02 / 05 / 2024

gayrimenkul değerleme genel müdürü

gayrimenkul değerleme genel müdürü

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, seçimlerin ardından bekleyen talebin alıma geçtiğini belirtti. Stok eritme amaçlı yıl sonu kampanyalarının da etkili olduğunu söyledi.

'Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi' dolandırıcılığın önüne geçecek!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün işbirliğiyle hayata geçirilen "Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi" sayesinde dolandırıcılığın önüne geçilecek.

Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi Amasya'da başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi'nin pilot uygulaması Amasya'da başladı.

Gayrimenkul değerleme uzmanları lisanslaşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Zuhal Balsarı Keskin, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı verilen gayrimenkul değerleme uzmanının görevlerini anlattı.

Vatandaşlığa geçiş için gayrimenkul değerleme raporu gerekli!

Türk Vatandaşlığına geçiş için gereken 250 bin dolar gayrimenkul yatırımlarında SPK lisanslı gayrimenkul değerleme raporunun önemini anlatan Tapu Ekspresi Genel Müdürü Engin Yalçın, vatandaşlığa geçiş kriterlerine ilişkin önemli bilgiler paylaştı...

TSKB Teminat Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal oldu!

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de Sertan Ünal, Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Sertan Ünal, Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Ünal, yeni görevine Ekim 2015’te başladı.

TSKB Gayrimenkul Değerleme'de iki yeni atama!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş’de iki ayrı atama gerçekleşti. Ozan Kolcuoğlu; Genel Müdür Yardımcısı olarak atanırken; Şubeler Özel Projeler Departmanından Sorumlu Koordinatör Bilge Beller Özçam da Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Zeugma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zeugma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ökkeş Fatih Akyurt Şube Müdürlüğü'nde 400 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Eyüp, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Düzey Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Düzey Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Lokman Çuvanlıoğlu Şube Müdürlüğü'nde 350 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Aralık'ta Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi'nde kuruldu.

Çizgi Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Çizgi Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Kartal Şubesi, Gaffar Yıldırımer Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Kartal, Doğanlı Yeni Mahallesi, Pegagaz Sokak'ta kuruldu.

İdeal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İdeal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ramazan İşleker Şube Mdürülüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Akyapı Sitesi, C2 Blok'ta kuruldu.

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Harun Ümit Yaşar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Şişli, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi; Ali Kızıltan Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım 2014 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Eva Gayrimenkul Değerleme'ye European Property Awards'tan ödül!

Eva Gayrimenkul Değerleme European Property Awards’da “Danışmanlık” kategorisinde bu sene de Türkiye’nin en iyi firması seçilerek ödül almaya hak kazandı. Eva Gayrimenkul Değerleme Direktörlerinden Özdil Şahin konu ile ilgili açıklama yaptı.

gayrimenkul değerleme genel müdürü Haberi

gayrimenkul değerleme genel müdürü

Maya: "Seçim belirsizliğine iki bayram tatili ile Ramazan ve yaz aylarındaki durgunluk da eklenince ağustosa kadarki satışlarda gerileme kaydedildi. Ayrıca yılın ilk aylarında faizler yüzde 1.25'e kadar çıkmıştı. Sonrasında başlayan düşüşlerle birlikte şu anda yüzde 0.87 ile konut kredisi kullanmak mümkün. Elverişli faiz ortamına, markalı konut üreticilerinin stok eritme amaçlı yıl sonu kampanyaları da eklenince satışlar yükselişe...