28 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü yatırım

Gayrimenkul sektörü yatırım

Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, yabancı yatırımcılar için Türkiye'nin cazip bir ülke olduğunu belirtti ve “Türkiye gayrimenkul yatırımlarının 5 senelik periyotta kademeli olarak 20 milyar dolara çıkacağına inanıyoruz" dedi.

Gayrimenkulde neye yatırım yapılmalı?

RE/MAX Yön Bursa'nın kurucularından olan Göksel Birsen, konut, işyeri ve arsa-arazi yatırımı arasında kararsız kalanlara ipuçları verdi. Birsen, konut almak yerine işyeri yatırımı yapmanın daha kazançlı olduğunu açıkladı.

Konuta yatırım tam gaz!

Kredilerde faiz indirimi ve 150 metrekarede KDV desteğiyle 10 ayda 1 milyon 70 bin adet satış rakamına ulaşan konut sektörü, 2017’ye büyük umutlarla giriyor. Birçok firma, önümüzdeki yıl yatırımlara devam kararı aldı...

Türkiye, gayrimenkul sektörü hariç ‘net yatırımcı’ oldu

Türkiye senenin 10 aylık döneminde gayrimenkul sektörü hariç net dış yatırımcı haline geldiği açıklandı. Buna göre, tekstil, konaklama, tarım ve madencilik gibi Türkiye’nin öne çıkan sektörlerinde yurtdışına giden doğrudan yatırım tutarının gelenden fazla olduğu görüldü. 

Gayrimenkul sektörüne yeni soluk: RookZ! Gayrimenkulün kalesi olmaya geliyor...

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden TÜGEM'in Kurucusu, İTO Gayrimenkul Komite Başkanı ve NEOPRA Gayrimenkul Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akdoğan, sektöre yepyeni bir soluk getirecek projesi "Gayrimenkulün kalesi" sloganıyla yola çıkan RookZ için start verdi.

Gayrimenkul sektörü yapılarda dönüşüm için bir araya geldi! Depreme hazırlık öncelikli adım...

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

Gayrimenkul sektöründe ezber bozuldu! Konut tercihleri sil baştan! 

Gayrimenkul sektöründe, arsalara olan talep yükselirken, yatırım amaçlı gayrimenkul alımları farklı yatırım araçlarına yöneldi ve yazlık kiralama alışkanlıklarında da değişiklikler yaşandı. Yani sektörde resmen ezber bozuldu. İşte ayrıntılar...

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde geri sayım başladı! Gayrimenkul sektörü 7 Kasım'da buluşacak! 

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle 7 Kasım günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde değerlendirilecek.

Gayrimenkul sektöründe yeşil dönüşüm başlıyor!

İklim değişikliği sebebiyle ortaya çıkan karbon salınımı gayrimenkul sektörünü harekete geçirdi. İlerleyen süreçte hayata geçirilecek projeler için çalışmalar başlıyor.

Gayrimenkul sektöründe yenilik zamanı!

Gayrimenkul sektörü için yeni dönem başlıyor. Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, sektörde yatırım alanlarının çeşitleneceğini açıkladı. 

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları hızlandı!

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

Emlak Katılım'dan gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler!

Gayrimenkul sektöründe piyasa yapıcı kurum olmak, kentsel dönüşümle ilgili finansal çözümler sağlamak ve sektörün gelişimine destek olmak üzere oluşturduğu ürünlere her geçen gün yenilerini ekleyen Emlak Katılım, Bina Tamamlama Sigortası ürününü geliştirdi.

Gayrimenkul sektörü yatırım Haberi

Gayrimenkul sektörü yatırım

Koronavirüs sürecinde ay başından itibaren peyderpey atılmaya başlanan normalleşme adımları, Türkiye’ye yönelik yatırımları tekrar harekete geçirdi. Gayrimenkul, enerji, tarım ve turizm gibi stratejik sektörlerdeki büyük işletmeleri küresel girişimcilerle buluşturan yatırım ve iş geliştirme danışmanlık platformu Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, seyahat yasağının kaldırılması ve sosyal hayatın kontrollü bir şekilde canlandırılmasıyla 2020'nin sonuna kadar tarım, ilaç, gayrimenkul ve sağlık olmak üzere 4 farklı sektörde 90 milyon dolarlık yatırım hedefi koyduklarını belirtti. 

Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, yabancı yatırımcılar için Türkiye’nin her zaman yatırım açısından cazip bir ülke olduğuna, koronavirüs sürecinde küresel ekonomide oluşan belirsizlik nedeniyle yatırımlarını ertelemek durumunda kaldıklarına dikkat çekti ve "Tarım sektörüne yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcılar, Şanlıurfa başta olmak üzere, Adana ve...