19 / 05 / 2024

gayrimenkul ihracatçı

gayrimenkul ihracatçı

İnşaat sektörü, yurtdışındaki etkinliğini gün geçtikçe artırıyor. Bu bağlamda yabancı yatırımcılar da yatırım seçenekleri arasında Türkiye'den konut ve/veya ticari ünite alımını her fırsatta değerlendiriyor.

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Ebru Ekşioğlu ve Eyub Hayri Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Kayanturk Dekorasyon Gayrimenkul İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayanturk Dekorasyon Gayrimenkul İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Bashar A A H A. ve Mohammad M A A ortaklığında kuruldu.

Shahan Grup Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shahan Grup Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Babak Bolourıan, Seyedehforouzes Hosseını, Seyedehfaezeh Hosseını ve Omıs Shahı Nayerı ortaklığında kuruldu.

Skyline Creative Gayrimenkul İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Skyline Creative Gayrimenkul İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  Messaoud Reıdha Merazga tarafından kuruldu.

Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı 15 maddede tüm detaylarıyla!

GİGDER Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı’nı resmen duyurdu. İşte Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı 15 maddede tüm detaylarıyla...

GİGDER ‘Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı toplantısı 6 Temmuz'da!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), hazırladığı ‘Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı’nı 6 Temmuz tarihinde açıklayacak.

Acarlar, 2021'de gayrimenkul ihracatını artıracak!

Gayrimenkul İhracatında 2020 yılında önemli hedeflere ulaştıklarını söyleyen Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, 2021 yılında hedef ülke sayısı ve ciro hedeflerini artırdıklarını dile getirdi. 

Türkiye uluslararası gayrimenkul yatırımcıları için güvenli liman!

Ekim ayında uluslararası yatırımcıya konut satışları bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 23 artarak 5 bin 331 oldu. Gayrimenkul satışındaki ivmenin sektör adına umut verdiğini dile getiren Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği Başkanı (GİGDER) Ömer Faruk Akbal, Türkiye’nin gayrimenkul ihracatın

Gayrimenkulde tanıtım atağı!

Konut üreticileri ve danışmanlık şirketleri yabancıya satışta hedefi yükseltti. 2023'te 15 milyar dolar, 2025'te ise 20 milyar dolar gayrimenkul ihracatı yapmak için farklı coğrafyalara tanıtım turları yapılacak.

Gayrimenkül satışları ihracatla artacak!

İzmir'de ’de son bir yılda konut satışlarının yarı yarıya azaldığını ifade eden İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Üyesi Adnan Bozbay, konut kredi faizlerinde herhangi bir düşüş beklemediklerini, sektörü canlandırmak için gayrimenkul ihracatına yönelmek gerektiğini belirtti.

Emirler Gayrimenkul İnşaat Medikal Pazarlama Otomotiv Temizlik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Emirler Gayrimenkul İnşaat Medikal Pazarlama Otomotiv Temizlik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Balta tarafından kuruldu. 

Global Station Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Global Station Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousef  Tahammolı ve Nabı Maghsoudpour ortaklığında kuruldu. 

Mr Marmara Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mr Marmara Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Al Obaıdı, Mohammed Khalaf, Rawad Obaıdı, Bakır Ahmed Khalaf ve Wısam Obaıdı ortaklığında kuruldu. 

gayrimenkul ihracatçı Haberi

gayrimenkul ihracatçı

Bu sayede yıl sonu itibarıyla yabancılara satılan konut hacminin 5 milyar dolara ulaşacağını öngördüklerini belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “2016'da ise bu rakamın 10 milyar dolara çıkması öngörülüyor.” dedi. Sektörün önemli bir ihracat kalemi ortaya koyduğunu belirten Dumankaya, “Açıkçası biz Dumankaya olarak kendimizi bir ihracatçı olarak görüyor ve ülkemize önemli hizmetlerde bulunduğumuza inanıyoruz. Elbette karar vericilerin bu algıyı fark etmesi ve ülkeye döviz girdisi sağlayan sektörümüzün ihracat teşviklerinden yararlanması noktasında planlamalarının olduğunu ifade etmeleri bizim açımızdan oldukça olumlu bir sonuç. Bu çalışmaların nihayete ermesi inşaat sektörünü ve ekonomiye yaptığı katkıyı da bir üst noktaya taşıyacaktır.”...