22 / 05 / 2024

gayrimenkul tecil faizi düzenlemesi

gayrimenkul tecil faizi düzenlemesi

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, "Kamu alacaklarına yönelik hacizli menkul malların açık artırmayla satımına katılacaklardan yüzde 5 teminat alınmasını getiriyoruz" dedi ve konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul mü, mevduat faizi mi?

Coldwell Banker Akademi Gayrimenkul Danışmanı Serkan Gök, Emlak Sektörü hakkında önemli açıklamalar yaptı. Serkan Gök açıklamasında sektördeki yükselişin en büyük nedeninin enflasyon olduğunu dile getirerek, en iyi yatırım aracının gayrimenkul olduğunu kaydetti.

Gelire göre kredi faizi konut fiyatlarını artırır mı? Uzmanlar ne diyor?

Gelire göre konut kredisi faizi uygulamasını değerlendiren gayrimenkul sektörü uzmanları, konut talebinin canlanmasının fiyatları da yukarı çekeceğini belirtti. Uzmanlara göre gelir kıstası vergi mükellefi olmayan kesime haksız kazanç sağlayacak.

Shah Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shah Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Ahad Qaioomi, Azazullah Faizi ve Jamshid Safi tarafından kuruldu.

Konut kredisi faizi 0.90’a kadar çekilecek!

Merkez Bankası'nın 3 ayda 1000 puan kadar faizi indirimi yapması, kamu ve özel bankaların konut kredisi faiz oranlarını düşürmesini devam ettirecek gibi görünüyor. Gayrimenkul Satış Uzmanı Nilüfer Kast, “Faiz indirimiyle vatandaş 100 bin lira kazandı. Konut almakta gecikenler pişman olur” dedi...

Faiz değil, gayrimenkul kazandırır!

SATEM Başkanı Mevlüt Oral, Samsun'da emlak sektörünü ve konut fiyatlarını değerlendirdi. Oral, "Banka faizi vatandaşa para kazandırmaz ama gayrimenkul kazandırır" şeklinde konuştu.

İş GYO'nun 87 milyonluk tahvilinin 7.kupon faizi yüzde 4,05!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihracı gerçekleştirilen 87 milyon TL nominal değerli tahvilin 7. kupon faizi yüzde 4,05 olarak belirlendi...

Timur Gayrimenkul'ün kupon faizi yüzde 4,29!

Timur Gayrimenkul'ün 50 milyon TL nominal değerli, 3 ayda bir değişken kupon ödemeli tahvilin 4 Nisan 2018 tarihinde yapılacak ikinci kupon ödemesine ilişkin faiz yüzde 4,29 olarak belirlendi. 

Rönesans Gayrimenkul kupon faizi yüzde 4.05!

Rönesans Gayrimenkul tarafından ihraç edilen TRSRSGY21818 ISIN kodlu 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 21 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilecek kupon ödemesine ilişkin faiz oranı yüzde 4,05 olarak belirlendi.

Rönesans Gayrimenkul'ün 100 milyonluk tahvilinin kupon faizi yüzde 3,54!

Rönesans Gayrimenkul 'ün ihraç ettiği TRSRSGY21818 ISIN kodlu 100 milyon TL nominal değerli tahvilin kupon ödemesine ilişkin faiz oranı yüzde 3,54 olarak belirlendi.

Rönesans Gayrimenkul'ün 100 milyonluk tahvilinin kupon faizi yüzde 3,47!

Rönesans Gayrimenkul tarafından ihraç edilen 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 23 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirilecek kupon ödemesinin faiz oranı yüzde 3,47 olarak belirlendi.

Timur Gayrimenkul'ün 50 milyon TL'lik tahvilinin faizi yüzde 3.98!

Timur Gayrimenkul halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 728 gün vadeli 50 milyon TL nominal değerli, 3 ayda bir değişken kupon ödemeli tahvil ihracı gerçekleştirildi. Bu tahvilin ilk kupon ödemesine ilişkin faiz yüzde 3.98 olarak belirlendi.

Gayrimenkul sektörünün gözü Maliye Bakanlığı'nda!

Gayrimenkul sektörünün bankalardan uzun zamandır beklediği faiz indirimi geldi. Konut kredilerinde bankalar faizi psikolojik sınır olan yüzde 1’in altına indirirken, sektör gözünü Maliye Bakanlığı’na dikti.

Timur Gayrimenkul Geliştirme tahvil faizini açıkladı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım AŞ., 75.000.000TL nominal tutarındaki tahvilin 07.04.2016 tarihli kupon faizi %3,90 olarak belirlendiğini KAP'a bildirdi.

gayrimenkul tecil faizi düzenlemesi Haberi

gayrimenkul tecil faizi düzenlemesi

TBMM Genel Kurulunda, AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan ve ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren, Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin tümü üzerindeki görüşmelerde sona gelindi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Genel Kurulda, teklifin tümü üzerinde şahsı adına konuşan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, düzenlemeyle yiyecek, içecek, hizmet sektöründe çalışanlara şartlar bağlamında nisan ve mayısta nakdi ücret desteği sağlanacağını dile getirdi.

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, kanun teklifiyle menkul malların, fiziki mekanın yanında artık elektronik ortamda da satılmasını mümkün hale getireceklerini, böylece teknolojinin imkanlarından faydalanarak uygun rekabet ortamının sağlanması ve malın gerçek değerinde satılmasının da önünü açacaklarını belirtti.

Bozulacak, çürüyecek veya beklediğinde değer kaybedecek taşınabilir malların pazarlık usulüyle satılabileceğine dikkat çeken Ök,...