27 / 04 / 2024

gayrimenkul bes

gayrimenkul bes

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE, Fiba Emeklilik’in yatırımcıları arasına katıldı. RE-PIE, BES katılımcılarına da nitelikli arazi yatırımı imkanı sunmaya başladı.

İnşaat patronları BES’te gayrimenkul seçeneğini değerlendirdi!

Bireysel emeklilik katılımcıları fon sepetinde artık gayrimenkulü de seçme hakkına sahip olacaklar. Gayrimenkul ‘BES’lilere getiri sağlayacak. Müteahhitler ‘Potansiyel büyük’ diyor.

Bes Kaya Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bes Kaya Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kaya tarafından kuruldu.

BES birikimleri gayrimenkul yatırımlarıyla değerleniyor!

Anadolu Hayat Emeklilik, emeklilik yatırım fonlarının portföylerinde gayrimenkul yatırımlarını da değerlendirmeye başladı. 

İnşaat patronları BES’te gayrimenkul seçeneğini değerlendirdi!

Bireysel emeklilik katılımcıları fon sepetinde artık gayrimenkulü de seçme hakkına sahip olacaklar. Gayrimenkul ‘BES’lilere getiri sağlayacak. Müteahhitler ‘Potansiyel büyük’ diyor.

AvivaSA ile, BES’te gayrimenkul dönemi!

BES’te gayrimenkule yatırım imkânı sunan ilk emeklilik şirketi AvivaSA oldu.

Vatandaş konut yerine BES’e yönelecek!

RE-PIE Gayrimenkul Portföy Yönetimi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel, vatandaş konut yerine BES'e yönelecek açıklamasını yaptı.

Eve BES dopingi!

Otomatik BES’te fonların ayrıntıları netleşti. Şirketlerin toplam 4 faizli ve 2 faizsiz kategoride fon sunma zorunluluğu bulunuyor. Paranın yüzde 10’u girişim sermaye ve gayrimenkul yatırım fonunda olacak

Bes Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bes Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ayşenur Besle Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi 'nde kuruldu.

Meral Eredenk: BES'in en büyük rakibi gayrimenkul!

Türkiye'de BES'in gösterdiği gelişim ve tasarruf açığı konularını ele aldı. BES'in en büyük rakibinin gayrimenkul sektörü olduğunu belirten Eredenk, kişilerin birikimlerini diğer birikim araçlarından alarak gayrimenkule yönlendirdiğini aktardı...

Meral Eredenk: En büyük rakip gayrimenkul!

AvivaSA Emeklilik ve Hayat CEO' su Meral Eredenk, Bireysel Emeklilik Sistemi' nin (BES) en büyük rakibinin gayrimenkul olduğunu ancak sisteme ilginin de giderek arttığını söylüyor...

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

gayrimenkul bes Haberi

gayrimenkul bes

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE, emeklilik fonlarından yatırım alan ilk bağımsız portföy yönetimi şirketi oldu. RE-PIE Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi’nin kurduğu Anadolu Stratejik Gayrimenkul Yatırım Fonu, Fiba Emeklilik’in yatırımcıları arasına katılmasıyla, BES katılımcılarına da nitelikli arazi yatırımı imkanı sunmaya başladı.


RE-PIE Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Hasan Bayhan, “Emeklilik fonlarından yatırım alan ilk bağımsız portföy yönetimi şirketi olmanın gururunu yaşıyoruz. Orta ve uzun vadede dünyadaki örnekleri gibi emeklilik fonlarının gayrimenkul ve girişim sermayesi yatırım fonlarına daha çok yatırım yapmasını bekliyoruz’’ dedi.


BES’te arazi yatırımı imkanı sunan ilk emeklilik şirketi Fiba Emeklilik’in Genel Müdürü Erol Öztürkoğlu ise, ‘’Katılımcılarımız artık emeklilik yatırımlarına arazi gibi değer artış potansiyeli yüksek bir varlık sınıfını ekleme şansına da sahip...