05 / 05 / 2024

gayrimenkul çalışan raporu

gayrimenkul çalışan raporu

2011’in yeniden büyüme yılı olarak nitelendirildiği gayrimenkulde iş ilanları hızla artıyor. Yenibiris.com verilerine göre çalışan ihtiyacı yüzde 110 artmış durumda. Sektörde en çok satış danışmanı aranıyor

Gayrimenkul sektöründe ücretli çalışan sayısı 122 bin 179'a çıktı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada "TÜİK ücretli çalışan istatistikleri Eylül 2023 verilerine göre gayrimenkul sektöründe ücretli çalışan sayısının 122 bin 179'a ulaştığını söyledi.

Gayrimenkul sektöründe Ağustos'ta istihdam rekoru kırıldı! Sektörde ücretli çalışan sayısı 12 bin 224 oldu! 

Türkiye'de Ağustos 2023'te "gayrimenkul faaliyetleri" sektöründe ücretli çalışan sayısı 122 bin 224'i buldu ve tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. İşte detaylar...

Gayrimenkul değerleme raporu nedir? Değerleme kriterleri nelerdir?

Gayrimenkul değerleme raporu, taşınmazın birçok özelliğini detaylı bir şekilde kapsayan bir belgedir. Bu belgede, mülkün farklı yönleri değerleme uzmanları tarafından ele alınarak işlenir. Peki gayrimenkul değerlendirme raporu nedir, değerleme kriterleri nedir ve ne işe yarar?

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertuğrul Alışan tarafından kuruldu.

Eril Gayrimenkul Alım Satım Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Eril Gayrimenkul Alım Satım Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Termeli ve İlhan Eğilmez ortaklığında kuruldu.

Vatikan'da usulsüz gayrimenkul alımı skandalı!

Vatikan'da yargı makamları, bir dönem üst düzey görevleri üstlenen, fakat ismi yolsuzluk skandalında olan Kardinal Giovanni Angelo Becciu dahil 10 kişi için yargılanma kararı verdi. Becciu'nun ismi gayrimenkul alımında bir yolsuzlukla anılıyor.

Gayrimenkul alımı fırtınası başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta yaptığı yabancı yatırım çağrısı sektörleri hareketlendirdi. Sektörün duayen ismi Dr. Ali Gökçiler, ''Çeşitli ülkelerden gayrimenkul alımı fırtınası başladı'' dedi.

Siber dolandırıcılıkla gayrimenkul almaya çalışan şebekeye operasyon!

Uluslararası siber dolandırıcılık yaparak gayrimenkul almaya çalışan şebekeye yönelik yapılan operasyonda 5 kişi yakalandı. 

Pandemi süreci gayrimenkul sektöründe çalışan kadınları nasıl etkiledi?

Gayrimenkulde Kadın Liderler(GKL) Platformu, sektörde çalışan kadınların pandemi sürecinden nasıl etkilendiğini açıklayan rapor yayınladı. 

Sakarya'da sahte evrakla gayrimenkul satmaya çalışan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı!

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde sahte evrakla gayrimenkul satmaya çalışan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı...

280 milyon dolarlık gayrimenkulü sahte evrakla satmaya çalışan 5 kişi yakalandı!

Sakarya Kocaali'de tapu müdürlüğünde sahte evraklarla işlem yapmaya çalışan, aralarında bir avukatın da yer aldığı 5 şüpheli yakalandı...

Eminevim'in başarılı 69 çalışanı ödüllendirildi!

Eminevim, başarılı gayrimenkul çalışanlarını ödüllendirmek için Emin Üstün Başarı Ödülleri gecesi düzenledi. Gecede performansları ile fark yaratan 69 çalışan ödüllendirildi...

Kanal İstanbul'a itiraz için imza atmayan belediye çalışanın darp edildiği iddiası!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi çalışanı, CHP Tepebaşı İlçe Başkanlığı tarafından Kanal İstanbul Projesi ÇED Raporu'na itiraz etmek için düzenlenen imza kampanyasına destek vermek istemediği için stant görevlileri tarafından darbedildiğini iddia etti.

gayrimenkul çalışan raporu Haberi

gayrimenkul çalışan raporu



Son beş yılda özellikle nitelikli konut projelerinin çoğalması da gayrimenkul sektörüne ilgiyi artırdı. Yapı-inşaat sektörüyle birlikte gayrimenkulde 1 milyon 910 bin kişi çalışıyor. Bu yıl yüzde 6-7 oranında büyümesi beklenen sektörde, iş ilanları ve başvurular önemli oranda yükseldi. İlanlar son 6 ayda yüzde 110 oranında artarken, başvurulardaki artış ise yüzde 257 oldu. Yenibiris.com verilerine göre sektörde şu dönemde bin 500 kişi aranıyor. Bunun yanı sıra teknik ara eleman sıkıntısı gayrimenkulde de var. Üst düzey yönetici, mimar ve mühendislerden oluşan taraf ile işçi kesimi arasında köprü görevi yapacak teknikerlere ihtiyaç duyuluyor. 

Danışmanların sorunu ücretlendirme


Sektörde en çok gayrimenkul satış danışmanına ihtiyaç duyuluyor. Bu kişilerde aranan başlıca kriterler ise etkili insan ilişkileri kurabilmek ve bunu ilerletebilmek, teknolojiyi sevmek, kurumsal yapıya bürünebilmek, dış görünüşüne...