28 / 04 / 2024

gayrimenkul yatırımı yapan ünlüler

gayrimenkul yatırımı yapan ünlüler

Ünlü isimler, yaptıkları her işle dikkatleri üzerlerine çekiyor. Pek çok ünlü, mesleklerinin yanı sıra, mekan işletmeciliği, otomobil galerisi, tablo koleksiyonu gibi işler ile uğraşıyor.

Nurgül Yeşilçay, kazancını gayrimenkule yatırıyor!

‘Paramparça’ dizisi sezon finali yapan Nurgül Yeşilçay, kazancını gayrimenkule yatırıyor. Güzel oyuncunun son olarak Gümüşlük sırtlarından üç daire birden alarak 600 bin lira ödediği öğrenildi.

Gayrimenkul yatırım fonlarının emlak sektörünü hareketlendirmesi bekleniyor!

Gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan View Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali İmran Bozdoğan yaptığı açıklamada Gayrimenkul yatırım fonlarının sektörü hareketlendireceğini söyledi.

Ünlüler gayrimenkul yatırımından vazgeçmiyor!

Takvim Gazetesi köşe yazarlarından Özgür Aras bugünkü köşe yazısında  gayrimenkul yatırımı yapan ünlüleri kaleme aldı...

Gayrimenkul yatırımı yapan yabancılar nelere dikkat etmeli?

Son yıllarda Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapan yabancı sayısı oldukça arttı. Gayrimenkul sektörü bu oranın daha da artacağını dile getirerek yabancı gayrimenkul yatırımlarının izlenmesi gerektiğini belirtiyor.

2020'de Türkiye'de yabancı gayrimenkul yatırımı 3,9 milyar dolar oldu!

Türkiye'de yatırım yapan yabancılar en çok gayrimenkul alanında yatırım yaptı. Ülkede yapılan gayrimenkul yatırımları 3,9 milyar oldu. 

Türkiye’ye yatırım yapan gurbetçiler çok doğru bir iş yaptı!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, "Gayrimenkul alarak Türkiye’de yatırım yapan gurbetçilerimiz hem memleketleri için hem de kendileri için çok doğru bir iş yaptı" dedi...

Gayrimenkul Yatırım Fonu tanıtıldı!

Gayrimenkul Yatırım Fonu Tanıtım Etkinliği'ne ev sahipliği yapan Yıldırım Kule, Omurga Capital Genel Müdürü Oğuz Kösebay ve Omurga Capital Emlak Yatırımları Direktörü İlhami Akkum'u ağırladı.

Türkiye'de yatırım yapan yabancıya vatandaşlık hakkı yürürlükte!

"Türk Vatandaşlığı Kanunu'nun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" yürürlüğe girdi. Buna göre Türkiye'de en az 1.5 milyon dolar tutarında gayrimenkul yatırımı yapan yabancıya vatandaşlık verilecek.

Gayrimenkul Yatırım Fonları yatırımcıya önemli fırsatlar sağlıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Özdil Şahin, Gayrimenkul Yatırım Fonlarına (GYF) İlişkin Esaslar Tebliği'nde değişiklik yapan yeni tebliğin getirdiklerini sektör açısından değerlendirdi.

İzmir'e yatırım yapan kazanacak!

First Class Gayrimenkul Arsa ve Arazi Geliştirme Uzmanı Aydın Özkaya, İzmir'e yatırım yapan yatırımcıların önümüzdeki dönemde büyük gelir elde edeceklerini söyledi.

İstanbul'a gayrimenkul yatırımı yapan kaybetmez!

Mazaya Qatar Üst Yöneticisi (CEO) Hamad el-Hedfa: "İstanbul'daki gayrimenkul fiyatları Avrupa'daki birçok metropolün gerisinde. İstanbul'a yatırım yapanın kaybetmesi mümkün değil. Çünkü bir tane İstanbul var" dedi.

Neden Türkiye'ye gayrimenkul yatırımı yapılmalı?

Hürriyet’in, gayrimenkul fuarı Cityscape’de düzenlediği ‘Why invest in Turkey’ konulu panelde, Türkiye’ye yatırımın avantajları anlatıldı. Alanında uzman konuşmacılar, ‘Türkiye’ye yatırım yapan kazanır’ mesajını verdi.

Türkiye'de yatırım yapan Araplar'ın gözü Türk mobilyasında!

MASKO, katıldığı Dubai Fuarı’nda Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapan Araplar’ın yoğun ilgisiyle karşılaştı. MASKO Başkanı Selahattin Erdoğan, Ortadoğulu zenginlerin Türk mobilyası almak için bağlantılar kurduğunu anlattı.

Garantörüm Gayrimenkul Yatırım Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Garantörüm Gayrimenkul Yatırım Bilişim ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Birkan Torgan, Cem Turan ve Tahsin Bayraktar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ekim'de kuruldu

gayrimenkul yatırımı yapan ünlüler Haberi

gayrimenkul yatırımı yapan ünlüler

Gayrimenkul yatırımı da ünlüler arasında rağbet görüyor. Ünlü sanatçıların gayrimenkul yatırımı yaptığı bölgeler arasında İstanbul'da Cihangir ve Beyoğlu başı çekiyor. Tanınmış isimlerin, gayrimenkul yatırımı bakımından İstanbul dışında genellikle Ege ve Akdeniz sahillerini tercih ettiği görülüyor.



Kenan imirzalıoğlu: 

Marmaris'te de evi var. İstanbul'da başta Cihangir semti olmak üzere genel olarak Beyoğlu ilçesini yatırım üssü haline getirmiş durumda. Ünlü sanatçı, bu bölgede yaptığı yatırımları, satmak ve kiraya vermek dışında, otel ya da mekan olarak da işletiyor.




Sertap Erener: 

İstanbul Beyoğlu'nda şirketi bulunuyor.





Tarkan Tevetoğlu: 

Sarıyer, Tarabya'daki villasına ek olarak Arnavutköy'de tarihi bir köşkü ve Beykoz'da bir çiftliği bulunuyor. New York, Manhattan'da 5 milyon dolar değerinde bir dairesi mevcut.




İbrahim Tatlıses: 

İstanbul'da Şişli, Seyrantepe ve Mecidiyeköy'de işyerleri mevcut. Bodrum ve Kuşadası'nda otelleri var.




Necati Şaşmaz: 

Bolu Gerede'de çiftliği...