28 / 04 / 2024

Gayrimenkul hisseleri getirisi Haziran 2020

Gayrimenkul hisseleri getirisi Haziran 2020

Gayrimenkul hisselerindeki getiri 16,70 oldu. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, dün itibarıyla üst üste 13'üncü işlem gününü de yükselişle tamamladı...

1938'de 650 lira kira getirisi olan gayrimenkul 5 bin 300 liraya satılmış!

Beyoğlu'nda 650 lira kira getirisi olan ev 5 bin 300 liraya satılmış. Satışa çıkarılan gayrimenkul Beyoğlu Kalyoncu Kulluk Hamalbaşı Kordela sokakta yer alıyormuş...

Deutsche Pfandbriefbank ABD'deki ticari gayrimenkul sıkıntılar için kâr tahminini revize etti!

Deutsche Pfandbriefbank (PBB), ABD ticari gayrimenkul piyasasının kötüleşmesi nedeniyle yıllık vergi öncesi kar tahminlerini önemli ölçüde düşürdüğünü duyurdu. Banka, sert bir kar uyarısı yaparak risk karşılıklarını artırdı ve bu gelişmenin ardından hisseleri %14 oranında değer kaybetti.

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Evergrande hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Borç krizinde olan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen Çinli gayrimenkul şirketi Evergrande hisseleri Hong Kong borsası tarafından işleme kapatıldı.

Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseliyor!

Dünyada bütün dengeleri değiştiren koronavirüsle sık sık gündeme gelen Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseldi.

Miras kalan gayrimenkul hisseleri satılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde miras kalan ve ardından satılan gayrimenkul hisselerinin üçüncü kişiye satışını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

DAP Holding iştiraklerinden DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hisseleri Garanti BBVA Yatırım’ın konsorsiyum önderliğinde halka arz edilecek... 

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Miami oldu!

Yüksek kira getirisi, düşük emlak vergisi gibi avantajları sunan Miami, gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi oldu...

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında yeniden işleme açıldı!

Mali krizdeki Çin'in en büyük gayrimenkul şirketleri arasında olan Evergrande'nin hisseleri, Hong Kong Borsası'nda yeniden işlem görüyor.

Paylı mülkiyette gayrimenkul hisseleri satılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde gayrimenkullerde paylı mülkiyeti ve hisse satış şartlarını kaleme aldı.

Evergrande hisseleri 11 yılın en düşüğünde!

Guangdong eyalet yönetiminden mali destek istemek zorunda kalan Çinli gayrimenkul devi Evergrande'ın hisseleri bugün yüzde 12'nin üzerinde değer kaybetti. Hisseler 11 senenin en düşük seviyesine indi. 

Doğuş GYO hisseleri taban oldu!

Doğuş Holding ana ortağı olduğu Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki hisselerinin 32 milyon adetlik bölümünün Borsa İstanbul pay piyasasında bir yıl içinde satışının yapılacağını belirtti. Açıklama sonrası Doğuş GYO hisseleri taban oldu.

Gayrimenkul yatırımında Celsus ile buy to let fırsatı!

Kuzey Kıbrıs Gayrimenkul pazarının yıldızlaşan Celsus projesi, şu sıralar kiralanmak üzere satın alınan emlak fırsatı üzerine kurgulanıyor. "Buy to let” sisteminin altın çocuğu olan proje döviz bazında garantili kira getirisi avantajı sağlıyor.

Gayrimenkul hisseleri getirisi Haziran 2020 Haberi

Gayrimenkul hisseleri getirisi Haziran 2020

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, dün itibarıyla üst üste 13'üncü işlem gününü de yükselişle kapattı, tarihinde ilk kez bu türde bir ralliye imza attı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; analistler, özellikle holding, ticaret ve gayrimenkul yatırım ortaklığı hisselerinde yoğunlaşan alımların genele yayılmas halinde BIST 100 endeksinin 111.000 direncini geçebileceğini ve sırasıyla 115.000 ve 120.000 seviyelerinin gündeme gelebileceğine dikkat çekti.

Gayrimenkul hisselerindeki getiri 16,70 oldu. 

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı endeksinde bulunan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı son 13 günlük zamanda yüzde 31,2...