04 / 05 / 2024

gayrimenkul programları

gayrimenkul programları

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" programı kayıtları bahar döneminde de devam ediyor.

GABORAS eğitim programlarına başladı!

GABORAS, yeni dönemde Yerel Ağ ve Dijital Gayrimenkul Okuryazarlığı' programları, yapay zeka destekli büyük veri yönetimi ile sektörel deneyim paylaşım uygulamalarını başlattı.

Emlak danışmanları 'dijital gayrimenkul okuryazarı' oluyor!

Emlak Danışmanlığı Mesleki Yeterlilik Belgesi 1 Eylül itibariyle yürürlüğe girecek. GABORAS, yoğun şekilde devam eden Dijital Gayrimenkul Okuryazarlığı (DGO) ve Yerel Ağ programlarıyla emlak danışmanlarını hazırlıyor.

Gayrimenkul satışında kuşaklara göre trendler eğitimi 15-16 Haziran'da!

DRKEE Consultancy & Danışmanlık eğitim programlarına "Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi" ile devam ediyor. Eğitim programı, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'nde 15-16 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Duygu Yalçınkaya'ya 11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'nden ödül!

11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, 20-21 mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. İran ve Avrupa'da televizyonlarda Emlak Turu programları yapan Duygu Meltem Yalçınkaya, Orta Doğu ülkelerinde iş yapan iş kadını ödülü verildi.

AÜ gayrimenkul yönetimi yüksek lisans kayıtları için son gün 24 Temmuz!

Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans ve Doktora Programları yaz dönemi kayıtları 24 Temmuz 2016 Pazar günü tamamlanıyor.

Kadir Has Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin Gayrimenkul Geliştirme Akademisi ile 6 yıldır ortaklaşa verdiği Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları’nın Bahar dönemi eğitimleri Şubat ayında başlıyor

Alp Alkaş Gayrimenkul Merkezi'nden eğitim programları!

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi, sektör duayenleriyle bir araya gelerek eğitim programları ve sempozyumlar hakkında bilgi verdi.

İK Sahne gayrimenkul danışmanları yetiştiriyor!

TÜRKİYE'de konut sektöründeki yükseliş, gayrimenkul danışmanlığını en popüler mesleklerden biri haline getirdi. İK Sahne, profesyonel gayrimenkul danışmanları yetiştirmek için eğitim programlarına başladı..

Kentsel dönüşümde gayrimenkul sertifikası modeli geliştirilecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Onuncu Kalkınma Planı'nda Belirlenen Öncelikli Dönüşüm Programları 3. Basın Toplantısı kapsamında yaptığı konuşmaya göre kentsel dönüşümde gayrimenkul sertifikası modeli geliştirileceğinden de bahsetti.

Kadir Has Üniversitesi gayrimenkul sektörünü buluşturuyor!

Kadir Has Üniversitesi gayrimenkul sektörünü buluşturuyor. Üniversite, etkinlikleri ile mesleki gelişim olanağı sağlayan sertifika programları ile sektöre yetkin insan kaynağı ve özellikle de genç yöneticiler kazandırıyor...

Kadir Has Üniversitesi Gayrimenkul Akademisi düzenleyecek!

Kadir Has Üniversitesi 18 Ocak 2013'ten itibaren Gayrimenkul Geliştirme Akademisi Sertifika Programları düzenleyecek...

Gayrimenkul Uzmanları 14 Aralık'ta Kadir Has Üniversitesi'nde!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Gayrimenkul Geliştirme Akademisi Sertifika Programları ile sektörün yöneticileri ve yönetici adaylarına mesleki gelişim olanağı sunuyor...

Kadir Has Gayrimenkul Akademisi Sertifika Programları 6 Kasım'da!

Gayrimenkul sektörünün yöneticileri ve yönetici adayları Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Gayrimenkul Geliştirme Akademisi Sertifika Programları 6 Kasım'da başlıyor

gayrimenkul programları Haberi

gayrimenkul programları


GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" programı kayıtları bahar döneminde de devam ediyor. 


GYODER üyelerinin profesyonel ve sektörel ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan eğitim programının kayıtları 2015 yılı bahar döneminde de devam ediyor. Program katılımcıları MBA derecesi alarak gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkânına sahip olacak.


GYODER üyelerinin %50 indirim imkanıyla faydalanabileceği "MBA in Real Estate" programına son başvuru tarihi 30 Ocak 2015 cuma...