19 / 07 / 2024

gayrimenkul bayiliği almak 2015

gayrimenkul bayiliği almak 2015

İş kurmak ve kendi işinin sahibi olmak isteyenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Ancak hangi alanda faaliyet göstereceğine karar vermek oldukça zor. Bu kararı kolaylaştıran gayrimenkul sektörü, pek çok girişimciyi gayrimenkul bayiliği açmaya yöneltiyor.

Konutta vergi oyunu! Emlakçılar; gayrimenkul, emlak ve arsa işlerinden zengin olmanın yolunu böyle buluyor...

Kredi ile emlak, gayrimenkul ve arsa almak isteyenlere emlakçıların yaptığı vergi oyunu ortaya çıktı.. Bazı emlakçılar, vergiden dolayı, gayrimenkullerin fiyatlarını yükseltiyor ya da kredi ile çekilecek tutarın miktarını azaltıyor. İşte detaylar..

Sahte gayrimenkul ilanları için Bakanlık kolları sıvadı! Temmuzda yeni düzenleme bekleniyor...

Gayrimenkul satışlarında sahte ilan dolandırıcılığına engel olmak için Ticaret Bakanlığı kolları sıvadı. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, yetki ve yetkilendirme belgesi doğrulamanın Temmuz ayı içerisinde zorunlu olacağını tahmin ettiklerini söyledi.

Antalya ve bir şehirde daha kiralık 20 gayrimenkul! Otopark, iş yeri, rekreasyon alanı, büfe...

Antalya ve Kayseri'de yer alan 20 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu ihaleler 15 Mayıs ve 16 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Elie Saab ve Tor Holding gayrimenkul projesi için işbirliği yapacak...

Dünyada lüks yaşamın en önemli temsilcilerinden birisi olarak kabul edilen Elie Saab ve Tor Holding, Türkiye’de yapılacak olan 2 gayrimenkul projesi için işbirliği yapma kararı aldığını duyurdu.

2023'te 2.95 milyon gayrimenkul satış işlemi yapıldı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada “2023'te Türkiye'de tüm gayrimenkul türlerinde yaklaşık olarak 2.95 milyon gayrimenkul satış işlemi yapılarak, 60 milyar 59 milyon 215 bin 486 TL tapu harcı geliri elde edildi” diye konuştu.

Yabancıya gayrimenkul satışı için 3 kritik öneri! Yabancı yatırımcı bu şekilde artabilir! 

Yabancıya gayrimenkul satışı için 3 kritik öneri açıklandı. İşte Karmar A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş'in o açıklamaları...

Noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapılacak?

Gayrimenkul satışında yeni dönem start aldı. Bu kapsamda alım ve satım işleri artık noterlerden yapılabilecek. Peki, vatandaş noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapacak? İşte detaylar...

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Edılıya Israfılova tarafından kuruldu.

Türkiye'de geçen ay 287 bin gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirildi! İlk sıradaki il yine şaşırtmadı!

Açıklanan resmi rakamlara göre Türkiye genelinde geçen ay 287 bin 59 gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirildi ve bu satışlardan 5 milyar 221 milyon 100 bin 611 lira tapu harcı geliri elde edildi.

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karataş tarafından kuruldu.

Çocuk desteği almak için bu şartları taşımak yeterli! Kaç TL ödenecek?

Birkaç ay önce açıklanan çocuk desteği ödemeleri için başvuru şartları ve ne kadar ödeme yapıldığı, dar gelirli pek çok aile tarafından merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın açıklamasına göre, 12 ay boyunca 650 TL’ye kadar ödeme almak mümkün.  Peki nasıl başvurulacak?

Şubat'ta 151 bin 416 gayrimenkul satış işlemi yapıldı! Elde edilen tapu harcı geliri şaşırttı! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz şubat ayında 151 bin 416 gayrimenkul satış işlemi yapıldı. Bu işlemlerden elde edilen tapu harcı geliri şaşırttı...

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

gayrimenkul bayiliği almak 2015 Haberi

gayrimenkul bayiliği almak 2015

İş kurmak ve kendi işinin sahibi olmak isteyenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Ancak hangi alanda faaliyet göstereceğine karar vermek oldukça zor. Bu kararı kolaylaştıran gayrimenkul sektörü, ülkemizdeki yükselişi ile pek çok girişimciyi gayrimenkul bayiliği açmaya yöneltiyor. Startkey gibi isimlerin bu alanda en etkin gayrimenkul danışmanlarına sahip olması, franchising satın almayı ve gayrimenkul bayiliği sahibi olmayı cazip kılmaktadır. Kendi işini kurmak, her zaman belli riskleri de beraberinde getirir. İşin rayına oturması, en azından 1 yılı alabilir. Oysa Gayrimenkul bayiliği almak, size pek çok kolaylığı birlikte sunar. Bilinen ve sevilen bir isim altında hizmet vermenin yanında, işin kolaylıklarını öğrenebileceğiniz eğitimler de alırsınız.


Diğer taraftan gayrimenkul bayiliği, gayrimenkul sektörünün ülkemizde inşaat sektörü ile birlikte hareketlenmesi ve en çok gelir getiren işlerden biri olması...