10 / 05 / 2024

Gayrimenkul ve Altyapı Sektör Lideri İsmail Önder Ünal

Gayrimenkul ve Altyapı Sektör Lideri İsmail Önder Ünal

KPMG’nin ‘Küresel İnşaat Raporu’na göre, inşaat sektöründe tüm dünyada enerji ve ulaşım projeleri öne çıkıyor. Küresel piyasada artan rekabet ve azalan kâr marjları nedeniyle risk iştahı artan inşaat firmaları, başta gelişmekte olan ülkeler olmak üzere ye

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı o ilde 2 adet gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Ardeşen'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 15 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul'daki 2 gayrimenkulü 39.5 milyon TL'ye satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Sultanbeyli'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 29 milyon 546 bin 810 TL bedelle satışa çıkardı.

Sombat İnşaat Taahhüt Altyapı Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sombat İnşaat Taahhüt Altyapı Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Ateş tarafından kuruldu.

Çelebi Gayrimenkul ve Taahhüt Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çelebi Gayrimenkul ve Taahhüt Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Vejdi Çelebi Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Kartal'ta açıldı.

Erpa Gayrimenkul ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erpa Gayrimenkul ve İnşaat Limited Şirketi, Yunus Çilo ve Metin Çilo ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Avcılar, Cihangir Mahallesi, Yelken Sokak, Karadeniz Apartmanı'nda kuruldu.

İlkhan Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkhan Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Serdar Osman İlkhan tarafından 500 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Fidanlık Sokak'ta kuruldu.

Online Gayrimenkul ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Online Gayrimenkul ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi, Kamil Engin Yeşil Müdürlüğü'nde ve Bekir Levent Yeşil Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Esenyurt'ta açıldı.

Bayraktarlar Yatırım Gayrimenkul ve Projelendirme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraktarlar Yatırım Gayrimenkul ve Projelendirme Hizmetleri Anonim Şirketi, Ahmet Bayraktar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Fevzi Bayraktar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 2 milyon 217 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

Timur Beykoz 5 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Beykoz 5 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak, İş Kuleleri'nde kuruldu.

Timur Beykoz 4 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Beykoz 4 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak, İş Kuleleri'nde kuruldu.

Timur Beykoz 3 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Beykoz 3 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak, İş Kuleleri'nde kuruldu.

Takseem Icanbuy Uluslararası Gayrimenkul ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Takseem Icanbuy Uluslararası Gayrimenkul ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi, Osman Yerebakan, Muhammet Murat Öztürkmen, Hasan Hüseyin Büyükçelik Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 800 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

Timur Beykoz 2 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Beykoz 2 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak'ta kuruldu.

Gayrimenkul ve Altyapı Sektör Lideri İsmail Önder Ünal Haberi

Gayrimenkul ve Altyapı Sektör Lideri İsmail Önder Ünal

KPMG’nin 2005 yılından bu yana her yıl hazırladığı “Küresel İnşaat Raporu 2012: “Altyapı Projelerinde Büyük Fırsat” raporuna göre, tüm dünyada inşaat sektöründe altyapı yatırımlarına olan ihtiyaç artarken, bu talep enerji ve ulaşım projelerinde ağırlık kazanıyor. KPMG Partneri, Gayrimenkul ve Altyapı Sektör Lideri İsmail Önder Ünal, artan rekabet ve azalan kâr marjları nedeniyle inşaat şirketlerinin risk iştahının arttığını belirterek, önümüzdeki bir yıl içinde şirketlerin ellerindeki proje sayısının da yükseleceğini belirtti. Ünal, Türk şirketlerinin ise kurumsallaşma ve şeffaflığı sağlayabilirse yurtdışında daha rekabet edebilir hale geleceğini ifade etti.


Risk iştahı arttı


Raporun yıllık cirosu 250 milyon dolar ile 5 milyar dolar arasında değişen toplam 161 inşaat ve mühendislik şirketi ile görüşülerek hazırlandığını, Türkiye’den de 15’e yakın şirketin katıldığını belirten İsmail Önder Ünal, sonuçları şöyle...