04 / 05 / 2024

Gayrimenkul yatırımı değerlendirme

Gayrimenkul yatırımı değerlendirme

Gayrimenkul sektör temsilcileri, Feytullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine rağmen Türkiye ekonomisine duydukları güvenle yatırımlarına devam edeceklerini belirtti.

M Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

M Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de Cüneyt Ali Turgut ve Abdullah Turgut ortaklığında kuruldu.

Pwc Türkiye Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırım raporu yayımlandı!

PwC Türkiye Kamu Danışmanlığı ekibi tarafından hazırlanan “Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırımının Yükselen Alanları” raporun sonuçları belli oldu.

Çelebi Zâde İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited  Şirketi kuruldu!

Çelebi Zâde İnşaat Gayrimenkul Yatırım  Limited  Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taleb Çelebi kuruldu.

Gayrimenkul Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik 2021!

Gayrimenkul Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31676 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir?

En temel yatırımlardan biri gayrimenkul almak. Ancak birçok kişi oturmak için ev alırken bunun aslında bir yatırım olduğu göz ardı ederek duygusal kararlar alıyor. Peki yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir? İşte detaylar...

Etkin Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Etkin Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alen Kaytanlıoğlu ve Mehmet Bol ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31269 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Edip Gayrimenkul Yatırım'ın portföy değeri ne kadar?

Edip Gayrimenkul Yatırım, 212 AVM'nin, Mahmutbey'deki arsasının, Lüleburgaz'daki tesis ve arsalarının değerini açıkladı...

SPK'dan Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik!

SPK, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik yaptı. Değişiklik ile kamu kurum ve kuruluşlarının yönetim kontrolüne sahip olduğu gayrimenkul yatırım ortaklıklarının, kamu şirketleri ve iştiraklerine proje geliştirme ve mali fizibilite gibi hizmetleri verebilmesinin önü açıldı..

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gohar Ali Faiz tarafından kuruldu.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde değişiklik 2019!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği (III-48.1)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı. İşte tebliğ kapsamında yapılan düzenlemeler...

Gayrimenkul Yatırım Fonları Tebliği'nde değişiklik metni!

Gayrimenkul Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi...

Gayrimenkul yatırımı değerlendirme Haberi

Gayrimenkul yatırımı değerlendirme

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Sur, dünyada ve gelişen piyasa ekonomilerinde hukukun üstünlüğünün, demokratik kurum ve kurallara bağlılığın en önemli unsurların başında geldiğini belirterek, Türkiye'nin 150 yıla yaklaşan demokratikleşme çabasının en önemli kavşağından 15 Temmuz gecesi ve 16 Temmuz sabahı geçildiğini söyledi.






Türk milletinin göğsünü siper ederek, canını hiçe sayarak demokrasiyi ayakta tuttuğunu dile getiren Sur, bu kadar geniş kesim ve mutabakatla halkın sürece iştirakinin Türk demokrasi tarihinde bir ilk olduğunu aktardı. 


Sur, 15 Temmuz gecesi halkın desteğiyle tüm dünyaya verilen demokrasi mesajının, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası başta olmak üzere ekonomi yönetiminin de...