18 / 05 / 2024

gayrimenkul devleri 2014 yılı değerlendirmesi

gayrimenkul devleri 2014 yılı değerlendirmesi

Çalkantılı dönemlerin sona erdiğini ve Türkiye’nin tüm sektörlerde yaşayacağı istikrarlı büyümenin gayrimenkul sektörüne de olumlu yansıyacağını düşünen inşaat firmaları 2014 yılının son çeyreğini değerlendirdi.

Gayrimenkul devleri açıkladı: Konut sektörü kentsel dönüşümle nefes alıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, konut üretimi ve inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.  

ABD'nin en pahalı evlerini Türkler yapıyor!

Türk gayrimenkul devleri ABD'de yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Adnan Şen’in geliştirdiği 1021 North Beverly Drive’daki dev malikane ise 75 milyon dolarlık fiyatıyla satışa çıktı. Netflix’in yayınladığı Selling Sunset programında satışa sunulan en pahalı ev unvanını da aldı.

Gayrimenkul devleri RE360 Zirvesi'nde buluştu!

Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360 zirvesi geçen hafta İstanbul'da gerçekleştirildi. Gayrimenkul devleri zirvede buluştu..

Etiler'deki Belediye Sitesi paylaşılamıyor!

Etiler'de Akmerkez'in karşısında bulunan Belediye Sitesi bir türlü paylaşılamıyor. Astaş Gayrimenkul'ün 2014'ten beri maliklerle anlaşmaya çalıştığı site için şimdi de Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı devreye girdi.

MIPIM 2016’da Türkiye 15 şehirle temsil edilecek!

93 ülkeden gayrimenkul devleri kadar iddialı şehirlerin de katılacağı MIPIM 2016’da geçen yıl özellikle şehir katılımlarıyla uluslararası ilginin merkezine yerleşen Türkiye’nin bu yıl 15 şehirle temsil edilmesi bekleniyor.

Metal Gayrimenkul genel kurul kararları tescil edildi!

Metal Gayrimenkul A.Ş. 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı kararları tescil edildi...

Metal Gayrimenkul 2014 genel kurul toplantı kararını yayınladı!

Metal Gayrimenkul, Kamu Aydınlatma Platformu'nda olağan genel kurul toplantısıyla ilgili açıklama yaptı. Metal Gayrimenkul 2014 genel kurul toplantı kararını yayınladı.

Yabancılardan gayrimenkule 13 yılda 30 milyar dolar geldi!

Yabancılar Türkiye’de 13 yılda toplam 30.2 milyar dolarlık 137 bin gayrimenkul aldı. 2014, 4.3 milyar dolar ile rekor yılı oldu.

Azeri yatırımcı Türkiye'de marka proje arıyor!

Yerli ve yabancı gayrimenkul devleri Azerbaycan Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım Fuarı Recexpo'ya kilitlendi. Fuarın Türkiye çalışmalarını organize eden Atılım Fuarcılık Pazarlama Müdürü Canan Yüksel açıklamalarda bulundu.

Azerbaycan Gayrimenkul Recexo Fuarı'na kitlendi!

Yerli ve yabancı gayrimenkul devleri Azerbaycan Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım Fuarı Recexpo'ya kilitlendi Gayrimenkul sektöründeki yerli ve yabancı yatırımcılar, 17-19 Aralık 2015 tarihinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilecek

Azeriler yabancı yatırımcılar arasında ilk 5'te!

Yerli ve yabancı gayrimenkul devleri Azerbaycan Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım Fuarı Recexpo'ya kilitlendi. Atılım Fuarcılık Pazarlama Müdürü Canan Yüksel, Türkiye'den gayrimenkul edinen yabancılar içerisinde Azerilerin ilk 5'te yer aldığını söyledi.

Azeri yatırımcı Türkiye'de marka proje arıyor!

Yerli ve yabancı gayrimenkul devleri, 17-19 Aralık 2015 tarihinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilecek olan Azerbaycan Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım Fuarı Recexpo'ya kilitlendi.

Vakıf GYO sermaye arttırımını SPK onayladı!

Vakıf Gayrimenkul Ortaklığı 2014 yılı dönem karından karşılanmak sureti ile A ve B grubu paylara ilişkin "Borsa İhraç Belgesi" Sermaye Piyasası Kurulunca SPK tarafından onaylanmıştır.

gayrimenkul devleri 2014 yılı değerlendirmesi Haberi

gayrimenkul devleri 2014 yılı değerlendirmesi

Yerel seçimler, Ramazan Bayramı, yaz tatili, Cumhurbaşkanlığı seçimi ile beklediği grafiği yakalayamayan gayrimenkul sektörü son çeyrek için umutlu...  Çalkantılı dönemlerin sona erdiğini ve Türkiye’nin tüm sektörlerde yaşayacağı istikrarlı büyümenin gayrimenkul sektörüne de olumlu yansıyacağını düşünen inşaat firmaları 2014 yılının son çeyreğini değerlendirdi.


Erguvan İnşaat Demirbaş Yapı

Proje ürettiğimiz Kurtköy Bölgesi’nde ve ürettiğimiz konut tipinde talep açısından sıkıntı yaşamıyoruz. Daha önce de seçim ve benzeri dönemlerde sadece talep erteleniyordu. Bu sefer de öyle olacağını söyleyebiliriz. Seçimin olduğu haftada ziyaretçilerden ve opsiyonlanan dairelerden seçim sonrası hareketli bir satış süreci yaşayacağımızı görüyoruz. Faizler şu anda çok iyi durumda. Kredilere olan taleplerden memnunuz. Bundan sonraki algı sıçramasını yaratacak faiz 0,59 ve altı olacaktır. Bu orana gerilemesi durumunda ev almayı düşünecek kitlenin fazlasıyla genişleyeceğini düşünüyoruz....