29 / 04 / 2024

gayrimenkul patronları

gayrimenkul patronları

Capital'in haziran sayısında yayımlanan "Yeni Sektör Hazırlığı" haberinde, son dönemde kendi sektörlerinin dışına çıkan patronlara yer verildi.Yakın gelecekte hangi patron, hangi işe girecek? İşte yanıtlar...

Gayrimenkul patronları İstanbul'u marka şehir yapacak!

Aralarında Dumankaya, Kent Development, Gürallar Yapı, Sur Yapı, Soyak Holding, EA İnşaat, Sinpaş GYO, Krea, Yeşil GYO’nun bulunduğu gayrimenkul sektörü, GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu) önderliğinde İstanbul’da bir araya geldi...

Gayrimenkul sektöründe 2022 nasıl geçecek?

Gayrimenkul sektöründe yaklaşık 2 senedir pandemi etkileri konuşuluyor. Peki gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor? Gayrimenkul sektöründe 2022 nasıl geçecek? İnşaat sektörü patronları 2022 beklentilerini ve yeni yatırımlarını açıkladı...

Ünlülere de gayrimenkul danışmanlığı yapan şirkette taciz iddiası!

İki kadın, ABD’de ev almak isteyen kişiler için danışmanlık yapan gayrimenkul şirketinin sahibi eski patronlarının kendilerini taciz ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Gayrimenkul sektörü erken seçimden memnun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran 2018 olarak açıkladığı erken seçim kararı gayrimenkulün patronlarını memnun etti.

İnşaat patronları BES’te gayrimenkul seçeneğini değerlendirdi!

Bireysel emeklilik katılımcıları fon sepetinde artık gayrimenkulü de seçme hakkına sahip olacaklar. Gayrimenkul ‘BES’lilere getiri sağlayacak. Müteahhitler ‘Potansiyel büyük’ diyor.

Gayrimenkulde yeni trend: Seyirlik ofisler!

Gayrimenkul patronlarının yeni tercihi artan plaza ve rezidanslarla birlikte “seyirlik ofisler” oldu. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye gayrimenkul sektöründe dünya standartlarında!

28'incisi düzenlenen MIPIM Fuarı'na katılan Projebeyaz Gayrimenkul ve Helis Yapı'nın patronları fuarı değerlendirdi. Fuar, şirketler arasında yeni, güçlü ve istikrarlı iş bağlantıları kurulmasını sağladı.

4. Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul sertifika programı başlıyor!

3 yıl önce kurulan ve perakende, gayrimenkul sektörlerinde uzman akademisyenlerin yanı sıra her iki sektörün önde gelen üst düzey yöneticileri, patronları tarafından ders verilen Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 4’üncü kez kapılarını açıyor.

Konutta KDV indirimi, geniş ev almak isteyenlerin işine yarayacak!

Resmi Gazete’de 150 metrekareden daha büyük dairelerde yüzde 18 olarak belirlenen Katma Değer Vergisi (KDV) oranının yüzde 8’e çekilmesi ile ilgili gayrimenkul patronları görüşlerini paylaştı. Peki sektör bu konu hakkında ne diyor?..

Sektör temsilcilerinden gayrimenkul sertifikaları değerlendirmesi!

Kentsel dönüşümde gayrimenkul sertifikaları dağıtımıyla ilgili inşaat patronları değerlendirmede bulundular. Sektör temsilcileri, gayrimenkul sertifikası dağıtımının kentsel dönüşüm için olumlu bir gelişme olduğunu söylediler.

Darbeye karşı gayrimenkul yatırımına inadına devam!

Demokrasi ve cumhuriyete yönelik yapılan hain planların ardından iş dünyası da harekete geçti. Gayrimenkul sektörünün patronları inadına yatırım diyerek Türk ekonomisinin büyümesine katkı vermek için hız kesmeden yeni yatırım kararları aldı. İşte temsilcilerin görüşleri...

Perakende Gayrimenkul Merkezi 3'ncü mezunlarını verdi!

Alkaş Danışmanlık ile Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle 2014'te hayata geçirilen, perakende ve gayrimenkul sektöründeki uzman akademisyenler, üst düzey yöneticiler ve patronlar tarafından derslerin verildiği merkezden 30 kişi mezun oldu.

Konutta faiz sevinci!

Merkez Bankası’nın faiz indirimi, konut kredisi faiz oranlarının da gerileyeceği doğrultusundaki beklentiyi güçlendirdi.Gayrimenkul patronları, konut kredisi faizlerinin indirilmesiyle bu yıl, geçen yılki konut satış rekorunun kırılacağını söylediler.

Erden Timur gayrimenkul sektörünün en genç zengini oldu!

Forbes'in hazırladığı En Zengin Türkler listesi bu yıl, inşaat ve taahhüt işi yapan patronların yükselen etkinliğine tanıklık etti. Listede pek çok gayrimenkul şirketi yer alırken, Erden Timur, gayrimenkul sektöründen en genç zengini olarak dikkat çekti.

gayrimenkul patronları Haberi

gayrimenkul patronları

Capital'in haziran sayısında yayımlanan "Yeni Sektör Hazırlığı" haberinde, son dönemde kendi sektörlerinin dışına çıkan patronlara yer verildi.Yakın gelecekte hangi patron, hangi işe girecek? İşte yanıtlar...



1-) Ali Ağaoğlu

Yeni alan: Eğitim

Hedefi: Maslak 1453'te mimari eğitimin verileceği, 1.500 öğrenci kapasiteli üniversite kuracak.



2-) Ali Kibar

Yeni alan: Gayrimenkul, turizm, çevre

Hedefi: Gayrimenkullerini değerlendirecek. Ofis ve otel yatırımı yapacak. Çevre şirketleriyle atık yönetimine girdi.




3-) Altan Elmas

Yeni alan: Rüzgar Enerjisi

Hedefi: 100 megavatlık kurulu güce ulaşmak istiyor. HES'in yanında rüzgar enerjisi santrali kuracak.




4-) Davut Doğan

Yeni alan: İnşaat ve bilişim

Hedefi: Senegal'de lojistik merkezi kuracak. Kentsel dönüşüm projeleriyle ilgileniyor. Bilişimde siber güvenlik yatırımı yapacak.




5-) Erkan Güral

Yeni alan: Gayrimenkul

Hedefi: Basın Ekspres Yolu'nda 500 milyon TL yatırımla rezidans ve otel yapacak.




6-) Fırat Fidan

Yeni alan: Madencilik, inşaat

Hedefi:...