29 / 04 / 2024

Gayrimenkul franchise sektörü

Gayrimenkul franchise sektörü

Batı Yakası Danışmanlık kurucusu İlhan Çöpoğlu Türkiye’de gayrimenkul piyasası ve sektör içindeki franchise ağlarını bayiliklobisi.com ‘a değerlendirdi.

Gayrimenkul sektöründe Ağustos'ta istihdam rekoru kırıldı! Sektörde ücretli çalışan sayısı 12 bin 224 oldu! 

Türkiye'de Ağustos 2023'te "gayrimenkul faaliyetleri" sektöründe ücretli çalışan sayısı 122 bin 224'i buldu ve tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. İşte detaylar...

Emlak sektörüne çığır açtıracak sistem hayata geçti! Gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörünü yurtiçi ve yurtdışında geniş pazarlara ulaştıracak franchise gayrimenkul sistemi Redwoork, yüzlerde danışmanıyla hizmet sunmaya başladı. On binlerce kişiye istihdam sağlayacak olan Redwoork ile gayrimenkul satışları da artacak...

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları hızlandı!

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

İnşaat ve gayrimenkul satış sektörünü neler bekliyor?

Ticaretin dijitalleşerek kolaylaşacağı, yeni iş yapma kültürlerinin doğacağı ve gerçeğe değer verilen yeni bir sistem ortaya çıkacak. Bu sistemle gayrimenkul sektöründe gerçek alıcıya doğrudan ulaşılabilecek modeller, ilan sitelerine bağımlı olmayan alternatif pazarlama kanalları öne çıkacak...

Gayrimenkul sektörü gençlerin yeni gözdesi!

 Türkiye’de işsizliğin yanı sıra üniversite mezunu çalışmayan sayısı dikkat çekiyor.  Turyap Franchise Müdürü Sezer İkizoğlu gayrimenkul pazarlama  sektörüne dair gençlere sağlanan avantajları değerlendirdi.

16. Gayrimenkul Zirvesi sektörün geleceğine yön verecek!

GYODER, 16. Gayrimenkul Zirvesi’nde sektörün geleceğine yön verecek. 7 Nisan Salı günü Uniq İstanbul’da gerçekleşecek zirvenin açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yapacak..

Gayrimenkul sertifikası sektör için önemli kaynak aracı!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, gayrimenkul sertifikasının, konut sektörü için önemli bir kaynak aracı olduğunu söyledi.

Gayrimenkul kampanyaları sektörü canlandıracak!

Gayrimenkul uzmanlarına göre, yabancılara konut satışında KDV indirimi ve gayrimenkul sertifikası yoluyla konut satışı sektörü canlandıracak. Kampanyaların sektörü daha güçlü yapması bekleniyor.

İlhan Çöpoğlu: Gayrimenkul franchise sektörü değişmek zorunda!

Batı Yakası Danışmanlık kurucusu İlhan Çöpoğlu Türkiye’de gayrimenkul piyasası ve sektör içindeki franchise ağlarını bayiliklobisi.com ‘a değerlendirdi.

1A Plus'ta sabit franchise bedeli yok!

Yatırımcıları için sabit bir franchise bedeli belirlemeyen 1A PLUS, işletmelerin açılacağı bölgelere göre fiyatlandırılacağı özel bir sistemi geliştirdi. 1A Democracy isimli uygulama gayrimenkul franchise sektöründe bir ilk.

Gayrimenkul sektörü 2023'te iyi bir noktaya ulaşacak!

Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, "Türkiye genelinde gerçekleştirilen ve ilgi gören büyük gayrimenkul projeleri, sektörümüzün 2023'te çok iyi bir noktaya ulaşacağını gösteriyor" dedi.

Aziz Torun: Gayrimenkul rant sektörü olarak algılanıyor!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun: "2014'te 4,5 milyar dolar gayrimenkul satışı oldu. 2015 yılında da 5 milyar doların üzerinde gayrimenkul satışı öngörülüyor"

İnşaat, gayrimenkul, konut sektörü tabiatın kuralıdır!

Zeybekci, hükümetin inşaat sektörüne verdiği desteğe dikkati çekerek, yabancıya konut satışının bir ihracat olduğunu dile getirdi. Zeybekçi, "İnşaat, gayrimenkul, konut sektörü tabiatın kuralıdır" dedi.

Gayrimenkul franchise sektörü Haberi

Gayrimenkul franchise sektörü

 

Batı Yakası Danışmanlık kurucusu İlhan Çöpoğlu Türkiye’de gayrimenkul piyasası ve sektör içindeki franchise ağlarını bayiliklobisi.com ‘a değerlendirdi.


Yaklaşık 6 yıldır Batı Yakası Danışmanlık markası ile gayrimenkul sektöründe köklü firmaların satış ekiplerinde yer alan İlhan Çöpoğlu, beklentilerinin 2017 yılının ilk aylarından itibaren sektörün içinde bulunduğu darboğazdan hızlıca çıkacağını söyledi. Son olarak Dova Yapı satış müdürü olarak çalışma hayatına devam eden İlhan Çöpoğlu 2016 yılının inşaat ve gayrimenkul sektörü için çok zor şartlar altında geçtiğini belirtti.


Çöpoğlu; “2016 yılı gerçekten sektör adına ve ülkemiz adına büyük badirelerin atlatıldığı ama ekonominin yine de çarklarının durdurmadan çalışmaya devam ettiği bir yıl oldu. Son dönemde hükümet tarafından kredi faiz indirimi, emlak konut kampanyaları ve ev alım hesabı gibi desteklerle beraber yeniden bir yükseliş trendine giren gayrimenkul...