05 / 05 / 2024

gayrimenkul Filiz Akkaya

gayrimenkul Filiz Akkaya

Eva Gayrimenkul İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya 'Sektörün önde gelen temsilcileri İzmir'de önemli yatırımlara imza atmaya başladı. Bu gelişmeye bağlı olarak lüks konut projelerinde gözle görülür bir artış yaşandı' dedi...

Arrivo Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arrivo Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Doğru Avgen tarafından kuruldu.

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te Fahri Salman, Nuray Akpınar, Filiz Salman Arslankaya ve Fahri Can Berk Salman ortaklığında kuruldu.

Timak Gayrimenkul Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timak Gayrimenkul Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akkaya tarafından kuruldu.

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Öztürk, Filiz Öztürk ve İbrahim Erinan ortaklığında kuruldu.

Akkaya Group Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Group Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yasin Akkaya tarafından kuruldu.

Çisa Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çisa Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Eda Nükhet Akkaya Özkan tarafından kuruldu.

Melard İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melard İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Barış Cenk Akkaya tarafından kuruldu.

Oga Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oga Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Akatoğlu ve Hacı Ömer Öztaşkın ortaklığında kuruldu.

Hangi ilçelerde yazlık ev fiyatları uçtu?

Uzun zamandır Türkiye’nin gözde tatil mekanı olan Bodrum, yazlık ev piyasasında rasyonel olmayan bir artış sergiledi. EVA Gayrimenkul Değerleme Direktörü Filiz Akkaya, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki yzlık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı? İşte yazlıkta gözde bölgeler...

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barlas Mehmet Balkan ve Filiz Ergök Balkan ortaklığında kuruldu.

Mesem Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesem Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Akkaya tarafından kuruldu.

Akıl Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıl Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akkaya ve Mehmet Fatih Ilgaz ortaklığında kuruldu.

gayrimenkul Filiz Akkaya Haberi

gayrimenkul Filiz Akkaya

İzmir'in turizm dışında gayrimenkul sektöründe de hareketli günler yaşadığım ifade eden Eva Gayrimenkul İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, "Sektörün önde gelen temsilcileri İzmir'de önemli yatırımlara imza atmaya başladı. Bu gelişmeye bağlı olarak lüks konut projelerinde gözle görülür bir artış yaşandı. İstanbul'da dahil olmak üzere Türkiye geneliyle kıyaslandığında İzmir'in markalı ve lüks konut projelerinde İzmir'in payı hızla artıyor. Artık yalnızca İstanbul değil, İzmir gayrimenkul yatınım bakımından büyük fırsatlar sunuyor" dedi. 

İzmir'in lüks konut tipindeki yapı stoğunun artışı ve birbiri ardına yapılan lüks nitelikli alışveriş merkezleri nedeniyle yatmmcı şirketlerin ve yabancı ortaklı firmaların gözünün İstanbul'un ardından İzmir'e kaydığım söyleyen Akkaya, "Şehrin her yerinde yeni projeler yükseliyor. Kuzey aksında kentsel dönüşüm projelerinin de bulunduğu Anadolu Caddesi, İzmir- Çanakkale Otoyolu, Gime Caddesi arasındaki alanla...