06 / 05 / 2024

gayrimenkul borsa yatırımları

gayrimenkul borsa yatırımları

Yatırımcı artık gayrimenkul sektörüne yatırım fonları üzerinden de yatırım yapabilecek. Birkaç yılda 10 milyar TL büyüklüğe ulaşması beklenen gayrimenkul yatırım fonları, iki sektör yatırımcısını birleştirecek

Arkheion Gayrimenkul Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkheion Gayrimenkul Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Bayram Şafak ve Yahya Şafak Şafak ortaklığında kuruldu.

Amerika'da gayrimenkul yatırımları borsayı solladı!

Ekonomide kazançlı yatırım yapmak isteyen vatandaşların bir kısmı borsayı tercih ederken bir kısmı da gayrimenkulü tercih ediyor. Amerika'da yapılan araştırmalara göre; son zamanlarda gayrimenkul yatırımları borsa yatırımlarını tahtından etti. 

Mekan Gayrimenkul dijital yatırımlarına hız veriyor!

Uzun yıllardır emlak piyasasında başarılı işlere imza atan Mekan Gayrimenkul, dijital yatırımlarına hız vererek iki yeni emlak sitesini hizmete sundu. 

İbdai Gayrimenkul Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu! 

İbdai Gayrimenkul Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Yıldırım tarafından kuruldu. 

Selis Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Selis Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kaya tarafından kuruldu.

Çalık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Reis Çalık ve Yusuf Sinan Çalık ortaklığında kuruldu.

İhracat Torbalı'da gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

İzmir Torbalı ihracatta yaşanan artış gayrimenkul yatırımlarını da etkiledi. Gayrimenkul yatırımcıları 61 ili geride bırakan Torbalı'ya yöneldi.

Mehmet Özhaseki Beyoğlu'ndaki gayrimenkul yatırımlarını yerinde inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan birlikte gayrimenkul yatırımlarını yerinde inceledi.

Nıchefg Global Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nıchefg Global Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Feramuz Gürel tarafından kuruldu.

Oro Yapı Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oro Yapı Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye ile bugün Izı Hekimoğlu ve Osman Akaltun imzasıyla kuruldu.

Ns Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye ile bugün Necmeddin Şimşek imzasıyla kuruldu.

gayrimenkul borsa yatırımları Haberi

gayrimenkul borsa yatırımları

Sermaye piyasaları yeni bir ürün ile tanışıyor; gayrimenkul yatırım fonları. Dünyada büyük piyasalarda yaygın olarak kullanılan gayrimenkul yatırım fonları (GYF), gayrimenkul ve borsa yatırımcısını birleştirecek. Bu fonları portföy yönetim şirketleri ve sadece bu işi yapacak olan gayrimenkul portföy yönetim şirketleri kuracak. AK Portföy’ün düzenlediği “Bir Yıldız Doğuyor” başlıklı toplantıda, Türkiye sermaye piyasasının yeni yatırım enstrümanı “gayrimenkul yatırım fonları” her yönüyle ele alındı. Türkiye'nin ilk GYF'sini çıkartmak için SPK'ya başvuran Ak Portföy'ün Genel Müdürü Dr. Alp Keler, son dönemde Sermaye Piyasası regülasyonundaki yeniliklerin, gayrimenkul yatırım fonu kurulmasının önünü açtığını belirterek, gayrimenkulün bir varlık sınıfı olarak Türkiye’de oldukça talep görmesine karşın, buna dayalı finansal ürünlerin yeterli olmadığına dikkat çekti. Uluslararası uygulamalarda önemli bir yeri bulunan bu varlık sınıfına artık kurumsal ve...