29 / 04 / 2024

Gayrimenkul Piyasaları Çalıştayı

Gayrimenkul Piyasaları Çalıştayı

Özyeğin Üniversitesi – Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi (aA PGMM) tarafından düzenlenen 1. “Uluslararası Gayrimenkul Piyasaları Çalıştayı", 19 Haziran 2014 tarihinde Borsa İstanbul’da gerçekleşti.

Uluslararası Gayrimenkul Piyasaları Çalıştayı 19 Haziran'da!

Özyeğin Üniversitesi – Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi (aA PGMM) tarafından düzenlenen 1. “Uluslararası Gayrimenkul Piyasaları Çalıştayı”, 19 Haziran 2014 Perşembe günü Borsa İstanbul Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

GİGDER, olağanüstü çalıştay için düğmeye bastı! Yabancıya konut satışında hedef 25 milyar dolar! 

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), ‘vatandaşlık’ ve ‘oturum’ programlarını detaylıca analiz etmek için Sapanca’da 20-21 Temmuz tarihlerinde bir çalıştay gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın!

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın The Green Park Otel Bostancı’da TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek. 

İmar barışı çalıştayı 7 Haziran'da yapılacak!

“Tüm Yönleriyle İmar Barışı Çalıştayı 7 Haziran’da” Dedeman Gayrettepe’de yapılacak. 

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Taslağı Çalıştayı 27 Nisan'da!

Sektör temsilcilerinin yanı sıra birçok kurum ve kuruluşun bir araya geleceği “Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Taslağı Çalıştayı 27 Nisan'da yapılacak.

Kepez'de Kentsel Dönüşüm Çalıştayı gerçekleştirildi!

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştaya,  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katılım gösterdi. 

Emlak komisyonuna ‘çalıştay’ önerisi!

Emlak komisyonlarına düzenleme getirecek olan Taşınmaz Ticareti Yönetmelik Taslağı için, kurumsal gayrimenkul danışmanlık şirketleri çalıştay önerisinde bulundu.

Bursa'da Yeni İmar Yönetmeliği çalıştayı düzenlendi!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin, “Yeni Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği” hakkında Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyesinde çalışan teknik personelin bilgilendirilmesi için çalıştay gerçekleştirildi. 

Gayrimenkul Yönetimi Mevzuatı Çalıştayı 13 Aralık'ta!

ULI TürkiyeGayrimenkul Yönetimi ilgi Grubu 13 Aralık 2017 tarihinde yürürlükteki Gayrimenkul Yönetimi Mevzuatının tartışılacağı çalıştay düzenliyor.

Van deprem ve kentsel dönüşüm çalıştayı sona erdi!

Van Büyükşehir Belediyesinin Van depreminin yıldönümünde gerçekleştirdiği “Deprem ve Kentsel Dönüşüm Çalıştayı” dün son erdi.

4. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce Marmara Depremi'nin 18. yılında düzenlenen "4. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı" sona erdi.

İnşaat sektöründe iki bakanlı çalıştay!

İnşaat sektörünün öncü temsilcileri Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki ve Maliye Bakanı Ağbal bir araya geldi. 2 saat süren inşaat çalıştayında önemli açıklamalarda bulunuldu.

İnşaat Sektörünün Geleceği Çalıştayı yapıldı!

Türkiye Müteahhaitler Birliği ve TOBB tarafından "İnşaat Sektörünün Geleceği Çalıştayı" düzenlendi. Çalıştaya katılan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, konuşma yaptı.

Serbest Mimarlar Derneği Çalıştayı 2017 gerçekleşti!

SMD’ler Çalıştayı 2017, 8 Nisan Cumartesi günü İstanbul Levent’te bulunan Kaleseramik Merkez Binasında gerçekleşti.

Gayrimenkul Piyasaları Çalıştayı Haberi

Gayrimenkul Piyasaları Çalıştayı

İlk panel olan “Uluslararası Gayrimenkul Piyasaları” oturumunda konuşan Massachusetts Institute of Technology'den Prof. Dr. David Geltner, gayrimenkul pazarında şeffaflığın önemine dikkat çekti. Türkiye pazarına giren ve çıkış yapan uluslararası gayrimenkul sermayesinde veri paylaşımında şeffaflığın çok önemli olduğunu vurgulayan Geltner, verilere sahip firmaların kamu yararı için ellerindeki bilgileri paylaşmaları durumunda, sektörün daha da ileriye gideceğini belirtti.

Wisconsin Üniversitesi'nden Prof. Dr. Abdullah Yavaş ise konuşmasında, Türkiye’de konut sektöründe bir balon var mı, varsa ülkeye ne kadar zarar vereceğini ve yatırımcıların bu durumda ne yapması gerektiği konularına dikkat çekti. ABD’de birkaç yıl önce yaşanan mortgage krizinde tüm satın almaların nakit olması durumunda herhangi bir krizin yaşanmayacağını söyleyen Yavaş, Türkiye’nin bu alanda hem Avrupa hem de ABD ile kıyaslanamayacağını söyledi. Türkiye’de temerrüt problemi olduğunu...