16 / 05 / 2024

Gayrimenkul sektörü ortak mı hareket etmeli

Gayrimenkul sektörü ortak mı hareket etmeli

Nef Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur, "Sürdürülebilir başarı ve daha iyi bir kentsel gelecek için sektörün ortak hareket ederek, yabancı yatırımcıya İstanbul'da nasıl bilinçli yatırım yapacağı anlatılmalı" dedi.

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Koronavirüs sonrası gayrimenkul sektöründe neler değişecek?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, koronavirüs sonrası gayrimenkul sektöründe yaşanılabilecek değişimleri anlattı. Yazıcı, apartman görevlileri, ortak alan kullanımı gibi konulara değinen Yazıcı, "Dubleks daireler ve balkonlu evler öne çıktı" dedi...

Gayrimenkul sektöründe COVID-19 etkileri!

İnşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcileri ''Ortak akıl ve bilim çalışırsa şeffaflık oluşur, güven kazanılır ve projeler nihayete varır'' diyerek, sektörün bilim kuruluna ihtiyacının olduğunu söyledi.

Gayrimenkul sektörü RE360’ta bir araya geldi!

Farklılık, yenilik, sürdürülebilir bir gelecek ve ortak yarar adına, Türk gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri bir kez daha RE360’ta bir araya geldi...

RE360, MIPIM ile gayrimenkul sektörünü ikinci kez bir araya getiriyor!

Geçtiğimiz yıl Türk gayrimenkul sektörü tüm bileşenleriyle farklılık, yenilik, sürdürülebilir bir gelecek ve ortak yarar adına RE360’ta bir araya geldi.

RE360 Buluşması gayrimenkul sektörünü bir araya getirecek!

Türk gayrimenkul sektörü, tüm bileşenleriyle farklılık, yenilik, sürdürülebilir bir gelecek ve ortak yarara odaklanmış ‘RE360’ta bir araya gelecek.

2006 yılında Celal Şengör gayrimenkul sektörüne girmiş!

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Celal Şengör, 2006 yılında akrabalarıyla ortak şirket kurarak gayrimenkul sektörüne girmiş. 7 milyon 900 bin lira sermayeli şirket doğrudan doğruya gayrimenkul projeleri gerçekleştirecekmiş.

Gayrimenkul sektörü seçimden sonra hareketlenecek!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin ardından gayrimenkul sektöründe çok daha güçlü bir hareket öngörüyor.

İstanbul'da gayrimenkul sektörü yükselmeye devam edecek mi?

Gayrimenkul sektörüyle ilgili son üç ayda yayınlanan raporlar İstanbul odaklı yükseliş ivmesinin artarak devam edeceğini gösteriyor. Peki üretim ve satış ve fiyatlardaki yükseliş eğilimi ne kadar sağlıklı?

Gayrimenkul sektörü gözünü öğrenci yurtlarına çevirdi!

Türkiye genelinde son yıllarda hızla artan üniversite sayısı yurt ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Fakat mevcut sayının, talebi karşılayamaması gayrimenkul sektöründe gözleri öğrenci yurtlarına çevirdi.

Bina tamamlama sigortası gayrimenkul sektörüne olumlu etki edecek!

Özser Group Sigorta Başkanı Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Gayrimenkul sektörü ortak mı hareket etmeli Haberi

Gayrimenkul sektörü ortak mı hareket etmeli

DÜNYANIN en prestijli gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai Cityscape Global 2015'e Türkiye'den giden projeler damga vururken, fuarı değerlendiren Nef Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur, "Sürdürülebilir başarı ve daha iyi bir kentsel gelecek için sektörün ortak hareket ederek, yabancı yatırımcıya İstanbul'da nasıl bilinçli yatırım yapacağı anlatılmalı" dedi. Bu yıl dünya genelinden 300'den fazla, Türkiye'den de 61 firmayla rekor seviyede katılımla hayata geçen Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'ndan Türk firmalar iki günde 250 milyonluk satış ve rezervasyon gerçekleştirdi. 


GÜÇBİRLİĞİ YAPMALIYIZ 

Türkiye'den yurtdışına çıkan birçok konut projesinin yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördüğüne değinen Timur, "4 senedir aralıksız katıldığımız Dubai Cityscape'de bine yakın proje arasında Türk projelerine ilgi çok yüksekti. Ancak sektörümüz her ne kadar çok başarılı projelere imza atsa da henüz almamız...