02 / 05 / 2024

Gayrimenkul danışmanlığına ilgi arttı

Gayrimenkul danışmanlığına ilgi arttı

Kentsel dönüşümle hızla artan inşaat projeleri, gayrimenkul danışmanlığına olan talebi artırıyor. Bu yıl ve önümüzdeki yıl kurumsal bir şirketin altında faaliyet gösterecek yüzlerce girişimcinin franchising yoluyla sektöre girmesi bekleniyor.

Bosforus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bosforus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dına Shılo ve Smıtrıı Shılo ortaklığında kuruldu.

A2z Realestate Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A2z Realestate Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te Elchın Ganbarov, Elvıra Ganbarova ve Inna Makhına ortaklığında kuruldu.

İlgi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

İlgi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Kasıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ecevit Yalçınkale tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlığı popülerleşiyor!

Ekonomist Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, gayrimenkul danışmanlığına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ankara'da PR yöntemiyle satış yaparak ayda 100 bin TL kazanç elde eden gayrimenkul danışmanlarının olduğunu belirten Yılmaz, gayrimenkul alanında kariyer yapmak isteyenlere tavsiye verdi.

Plus Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plus Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Karına H.M. Majeed tarafından kuruldu.

Faizler düştü, gayrimenkul yatırım danışmanlığına talep patladı!

Normalleşme süreci tüm sektörleri etkilediği gibi gayrimenkul sektöründe de alışkanlıkları değiştirdi. Gayrimenkul danışmanlığında işlem sayıları gün geçtikçe artıyor.

Ev arayan sağlık çalışanlarına gönüllü gayrimenkul danışmanlığı!

Gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye, koronavirüs salgını sebebiyle evine gidemeyen ve otellerde konaklayan sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla, gönüllü konut danışmanlığı yapacak...

Gayrimenkul danışmanlığı geleceğin mesleği olacak!

Gayrimenkul danışmanlık sertifikası sektöre yeni bir soluk getirecek. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, Gayrimenkul danışmanlığına olan ilginin bu düzenlemeyle daha da artacağına inandıklarını söyledi...

Nitelikli gayrimenkul danışmanlarına olan ihtiyaç artacak!

Network Gayrimenkul Başkanı Ümit Demir, geleceğin meslekleri arasında gösterilen gayrimenkul danışmanlığına ilginin artacağını söyledi.

Taj Aleppo Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taj Aleppo Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Zına Almaftı ve Abdulhamed Kayalı ortaklığında kuruldu. 

Donald Trump, gayrimenkul danışmanlığı sektörüne ilgiyi artıracak!

Dünyanın zirvesine bir Gayrimenkul sektöründen milyoner olan bir isim çıktı. Trump, ABD Başkanı oldu, gayrimenkul danışmanlığı sektörüne ilgi hızla artacak.

Gayrimenkul danışmanlığına olan talep artıyor!

Kentsel dönüşümle hızla artan inşaat projeleri, gayrimenkul danışmanlığına olan talebi artırıyor. Bu yıl ve önümüzdeki yıl kurumsal bir şirketin altında faaliyet gösterecek yüzlerce girişimcinin franchising yoluyla sektöre girmesi bekleniyor.

ERA Türkiye, gayrimenkul danışmanlığını anlattı!

Girişimci adaylarının buluştuğu ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alan ERA Gayrimenkul Türkiye, az sermayeyle çok kazandıran iş kurmak isteyen yatırımcı adaylarına gayrimenkul danışmanlığı sektörünü anlattı.

Gayrimenkul danışmanlığına ilgi arttı Haberi

Gayrimenkul danışmanlığına ilgi arttı

Yüksek kâr marjı ve giderek artan talep nedeniyle, gayrimenkul, son yılların en çok tercih edilen sektörlerinden biri haline geldi. Kentsel dönüşüm kapsamında Türkiye'de 6,5 milyon konutun dönüştürülmesi gündemde. Bu da gayrimenkul danışmanlığı alanındaki ihtiyacı artırıyor. Türkiye'de zincir emlak ofisi sayısı bin 500 civarında. Ancak hala gayrimenkul almalarının yüzde 65'inin mal sahibi üzerinden yürütüldüğü ifade ediliyor. Kiralamalarda ise yüzde 95 danışmanlık ofisleri üzerinden hizmet sağlanıyor. ABD'de ve AB ülkelerinde ise sistem tam tersine çalışıyor. Bu ülkelerde mal sahibinden yapılan işlemlerin oranı yüzde 3 seviyesinde. Dolayısıyla gayrimenkul sektörü ABD ve AB ülkelerinde güvenilir ve saygın meslekler grubu içinde yer alıyor.


Sektör franchise şube ağlarıyla büyürken, her gün yeni bir girişimciyi de sistemine dahil ediyor. Markanın hazırda bir net-work ağı olmasından dolayı paylaşımın...