14 / 05 / 2024

gayrimenkul danışmanlığında neler önemli

gayrimenkul danışmanlığında neler önemli

Can Ekşioğlu, Emlak Fuarı’nda gerçekleştirilen ‘Türkiye Gayrimenkul Sektöründe Gayrimenkul Satış Ağları’ panelinde gayrimenkul danışmanlığı sektöründe algıyı yükseltmek için sektör oyuncularının dayanışma içinde olması gerektiğini vurguladı..

Ant Team Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ant Team Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile H.Tayfun Alpay ve Arzum Altunbozar ortaklığında kuruldu.

Göksem Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göksem Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Berkay Zaloğlu, Göknil Altay Acar ve Semayil Acar ortaklığında kuruldu.

Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı!

Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Adak, bugünkü yazısında ''Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı'' konusunu kaleme aldı....

Lal Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lal Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Özdemir ve Enis Ebru Erol ortaklığında kuruldu.

Resold Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resold Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Sakallı, Ömer Bütün ve Ramazan Aydın ortaklığında kuruldu.

Aysu Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Aysu Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın G.khanı Nahr Soldouz ve Sıma Rajebı ortaklığında kuruldu.

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Sungur ve Ayça Aral ortaklığında açıldı.

Gayrimenkul danışmanlığı yüzde 40 kar ettirir!

Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, “Gayrimenkul Danışmanlığı’ hizmeti alınarak elde edilen yatırımlarınız en az yüzde 25-40 bandında artı düzeyde değer kazanır” dedi ve uzman yardımı alınarak yapılacak gayrimenkul yatırımlarında elde edilecek karlılığı vurguladı.

Sunshıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunshıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Zhang Huı tarafından kuruldu.

Dba Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dba Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Damla Atakan ve Doğan Bora Atakan ortaklığında kurudu.

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Nageb Ahmad Ism Al-Saeedy ortaklığında kuruldu.

Etk Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Etk Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Kılavuz ve Tolga Kılavuz ortaklığında kuruldu.

Suida Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suida Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Guangzu Lıu ve Lın Chen ortaklığında kuruldu.

gayrimenkul danışmanlığında neler önemli Haberi

gayrimenkul danışmanlığında neler önemli

REIDIN Genel Müdürü Mete Varas’ın moderatörlüğünde gerçekleşen panelde ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu’na, gayrimenkul danışmanlığı sektöründen Coldwell Banker Türkiye Ülke Müdürü Gökhan Taş, Eskidji Genel Müdürü Mustafa Acar, Keller Williams Türkiye Yönetici Ortağı Emre Erol eşlik etti.

5-8 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen Emlak 2013 Konut, işyeri satınalma kiralama ve finansman fuarında standı olan tek gayrimenkul danışmanlık firması ERA Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, gayrimenkul danışmanlığı sektörünün düşük algısını yükseltmek için tüm sektör oyuncularının dayanışma içinde olması gerekliliğinin altını çizdi.

Gayrimenkul sektöründe dünyanın ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen lider markalarından biri olan ERA Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; “Ülkemizde bu sektörün yasasız olarak yola çıkması nedeniyle günümüzde satışların yüzde 70’i mal sahipleri üzerinden gerçekleşiyor.  Markalı konut üreticilerinin bu...