04 / 05 / 2024

gayrimenkul projelerinde hızlı satış

gayrimenkul projelerinde hızlı satış

İstanbul’da bugüne kadar 6 farklı projenin geliştirme ve satış sürecinde yer alarak yüksek cirolu ve hızlı satış dönemi geçirmelerini sağlayan Networks Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çapkın, gayrimenkul projelerinde hızlı satışın tüyolarını paylaştı.

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Bursa'daki hızlı tren projelerinde son durum ne?

Olaycom yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde Bursa'daki hızlı treni ve Gemlik trenini kaleme aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın 'Hızlı tren engeli aştı, hızlandırılmış inşaat başlıyor: Bu defa olacak mı?' başlıklı yazısı...

Hızlı tren projelerinde son durum ne?

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, hızlı tren projelerine ilişkin konuştu. Tarhan, “Ankara-Sivas hızlı tren projesi, Bursa-Yenişehir yüksek hızlı tren projesi ve Konya Karaman hızlı tren projesi neden bitmiyor?" dedi...

Gayrimenkul sektörü en hızlı günlerini yaşıyor!

Koronavirüs salgını sürecinden sonra gayrimenkul sektörü en hızlı dönemlerinden birini yaşamaya başladı. Kamu bankalarının 1 Haziran 2020’de hayata geçirdiği kredi paketi sonrasında konut kredi kullanımlarında rekor artış yaşandı.

Konut almak isteyen hızlı davranmalı!

Konut almak isteyenlerin cazip fiyatları kaçırmamak için hızlı davranması gerektiğini ifade eden Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, konut stoku bittiğinde fiyatların artacağını belirtti...

Gayrimenkul sektörü yeni yıla hızlı giriyor!

Yeni yılla birlikte yine pek çok şirket Türkiye'de yatırım rüzgarı estirecek. Emlak sektörü yeni yıla hızlı girecek. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre işte, 20 gayrimenkul firmasının 2018 yatırım projeleri..

Konutta en hızlı geri dönüş Esenyurt'ta!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, markalı konutların 6 aylık değerlendirme raporunu yayınladı. Rapora göre, İstanbul'da konutta en hızlı geri dönüş Esenyurt-Beylikdüzü bölgesinde yaşanıyor..

Bu yıl gayrimenkul sektörü hızlı büyüyecek!

FU Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürü Ertuğrul Bul, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Bul, ''Bu sene gayrimenkul sektörü hızlı büyüyecek gibi'' diye konuştu.

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesi ihaleye çıkıyor!

2018 sonunda İstanbul’dan Sivas’a Ankara üzerinden kesintisiz Yüksek Hızlı Tren ile ulaşım sağlanması hedeflenen hızlı tren projelerinde Halkalı-Kapıkule için ihale süreci başlıyor.

Amortisman süresi en hızlı ilçe Beyoğlu!

Dünyanın sadece gelişmekte olan ülkelerdeki gayrimenkul piyasalarına odaklanan ilk uluslararası bilgi şirketi REIDIN’in raporlarına göre, amortisman süresinde 10.9 yıl ile en hızlı ilçe Beyoğlu oldu.

The Frog Gayrimenkul, sektörün en hızlı büyüyen şirketi oldu!

Kurumsal yapısı ve Müşteri öncelikli hizmet anlayışı ile kısa sürede yatırımcılarından tam not alan The Frog Gayrimenkul & Mimarlık; sektöründe en hızlı büyüyen şirket nişanesi ile taçlandırılmanın mutluluğunu yaşıyor.

İşte gayrimenkul projelerinde hızlı satışın 6 formülü!

İstanbul’da bugüne kadar 6 farklı projenin geliştirme ve satış sürecinde yer alarak yüksek cirolu ve hızlı satış dönemi geçirmelerini sağlayan Networks Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çapkın, gayrimenkul projelerinde hızlı satışın tüyolarını paylaştı.

Kartal markalı konut ve A sınıf ofis projelerinde öne çıkıyor!

EVA Gayrimenkul'ün gerçekleştirdiği araştırmaya göre birkaç yıl içinde markalı konut projelerinde hızlı bir yükseliş içine giren Kartal, A sınıfı ofis projelerinde de öne çıkıyor ve karma projeler bölgeye damgasını vurmaya başlıyor.

gayrimenkul projelerinde hızlı satış Haberi

gayrimenkul projelerinde hızlı satış

İstanbul’da kısa sürede 6 farklı projenin geliştirme ve satış sürecinde yer alan Networks Grup, şimdi de Bakırcı Yapı’nın yeni projesinde görev alıyor. Networks Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çapkın, ekip olarak bugüne kadar Ataköy, Halkalı, Basın Ekspres Yolu, Bahçeşehir gibi lokasyonlarda satış ve pazarlama çözümleri geliştirdikleri projelerin hızlı satıldığını ve satış dönemini yüksek ciroyla kapattıklarını ifade etti.


Hızlı Satış İvmesi İçin Gereken 6 Faktör


Bir projede birçok doğruyu bir araya getirdikten sonra domino taşı gibi sistemli ve hızlı bir satış ivmesi oluşacağını anlatan Emre Çapkın, gayrimenkul sektöründe hızlı satışın ipuçları hakkında da bilgi verdi.


1- Doğru Ürün İçin Detaylı Check Up Gerekir


“Doğru ürün geliştirmek için bölgeyle ilgili Pazar analizi, demografik yapısı ve talepte bulunduğu ürünün tespit edilmesi ve ihtiyacı, rakip projelerin ürün...