29 / 04 / 2024

Gayrimenkul sertifikaları paneli

Gayrimenkul sertifikaları paneli

Gayrimenkul sertifikasının lansmanı bugün gerçekleşti. Gayrimenkul sertifikaları ise nisan ayında işlem görmeye başlayacak.

Gayrimenkul sertifikaları repo ve ters repo işlemlerine konu olabilecek!

Faizsiz bankacılık işlemleri, bankaların repo ve ters repo işlemleri ile ilgili esasları düzenleyen yönetmelik kapsamına dahil edilirken, yatırım fonu tanımına da “inançlı mülkiyet esasına göre SPK tarafından belirlenen varlık ve haklardan oluşan portföy” ifadeleri dahil edildi.

Gayrimenkul sektöründe doğa dostu 'blockchain' sertifika dönemi!

Gayrimenkul şirketi RE/MAX Türkiye, yıl boyunca düzenlenen eğitim ve seminerler sonucunda verilen sertifikalarının hepsini blockchain altyapısıyla dijital ortama taşıdı. Şirket, bu yöntemle kağıt israfını azaltarak yeşili korumayı amaçlıyor.

TOKİ, Park Mavera 3 için ihraç ettiği gayrimenkul sertifikalarını ödedi!

TOKİ tarafından Park Mavera 3 projesi kapsamında ihraç edilen TRNTOKI00011 ISIN kodlu Gayrimenkul Sertifikalarının tali ediminde konutların satışından elde edilen fon ve fonun getirisi, yatırım kuruluşlarının hesaplarına aktarıldı...

Gayrimenkul sektörü tüm yatırımcılara hitap ediyor!

GYO, Gayrimenkul Yatırım Fonları, Gayrimenkul Sertifikaları ve Kira Sertifikaları ve tapu sigortası gibi finansal araçlar gayrimenkul sektörüne derinlik kazandırıyor. Sektör bu sayede daha çok yatırımcıya hitap ediyor.

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Gayrimenkulün Geleceği tartışıldı!

7. Uludağ Ekonomi Zirvesi kapsamında, Akkök Holding’in oturum sponsorluğunda düzenlenen günün ilk paneli ‘Gayrimenkulün Geleceği’ nde katılımcılar, sektörün gündemini hakkında konuştular.

Türk Gayrimenkul Sektörüne Genel Bakış paneli düzenlendi!

Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) İnşat Mühendisliği tarafından "Türk Gayrimenkul Sektörüne Genel Bakış" konulu panel gerçekleştirildi. 

Gayrimenkul sertifikalarında yeni dönem başlıyor!

Gayrimenkul sertifikalarında tıkanan alanların önü açılması için yeni bir tebliğ düzenlendi. Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Gayrimenkul Sertifikaları Tebliği"nde değişiklik yapılmasına dair tebliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Gayrimenkul sertifikaları ihracında yeni dönem!

Gayrimenkul sertifikaları tebliğinde yapılan düzenleme ile ihraçlarda fiyat istikrarını sağlayıcı işlemlerde bulunulması ve ihraçtan elde edilen fonun tamamı doğrudan ihraççıya aktarılabilecek..

Gayrimenkul sertifikalarına yeni düzenleme!

Gayrimenkul sertifikalarına yeni düzenleme yapıldı. Gayrimenkul Sertifikaları Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ kapsamında ihraç esasları yeniden belirlendi..

Himmet Karadağ: Gayrimenkul sertifikaları devrim niteliğindedir!

Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Zirvesi gong töreninde konuşan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, “Gayrimenkul sertifikaları hem kentsel dönüşüm hem de çok geniş bir kitlenin sermaye piyasalarına kazandırılması anlamında devrim niteliğinde bir üründür.” dedi.

Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikaları kredi ile satılabilecek!

Borsa İstanbul'da işlem gören TOKİ Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikaları sermaye piyasası araçlarının kredili alım işlemlerine konu olabilecek.

Vakıf Yatırım Park Mavera 3'ün piyasa yapıcı oldu!

Park Mavera 3 projesi gayrimenkul sertifikalarında, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. dünden itibaren piyasa yapıcı olarak faaliyete başladı.

Gayrimenkul sertifikası yatırımcısına kazandırır mı?

Gayrimenkul sertifikalarıyla ilgili konunun uzmanları bir araya geldi. TSKB Gayrimenkul Değerleme ev sahipliğinde Gayrimenkul Türkiye'nin gerçekleştirdiği toplantıda sektöre ilişkin açıklamalarda bulunuldu.

Gayrimenkul sertifikaları paneli Haberi

Gayrimenkul sertifikaları paneli

Gayrimenkul sertifikasının lansmanıyla beraber sermaye piyasalarımız için genişleme ve derinleşme trendini de başlatmış olacağız" - SPK Başkanı Ertaş: - " Sağlam projesi olan, yatırımcısına kazandırabilecek hem kendisine olumlu fırsatlar sunacak hem de müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutacak projelere kapımız sonuna kadar açıktır. Bu tür kriterleri sağlamayan kurum ve şirketlere de kapımızı açmazsak onlar da lütfen bizim kusurumuza bakmasınlar"


Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, gayrimenkul sertifikalarının nisan ayının ilk haftasında Borsa'da işlem görmeye başlayacağını belirterek, "Gayrimenkul sertifikasının lansmanıyla beraber sermaye piyasalarımız için genişleme ve derinleşme trendini de başlatmış olacağız." dedi.


Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından, yatırımcıların gayrimenkul sektöründe yatırım yapabilmesine olanak sağlanması ve sektörün bilinirliğini artırmak amacıyla düzenlenen Gayrimenkul Sertifikaları Paneli'nin açılışında konuşan Karadağ, gayrimenkul sertifikası arzında talep...