05 / 05 / 2024

gayrimenkul danışmanlığı sektörü

gayrimenkul danışmanlığı sektörü

Dünyanın zirvesine bir Gayrimenkul sektöründen milyoner olan bir isim çıktı. Trump, ABD Başkanı oldu, gayrimenkul danışmanlığı sektörüne ilgi hızla artacak.

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Yga Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yga Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Küpdilli ve Sefa Çakır ortaklığında kuruldu.

Patres Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patres Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yıldırım tarafından kuruldu.

Marinaist Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Marinaist Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Kartal'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Jodeırı Sheıkhzadeh tarafından kuruldu.

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Güngören'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gürlük tarafından kuruldu.

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Güngören'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gürlük tarafından kuruldu.

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Sinan ve T.Stephane Charles Rıvaux ortaklığında kuruldu.

Jetnet Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Jetnet Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır İsmail Gören tarafından kuruldu.

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Ürün tarafından kuruldu.

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Ürün tarafından kuruldu.

Ally Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Ally Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Doğanar tarafından kuruldu.

Whitehead Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Whitehead Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Akbaş tarafından kuruldu.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

gayrimenkul danışmanlığı sektörü Haberi

gayrimenkul danışmanlığı sektörü

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, emlak danışmanlığı kökenli birisinin Amerikan Başkanı olmasının gayrimenkul danışmanlığına olan ilgiyi artıracağına dikkat çekti.


Gökhan Taş, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Amerika’da iyiye giden emlak piyasasının, Donald Trump’la beraber çok daha iyiye gideceğini öngörüyoruz. Bir emlak danışmanı dünyanın zirvesine çıkabiliyor, ABD başkanı olabiliyor, bu sonucun Türkiye’de de emlak danışmanlığına olan bakışı çok olumlu yönde değiştireceğini düşünüyoruz.

Türkiye ile olan Amerika’nın son dönemde yaşadığı sıkıntıların Trump döneminde sona ereceğini, ABD’nin belirli konularda Türkiye’nin politikalarına benzer bir politika izleyeceğini öngörüyoruz.

Bu gerginliklerin son bulması Türkiye gayrimenkul piyasasına da olumlu yansıyacaktır.

Gayrimenkul danışmanlığından gelerek milyarlarca dolarlık servet kazanmış olan bir insanın ABD Başkanı olması gayrimenkul danışmanlığı sektörüne olan ilgiyi artıracaktır.  Trump’ın başkan seçilmesiyle beraber birçok kişi gayrimenkul danışmanlık sektörüne adım atacaktır.

Bir ihtimali...