06 / 05 / 2024

gayrimenkul sektörel yarışmaları

gayrimenkul sektörel yarışmaları

Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirileceği “Sign Of The City Awards” yarışması için geri sayım sürüyor. 6 Kasım gecesi düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak ödüller için yarışma jürisi belirlendi.

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi beklentisi içinde!

Gayrimenkul sektöründe 2023 yılının ilk yarısını değerlendiren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, deprem ve seçimler nedeniyle durağanlaşan piyasaların, düşük faizli kredi beklentisi içinde olduğunu dile getirdi.

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektöründe 2021'in ikinci yarısında neler yaşandı?

Colliers International tarafından Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2021 – İkinci Yarı Raporu yayınlandı. Peki 2021 yılında gayrimenkul sektöründe neler yaşandı? İşte Colliers International tarafından hazırlanan Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2021 – İkinci Yarı raporu...

Gayrimenkul sektöründe yeşil dönüşüm başlıyor!

İklim değişikliği sebebiyle ortaya çıkan karbon salınımı gayrimenkul sektörünü harekete geçirdi. İlerleyen süreçte hayata geçirilecek projeler için çalışmalar başlıyor.

Gayrimenkul sektörünün ilk yarı karnesi!

Gayrimenkul sektörünün ilk yarı karnesi belli oldu. Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından hazırlanan 'Gayrimenkul Sektör Raporu', Türkiye gayrimenkul sektörünün 2021'in ilk yarı performansıyla ilgil önemli verileri barındırıyor.

Gayrimenkul sektöründe 2021'in ilk yarısında neler değişti?

Colliers International tarafından Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2021 – İlk Yarı raporu hazırlandı. Peki raporda hangi verilere yer verildi? 2021'in ilk yarısında gayrimenkul sektöründe neler oldu? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektöründe yatırımlar artacak!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, derneğin çalışmalarıyla ve gayrimenkul sektörüyle ilgili konuştu. Mehmet Kalyoncu, gayrimenkul sektörünün, teknolojiyle, tasarımla ilişkisinin daha yakın olması gerektiğini dile getirdi.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe toparlanma sinyalleri!

Koronavirüs sürecinde vaka sayılarının düşmesi, iyileşen hasta sayılarının yükselmesiyle sektörler normale dönmeye hazırlanıyor. İnşaat ve gayrimenkul sektörü toparlanmanın yılın ikinci yarısından itibaren hız kazanması bekleniyor. Birçok sektör beklentilerini olumlu yönde revize etti.

Nail Olpak: Faizlerdeki iyileşme gayrimenkul sektörünü olumlu etkileyecek!

DEİK Başkanı Nail Olpak yaptığı açıklamada "Faizlerdeki yükselmenin bütün sektörlerle birlikte gayrimenkul sektöründe de yansımalarını geçtiğimiz yıl negatif olarak gördük. Faizlerdeki hızlı iyileşme ile sektör üzerinde çok daha olumlu kalıcı etkilerin olacağına inananlardan biriyim" dedi.

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Kıbrıs'ta buluşuyor!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren Sign of the City Awards (SOTCA) için geri sayım başladı. Projelerin ödüllendirileceği yarışma Kıbrıs’ta tanıtıldı.

Türk gayrimenkul sektörü gurbetçi vatandaşlarla buluşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle, Demirören Medya ve İstexpo ortaklığında Almanya'da başlayacak Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı için çalışmalar başladı. Fuar, Türk gayrimenkul sektörünü gurbetçi vatandaşlarla buluşturacak.

Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Gayrimenkul sektöründe Türkiye'nin tek global markası olan ®Realty-TR, uzun yıllar süren ARGE çalışmaları sonucu kuruldu. Peki Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Gayrimenkul sektörü, Türkiye nüfusunun üzerinde büyüyor!

Gayrimenkul sektörünün ikinci yarıyıl projeksiyonunu çizen ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, sektörün Türkiye nüfus ortalamasının üzerinde büyüdüğünü belirtti.

gayrimenkul sektörel yarışmaları Haberi

gayrimenkul sektörel yarışmaları

TÜRKİYE’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirileceği “Sign Of The City Awards” yarışması için geri sayım sürüyor. 6 Kasım gecesi düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak ödüller için yarışma jürisi belirlendi. Yarışmaya son başvuru tarihi 15 Eylül. Projeye başvurular 100’ü aştı.


GAYRİMENKUL projelerinin 17 kategoride ödüllendirileceği “Sign Of The City Awards” yarışmasına gösterilen ilgi her geçen gün katlanarak artıyor. İnşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak amacıyla, Hürriyet’in öncülüğünde hayata geçen yarışmada jüri üyeleri açıklandı. Son başvuru tarihinin 15 Eylül olarak belirlendiği proje sektöre ayna tutarken, kazanan projelere de artı değer sağlayacak. Kendi kategorisinde ipi göğüsleyen projeler 6 Kasım 2014 Perşembe akşamı Four Seasons Hotel Bosphorus’ta gerçekleştirilecek törenle ödüllendirilecek.



SAYGIN JÜRİ ÜYELERİ 

Yüzlerce projenin yarışacağı Sign of the City Awards’da jüri başkanlığını mimar ve...