02 / 05 / 2024

Gayrimenkul Değerleme Şirketi Akfen GYO

Gayrimenkul Değerleme Şirketi Akfen GYO

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün Gayrimenkul Değerleme Şirketi olarak EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş.'yi seçtiğini bildirdi.

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selin Girgin Çalışkan ve Zeynep Buruk ortaklığında kuruldu.

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Feryat Atasoy tarafından kuruldu.

Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Maya Pero Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Maya Pero Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Peren Akça Tekin tarafından kuruldu.

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi Maltepe'de Abdullah Oktay Altınbaşak tarafından açıldı.

Torun Makina Değerleme Ve Gayrimenkul Değerleme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torun Makina Değerleme Ve Gayrimenkul Değerleme Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bumin Torun ve İnci Torun ortaklığında kuruldu.

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Işık tarafından kuruldu.

Elit Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Levent Şubesi açıldı!

Elit Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Levent Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Karabacak tarafından açıldı.

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi açıldı!

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi Kağıthane’de  1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Akan Yucesu tarafından açıldı.

Oga Grup Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Oga Grup Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy’de  1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Alalmış tarafından kuruldu.

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih’te  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli  ile Feryat Atasoy  ve Taner Bulut tarafından kuruldu.

Demir Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Demir Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Türköz tarafından açıldı.

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Elgün tarafından açıldı.

Gayrimenkul Değerleme Şirketi Akfen GYO Haberi

Gayrimenkul Değerleme Şirketi Akfen GYO

Akfen GYO açıklaması;


Şirket Yönetim Kurulu, Şirket Merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır:


Şirketimizin 30.01.2015 tarih ve 2015/2 sayılı Yönetim Kurulu Kararı uyarınca, 2015 yılı için;

- Bağımsız denetim kuruluşu olarak PWC- Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'den hizmet alınmasına,

- Vergi denetim ve danışmanlığı işleri ile ilgili olarak Kurumsal Vizyon Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'den hizmet alınmasına,

- Şirket portföyünde bulunan varlıklar için Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına ve ayrıca portföyümüzde 2015 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketlerinin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. olarak belirlenmesine

karar verilmiştir. Söz konusu karar, 30.01.2015 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklanmış, ayrıca 14.04.2015 tarihinde yapılan 2014 yılına...