21 / 05 / 2024

Gayrimenkul dijital çağ

Gayrimenkul dijital çağ

Teknolojideki hızlı gelişme birçok sektörde olduğu gibi gayrimenkul sektöründeki trendleri de etkiliyor. Hürriyet Emlak Projeland ve Homsters CEO'su Andrew Olejnik, "Gayrimenkulde arz ve talepte hızlı bir şekilde dijitale kayış gözleniyor" diyor.

İzmir ve bir şehirde daha satılık gayrimenkul! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Van'da yer alan iki adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul Uzmanı açıkladı: En iyi reel yatırım arazi!

Yeni bir arsa ya da arazi arazi almak isteyenler gayrimenkul uzmanlarının paylaşacağı tüyoları merakla bekliyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin yaptığı açıklamada  en iyi reel yatırımın arazi olduğunu belirterek, önemli detaylar paylaştı. 

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Konut ve kira fiyatları nereye gidiyor? Gayrimenkul Uzmanı açıkladı!

Konut ve kira fiyatlarının ne olacağını açıklayan Gayrimenkul Değerleme Uzmanı  Ahmet Büyükduman ayrıca konut alımı için cazip bölgeleri de açıkladı.

Polat Gayrimenkul İstanbul’a 40 milyon dolarlık proje yapacak...

Polat Gayrimenkul, İstanbul Levent’te Polat Levent Exclusive rezidans ofis projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Proje hakkında merak edilen tüm deyatlar...

Yeni Levent'te 1.3 milyar TL'lik satış! DAP Gayrimenkul rakamları tek tek açıkladı! 

DAP Gayrimenkul, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı yöntemiyle geliştirilmekte olan projelerdeki son durumu açıkladı. İşte DAP Gayrimenkul'un açıkladığı satış rakamları...

Gaziosmanpaşa Belediyesi 72 milyon 500 bin TL'ye gayrimenkul satacak! 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan 1.800 metrekarelik gayrimenkulü satışa çıkardı.

Aliağa Belediyesi'nden İzmir'de satılık gayrimenkul!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aliağa Belediyesi, İzmir'de gayrimenkul satacak!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul 68 bin 715 metrekare alana sahip.

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

İş Bankası'ndan Türk gayrimenkul devi Çağla Grup'a iflas davası! 

İş Bankası, alacaklı olduğu gayrimenkul devi Çağla Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat AŞ'ye karşı iflas davası açtı. Çağla Grup, Skyland İstanbul projesi ile biliniyor. İşte ayrıntılar... 

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

Çankaya Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da 52 gayrimenkul 4 taksitle satışa çıktı!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya ilçesinde yer alan 52 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Gayrimenkul dijital çağ Haberi

Gayrimenkul dijital çağ

Teknoloji dünyasındaki hızlı gelişim birçok sektörde olduğu gibi gayrimenkulde de trendlerde değişime neden oluyor. Google'da dünya genelinde her gün 5 milyardan fazla arama yapılıyor. Sosyal medya mecralarını milyarlarca insan kullanıyor. Türkiye'de 54,3 milyon internet kullanıcısı var ve günde yedi saatimizi internette geçiriyoruz. Türkiye'de hanehalkının bilgisayar kullanım oranı yüzde 97,2 civarında. Ülkemizde 59 milyon civarında akıllı telefon sahibi bulunuyor.

Artık dijitalleşmiş bir tüketici profiliyle karşı karşıyayız.

Ekonomist Dergisi'nden Levent Gökmen Demirciler Hürriyet Emlak Projeland ve Homsters CEO'su Andrew Olejnik ile dijitalleşen dünyada gayrimenkul sektöründe değişen trendlerini konuştu;

1-) Dijitalleşme nedeniyle konutta geleneksel pazarlama önemini kaybediyor mu?

Gayrimenkulde hem arz hem de talep tarafında hızlı bir şekilde dijitale kayış gözleniyor. Dijitalleşme müşteri kitlesini de değiştiriyor. Gayrimenkul satın almasında araştırmaların yüzde 92'si internette başlıyor.

Bu...