05 / 05 / 2024

Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri

Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri

Remax Majesty Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ofisi ile en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan Ömer Küçükaslan, "Nasıl herkesin bir doktoru, avukatı varsa, profesyonel hizmet verebilen bir gayrimenkul danışmanı da olmalıdır" dedi...

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Aktif Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Zorlu tarafından kuruldu.

Mega Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sanlı Atalay tarafından kuruldu.

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Şahin tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Günday tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Dıana Bonch-Bruevıch ve Tatıana Bonch-Bruevıch ortaklığında kuruldu.

Türken Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türken Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Doğan Türken tarafından kuruldu.

Derya Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Ümit Cemaloğlu tarafından kuruldu.

Hello İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hello İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Dönmez ve Mona Seıfalıpour ortaklığında kuruldu.

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Erdem Bektüre tarafından kuruldu.

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Ürün tarafından kuruldu.

Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Haberi

Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri

Antalya'da açılışı gerçekleştirilen Remax Majesty Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ofisi ile en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını söyleyen Ömer Küçükaslan, "Nasıl herkesin bir doktoru ve bir avukatı varsa, profesyonel hizmet verebilen bir gayrimenkul danışmanına sahip olmalıdır" dedi 


Remax Uluslar arası Gayrimenkul Danışmanlığı'nın 1973 yılında kurulduğunu ve 5 kıtadaki 89 ülkede yaklaşık 90 bin danışmanla hizmet verdiğini hatırlatan Broker Ömer Küçükaslan, Remax Türkiye'nin ise 1997 yılında kurulan ilk uluslararası gayrimenkul franchise firması olduğunu söyledi. 

Küçükaslan, profesyonel gayrimenkul danışmanlığı hizmetini, en yeni teknoloji ile eğitimler, tüm dünyada gayrimenkul pazarlama imkanı, yaygın network ağı gibi farklılıklara dikkat çekerek sürekli büyüyen ve kendini geliştiren bir organizasyon olarak tanımladı. 

Gayrimenkul piyasasındaki olmazsa olmaz özellikleri Remax'ta gördüğünü ve 8 Nisan 201 3'de firma ile franchising anlaşması imzaladığını anlatan Ömer Küçükaslan,...