04 / 05 / 2024

gayrimenkul fırsatları 2018

gayrimenkul fırsatları 2018

Gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul'de 31 Ekim'de sona erecek 3 fırsatla ilgili bir hatırlatma yaptı.

Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Güney Afrika Şubesi (MÜSİAD Güney Afrika), Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi iş birliğinde gerçekleştirilen çevrim içi panelde Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı...

Fiyatlar artmadan fırsatlar kaçmadan ev alma zamanı!

Gayrimenkul projeleri Pazarlama ve Satış Yönetimi hizmeti sunan ve Türkiye’nin ön de gelen markalı konut projelerinin satış hedeflerine ulaşmasında rol alan SATIŞ ÇÖZÜMLERİ kurucusu Soner Keleş 2018 yılının son günlerinde konut sektöründe sunulan fırsatları değerlendirdi;

HEP İstanbul, HEP Grand Homes ile ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor!

Tekfen Gayrimenkul tarafından bölgenin en iyi konumunda inşa edilen ve yaşamın tüm ayrıcalıklarıyla devam ettiği HEP İstanbul, kaliteli bir yaşam isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Gayrimenkul pazarlamasında fırsatlar!

Yazın ortasında kredi faizlerinin ve inşaat maliyetlerin hızla yükseldiği bir dönemde “konut satın alma fırsatlarını” tüketicisine iyi pazarlayabilen/anlatabilen firmalar halen satış yapabilmekte. Diğer taraftan da “bu dönemde ev satın alma avantajlarını” iyi görebilen tüketicilerde kazanmaktadır...

2018'in ikinci yarısı konut sektörüne yeni fırsatlar sunacak!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, hükümet ve kurumlarca yapılan teşvikler ile kentsel dönüşüm projelerinin hem Türk hem yabancı yatırımcılar için yılın ikinci yarısında yeni fırsatlar sunmaya devam edeceğine dikkat çekiyor...

Gayrimenkul danışmanlığı girişim fırsatları sunuyor!

Gayrimenkul sektöründe tecrübeli danışman arayışı girişim fırsatları yaratıyor. 5 Haziran'da yürürlüğe giren Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik sayesinde büyümenin hızlanması bekleniyor. Bu çerçevede 7 şirket 2018 sonuna kadar 196 franchise ofis açmayı planlıyor.

3.köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu arsa yatırımı için fırsatlar sunuyor!

Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu çevresindeki arsaların yatırım için fırsatlar sunduğunu ifade etti...

Kartallife Atalar'da son daireler, son fırsatlar!

STCA Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Kartallife Atalar'da kalan son daireler için son fırsatlar sunuluyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..

Vakıf GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Vakıf GYO 2018 yılında Yetkin Gayrimenkul Değerleme ve A Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak.

Galata, gayrimenkul yatırımcısına cazip fırsatlar sunuyor!

İstanbul'un Galata bölgesi düşen emlak fiyatları ile gayrimenkul yatırımcılarına cazip fırsatlar sunuyor. 

Konutta fırsatlar dönemi!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş, bu yıl yapılan tüm kampanyaların ve teşviklerin konut alıcıları için tarihi fırsatlar içerdiğini söyledi.

TGM Trend Gayrimenkul girişimcilere fırsatlar sunuyor!

Türkiye’nin ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptli tek franchise zinciri olan TGM Trend Gayrimenkul, girişimcilere yeni fırsatlar sunuyor. 

TGM Trend Gayrimenkul'den kadın girişimcilere özel fırsatlar!

Türkiye’nin ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptli tek franchise zinciri olan TGM Trend Gayrimenkul, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimcilere fırsatlar sunmaya devam ediyor.

gayrimenkul fırsatları 2018 Haberi

gayrimenkul fırsatları 2018


Ödüllü emlak danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul'de 31 Ekim'de sona erecek 3 fırsatla ilgili bir hatırlatma yaptı.

31 Ekim 2018 son tarih!

Bu tarihe kadar ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar hem indirimler, hem de uygun ödeme koşullarına sahip olacak. Herhangi bir süre uzatılması yapılmazsa, konutta ve iş yerinde KDV ile harç indirimi, ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyası ve imar barışından faydalanmak için son 8 gün kaldı.

1-TAPU HARÇ İNDİRİMİ

5 Mayıs 2018 tarihinde başlayan "Tapu Harç İndirimi" 31 Ekim 2018'de sona eriyor.Binde 15 olan tapu harçları,binde 20'ye çıkıyor.

2-KDV İNDİRİMİ

Konut ve işyeri için uygulanan yüzde 18 yerine, yüzde 8 olan KDV indiriminden yararlanabilmeniz için 31 Ekim 2018 tarihine kadar alım/satim işlemlerinizi yapabilirsiniz.

3-İMAR BARIŞI

İmar Barışı uygulamasına,kaçak yapı veya bağımsız bölüm sahipleri müracaat etme hakkına sahip. İskanlı yapıda,sonradan yapılan...