18 / 05 / 2024

gayrimenkul sektörü kazanç

gayrimenkul sektörü kazanç

SON yıllarda hızlı bir büyüme trendi yakalayan gayrimenkul sektörü yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Merkez Bankası kayıtlarına göre konuttaki 5 yıllık kazanç tüm yatırım araçlarını sollayıp yüzde 70’in üzerine çıktı..

Gayrimenkul sektöründe COVID-19 etkileri!

İnşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcileri ''Ortak akıl ve bilim çalışırsa şeffaflık oluşur, güven kazanılır ve projeler nihayete varır'' diyerek, sektörün bilim kuruluna ihtiyacının olduğunu söyledi.

Gayrimenkul sektörü her sene ivme kazanıyor!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, gayrimenkul sektörünün kamu ve özel sektörün dönem dönem hayata geçirdiği teşvik ve kampanyalar sayesinde de her sene ivme kazandığını ifade etti.

Gayrimenkul sektöründe büyük yarış var!

"Özellikle son yıllarda gayrimenkul sektörü baş döndürücü bir hızla büyüyor, Bu süreçte de farklı olan, tüketicinin beğenisini kazanan başarıyı kazanıyor, projesini kolay satıyor'' diyen Enes Su, sektöre ciddi anlamda taze kan pompalayan genç patronlardan biri olmayı çoktan başarmış.

Döviz gayrimenkul sektöründen kazanılıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu İş Geliştirme Başkanı Burak Kutluğ, yabancılara gayrimenkul satışına istisna ve teşvik getirilmesi gerektiğini söyledi. Kutluğ, ''Gayrimenkul sektörünün en önemli döviz kazandırıcı hizmet'' dedi.

Gayrimenkul sektörü kentsel dönüşümle ivme kazanıyor!

Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, gayrimenkul sektörünün kentsel dönüşümle ivme kazanarak karlı hale geldiğini belirtti. Çoban sektörde marka projelere imza atmayı hedeflediklerini söyledi.

Ali Yücelen gayrimenkul sektöründekilere çağrıda bulundu!

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ali Yücelen, gayrimenkul sektöründekilere "Biraz az kazanın ve kazandıklarınızı özellikle dar gelirlilerle paylaşın" çağrısında bulundu.

Gayrimenkul sektöründe kazanmanın püf noktaları!

İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, en büyük yatırım araçlarından biri olan gayrimenkul sektöründe kazançlı çıkmanın püf noktalarını değerlendirdi.

Gayrimenkul sektörü seçimden sonra hareketlenecek!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin ardından gayrimenkul sektöründe çok daha güçlü bir hareket öngörüyor.

İstanbul'da gayrimenkul sektörü yükselmeye devam edecek mi?

Gayrimenkul sektörüyle ilgili son üç ayda yayınlanan raporlar İstanbul odaklı yükseliş ivmesinin artarak devam edeceğini gösteriyor. Peki üretim ve satış ve fiyatlardaki yükseliş eğilimi ne kadar sağlıklı?

Gayrimenkul sektörü gözünü öğrenci yurtlarına çevirdi!

Türkiye genelinde son yıllarda hızla artan üniversite sayısı yurt ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Fakat mevcut sayının, talebi karşılayamaması gayrimenkul sektöründe gözleri öğrenci yurtlarına çevirdi.

Bina tamamlama sigortası gayrimenkul sektörüne olumlu etki edecek!

Özser Group Sigorta Başkanı Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

gayrimenkul sektörü kazanç Haberi

gayrimenkul sektörü kazanç

Gayrimenkul Türk halkının önemli yatırım araçlarından biri. Son beş yıllık konut ve yatırım araçlarının kazanç performansına bakınca doğru seçim yapmış görülüyor. merkez bankası kayıtlarından derlenen konut fiyat endekslerine baktık. Konut fiyat endeksi nedir? Konut kredisi kullandıran bankaların, satışa konu olan konutlar için kredi kullandırma aşamasında düzenledikleri değerleme raporlarındaki konut değerleri esas alınarak ortanca fiyat yöntemiyle hazırlanan endekstir. Yaptığımız performans ölçümünde konut, hem beş yıllık dönemde, hem de 2014 yılı getirilerinde ilk sırada yer aldı. 



BİR TAŞLA İKİ KUŞ

Riske girmeden veya daha az riskle, borsa bugün ne yapmış, altın düştü mü çıktı mı, döviz ne durumda endişesinden uzak, hem başını sokacak bir ev, hem de tasarruf aracı. Faiz düşüşü, bankaların uzun vadeli kredi imkanları ve özellikle “Arap Baharı” etkisiyle artan yabancı...