30 / 04 / 2024

Gayrimenkul bekle gör dönemi

Gayrimenkul bekle gör dönemi

Siyahkalem Mühendislik’in davetlisi olarak Türkiye’ye gelen İsviçre Zürih merkezli uluslararası portföy yönetim şirketi Gigant Swiss Consulting CEO’su Özcan Yıldız ve Portföy Yöneticisi Andreas Schwyn dünya piyasalarına ve ekonomilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Ofis kiralarında deprem! Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı! Ofis kiraları arttı mı?

JLL Türkiye, 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporu açıklandı. Ofis kiraları arttı mı? İşte 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporunda yer alan o veriler...

Miras bırakılan gayrimenkul kayıtlarda görünmüyorsa ne yapılabilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde veraset ilamı verilen gayrimenkulün kayıtlarda görünmemesi halinde ne yapılabileceğini kaleme aldı.

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

Gürün Gayrimenkul Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gürün Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon 899 bin 133 TL sermaye bedeli ile Gökhan Demir ve Livio Manzini tarafından kuruldu.

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürün tarafından kuruldu.

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı için görüşmelere başladı!

Edip Gayrimenkul'ün portföyünde yer alan Kırklareli'nde konumlanan Lüleburgaz Tesisleri'nin bir bütün halinde satışına ilişkin potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 yıl sonu raporu!

Cushman & Wakefield "Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 Yıl Sonu" raporuna göre, 2020 son çeyrekte kiralama anlaşmaları bir önceki çeyreğe ve yıla göre düşüş eğilimine gösterirken, yapı izinlerinde yaklaşık iki katı olarak belirgin bir artış kaydedildi.

Peker GYO'nun Gravesend gayrimenkulünün satış görüşmeleri başladı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İngiltere'nin Gravesend bölgesinde yer alan gayrimenkulünün satış görüşmeleri başladı. 

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Metal Gayrimenkul hisselerinin satışı için görüşmelere başladı!

Metal Gayrimenkul,  Metal Yapı Konut A.Ş.'ye ve Ömer Saçaklıoğlu'na ait olan hisselerinin satışı için görüşmelere başladı. 

İkra Varlık Yapı Gayrimenkul Otomotiv Gıda Et ve Et Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkra Varlık Yapı Gayrimenkul Otomotiv Gıda Et ve Et Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Aybir tarafından kuruldu.

Bursa Görükle, gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Bursa Görükle bölgesi, inşaat sektöründeki durgunluğa rağmen parasını gayrimenkul yatırımı yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşların en fazla rağbet ettiği lokasyon olma özelliğini koruyor.

Konutta bekle-gör dönemi bitti!

Ekonomide yaşanan zor günlerin ardından Kasım ayı başında başlayıp yılsonuna kadar sürecek ÖTV ve KDV indirimleri canlanmaya neden oldu. İndirimden yaralanan gayrimenkul sektörünün temsilcileri, 22 günlük süreçte yaşanan hareketilik ve artan satışlardan memnun.

Gayrimenkul bekle gör dönemi Haberi

Gayrimenkul bekle gör dönemi

Siyahkalem Mühendislik’in davetlisi olarak Türkiye’ye gelen İsviçre Zürih merkezli uluslararası portföy yönetim şirketi Gigant Swiss Consulting CEO’su Özcan Yıldız  ve Portföy Yöneticisi Andreas Schwyn sektöre yönelik değerlendirmeler yaptı. 

Siyahkalem Mühendislik tarafından her yıl düzenlenen Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmelerin değerlendirildiği geleneksel finansal bakış toplantısının son konukları Zürih merkezli Gigant Swiss Consulting (GSC) CEO’su Özcan Yıldız ve Portföy Yöneticisi Andreas Schwyn oldular ve Türkiye'ye geldiler. 

KÖY Zekeriyaköy Satış Ofisi’nde yapılan finansal bakış toplantısında dünyadaki dolar milyonerlerine yatırım danışmanlığı yapan Gigant’ın yöneticileri dünya ekonomisindeki son gelişmeleri ve beklentileri açıkladı. 

KÖY Zekeriyaköy’ün Satış ve Pazarlama Direktörü Ogeday Söğüt toplantıyı açış konuşmasında, hem Türkiye’deki hem dünyadaki konjonktür gereği müşteri alışkanlıkları ve tercihlerinin bu dönemde değiştiğini sözlerinde vurgulayarak, Türkiye’de son 5 yıldır TL bazında en fazla değer...