22 / 05 / 2024

gayrimenkul satış komisyonu

gayrimenkul satış komisyonu

Şubat ayı meclis toplantısı kapsamında bugün yeni Fen İşleri Hizmet Binası'nda Aydın'ın Büyükşehir olmasında dolayı Çine'nin mahallelerinde Çine Belediyesi'ne devralan gayrimenkullerin ve komisyonun kararını görüşecek.

Emlakçı satış komisyonu 2022 ne kadar?

Emlakçı aracılığı ile gayrimenkul alım satım işlemleri daha hızlı bir şekilde yapılabiliyor. Emlakçı aracılığı ile gayrimenkul alanlar da satanlar da ne kadar komisyon ödeyeceğini merak ediyor. Peki, emlakçı satış komisyonu 2022 ne kadar?

Ön ödemeli gayrimenkul satışlarındaki sorunlar incelenecek!

TBMM Dilekçe Komisyonu, ön ödemeli gayrimenkul satışlarda yaşanan sorunlar için kurulan alt komisyon raporunu onayladı.

Ön ödemeli gayrimenkul satışlarındaki sorunlar için kurulan Meclis Alt Komisyonu toplandı!

TBMM Dilekçe Komisyonu bünyesinde yer alan Ön Ödemeli Gayrimenkul Satışlarında Yaşanan Sorunların Araştırılması ve Alınabilecek Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu toplandı.

Ön ödemeli gayrimenkul satışları için Meclis Alt Komisyonu toplandı! 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu bünyesinde oluşturulan, Ön Ödemeli Gayrimenkul Satışlarında Yaşanan Sorunların Araştırılması ve Alınabilecek Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu bir araya geldi. 

Ön ödemeli gayrimenkul satışlarındaki sorunlar için kurulan Meclis Alt Komisyonu toplandı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu bünyesinde oluşturulan, Ön Ödemeli Gayrimenkul Satışlarında Yaşanan Sorunların Araştırılması ve Alınabilecek Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu toplandı. 

Emlakçı satış komisyonu ne kadardır?

Emlakçı komisyonu, alım satım işlemi ile kiralama işlemlerinde farklı oranlarda hesaplanıyor. Gayrimenkul satışında alıcı ve satıcıdan alınan komisyon gayrimenkul kiralamalarında yalnız kiracıdan alınıyor. Peki, emlakçı satış komisyonu ne kadardır?

Gayrimenkul satışında emlakçı komisyonu!

Emlakçılar, gerçekleştirdikleri gayrimenkul alım satım ve kiralama işlemlerinden emlakçı komisyonu alma hakkına sahip oluyor. Gayrimenkul satışında emlakçı komisyonu ne kadar?Gayrimenkul satışında emlakçı komisyonunu kimden alır?

Yabancılar Türkiye'den yılın 5 ayında 12 bin 543 gayrimenkul satın aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı verilerine göre, yabancılara Türkiye'den yılın 5 ayında 12 bin 543 taşınmaz satıldı. TÜRKİYE'de yılın 5 ayında 12 bin 485 yabancıya, 12 bin 543 gayrimenkul satışı yapıldı.

Tuzla Belediye Başkanlığı 3 adet gayrimenkul satıyor: 7 milyon 94 bin liraya!

Tuzla Belediye Başkanlığı Tuzla merkez ve Aydınlı'da yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleler 24 Haziran 2014 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek...

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu İzmir'de 48 adet gayrimenkul satıyor!

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü İzmir İli, Aliağa İlçesi, Çakmaklı Köyü sınırları içerisinde bulunan 48 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 25 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...

Gayrimenkul satışları yüzde 7,5 geriledi, markalı konut satışı hız kesmedi!

TÜİK verilerine göre, gayrimenkul satışlarında bu yılın ilk dört ayında yüzde 7.5 ve nisanda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12.3'lük düşüş görülse de markalı konut üreticileri satışlardan memnun.

Milli Emlak İzmir'de 3 adet gayrimenkul satıyor: 5 milyon 170 bin liraya!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Karşıyaka Emlak Müdürlüğü İzmir Menemen ve Aliağa'da yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleler 18 Haziran ve 19 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek...

OMV Petrol Ofisi 4 ilde 7 adet gayrimenkul satıyor!

OMV Petrol Ofisi Konya Kuzukuyu Mahallesi, Acıpınar Mahallesi ve Ziyagökalp Mahallesi'nde, Mersin'de tece Mahallesi ve Mezitli Mahallesi'nde, Çanakkale'de Çardak Köyü'nde, Sakarya'da Şevkiye Mahallesi'nde 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

gayrimenkul satış komisyonu Haberi

gayrimenkul satış komisyonu

Çine Belediye Meclisi, Şubat ayı meclis toplantısında gayrimenkul satış komisyonun kararını görüşecek. Aydın'ın Büyükşehir olmasında dolayı Çine'nin Mahallelerinde Çine Belediyesine devralan gayrimenkullerin ve komisyonun kararını görüşecek. 


Çine Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısını bugün saat 09.00'da Yeni Fen İşleri Hizmet Binasında gerçekleştirecek. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in başkanlığında toplanarak ek madde gelmezse, 8 gündem maddesini görüşüp karar bağlayacak. Meclis üyelerin görüşüp karara bağlayacağı gündem maddeleri şöyle: "Gayrimenkul Satış Komisyonu kararının görüşecek. Belediyenin Stratejik Planın görüşülmesi. İmar plan tadilatı (Şevketiye Mahallesi 262 ada 57 parsel). 


Çine Belediyesi Disiplin Amirleri Yönetmeliği'nin görüşülmesi. Belediye öncülüğünde yapılacak olan Deve Güreşi Festivalinin görüşülmesi. Alabanda Yapı Kooperatifine ait mm m + Cumhuriyet Mahallesi 513 ada 1 parsel sayılı taşınmazın şartlı bağışının kabul edilmesinin görüşülmesi. Cumhuriyet Mahallesi 563...