20 / 05 / 2024

Gayrimenkul yatırımında dünya trendleri

Gayrimenkul yatırımında dünya trendleri

Yeni Bir Hayat’ın kurucusu Şevki Akaydın yurt dışı projelerde çok cazip ödeme seçenekleri sunan yatırım programları ile ilgili bir rehber hazırladı. Peki 1 milyon Euro yatırımınızı nasıl değerlendirebilirsiniz?

Dolar bazında katlamalı gayrimenkul yatırımı nasıl olmalı? Gayrimenkul uzmanı 8 maddede açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, yatırımcıların merak ettiği dolar bazında katlamalı gayrimenkul yatırımını 8 maddede açıkladı.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları 10 senenin dibini gördü: Türk zenginler de yurt dışına yöneldi!

Gayrimenkul kaleminde net yabancı girişi 2022 yılında 6 milyar 273 milyon dolarla rekor kırarken, 2023'te yüzde 43,3'lük düşüşle 3 milyar 560 milyon dolar oldu. Ancak Türklerin yurt dışı gayrimenkul yatırımında yüzde 163,7 oranında artış oldu. 

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

Al Gazi Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Gazi Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adıb Ghazı tarafından kuruldu.

88 genç bir araya gelerek Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ni kurdu!

İzmir iş dünyasında seneler önce başlayan çok ortaklı şirket sistemine genç iş insanlarından güçlü bir taze kan geldi. İzmir’in önde gelen iş insanlarının genç çocukları, 88 ortak olarak bir araya gelip Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım A.Ş. isimli bir şirket kurdu.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düzgünses ortaklığında kuruldu.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düngünses ortaklığında kuruldu.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Taşdemir tarafından kuruldu.

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Bilgem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Darıush Sobh Rakhshankhah tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımında dünya trendleri Haberi

Gayrimenkul yatırımında dünya trendleri

Gayrimenkul Yatırımında Yeni Dünya Trendleri

1 MİLYON EURO İLE NASIL YATIRIM YAPILIR?


Birikimlerinizle nokta atışı bir yatırım yapmak için öncelikle gelişen ve değişen dünya düzenini de doğru analiz etmek lazım. Doğru bir araştırma ile kısa, orta ve uzun vadede yatırımlarınızın ne gibi dönüşler yapabileceğini doğru okumak çok önemli.


Tüm dünyada kendini gösteren küresel bir krizin yaşandığı günümüzde; Amerika ve Avrupa başta olmak üzere yatırımcılar, yurt dışı gayrimenkul yatırımlarına eğilim gösteriyorlar. İstatistiklere göre yurt dışında kira artışları, gayrimenkul satış fiyatından çok daha hızlı bir artık göstermekte. Diğer taraftan gayrimenkul alımı ile ülkelerin sunduğu aile vize serbestliği, daimi oturum, ekonomik avantajlardan da yararlanabiliyorlar.


Yurt dışı yatırım ve yaşam danışmanlık şirketi Yeni Bir Hayat’ın kurucusu Şevki Akaydın yurt dışı projelerde çok cazip ödeme seçenekleri sunan yatırım...