25 / 08 / 2024

Gayrimenkul yatırımında dünya trendleri

Gayrimenkul yatırımında dünya trendleri

Yeni Bir Hayat’ın kurucusu Şevki Akaydın yurt dışı projelerde çok cazip ödeme seçenekleri sunan yatırım programları ile ilgili bir rehber hazırladı. Peki 1 milyon Euro yatırımınızı nasıl değerlendirebilirsiniz?

Proje gayrimenkul yatırım fonları, yatırımcısına yüksek getiri sağlayabilir!

Prof. Dr. Ali Hepşen, bugünkü köşesinde gayrimenkul yatırım fonlarında yeni dönemi kaleme aldı ve yüksek getiri sağlanabileceğinin altını çizdi. 

Yurt dışından ev almak isteyenler dikkat! İşte konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirler!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirleri açıkladı. Peki konut yatırımında en gözde ülkeler hangileri?

Gayrimenkul Yatırım Fonları düzenlemesi sektöre can suyu olacak!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Neşecan Çekici yaptığı açıklamada Gayrimenkul Yatırım Fonları düzenlemesinin sektöre can suyu olacağını söyledi.

Gayrimenkul Yatırım Fonu konut fiyatlarını düşürebilir!

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş yaptığı açıklamada gayrimenkul yatırım fonunun konut fiyatlarını düşürebileceğini söyledi.

Gayrimenkul yatırım aracı olmaktan çıkıyor!  Ankara’da konut satışları yüzde 20 geriledi!

Geçen yılın ayını ayında Başkent’te 11 bin 196 konut satılmıştı. TÜİK konut satış verilerine göre Ankara’da geçen yıla göre konut satışları yüzde 20 civarında düşüş gerçekleşti. Gayrimenkul yatırım aracı olmaktan çıkıyor. 

2024’te gayrimenkul yatırımında ön plana çıkan bölgeler belli oldu! İşte en gözde emlak lokasyonları!

Kentsel dönüşüm hamleleri ve özel sektör ile kamunun açıklayacağı kampanyaların etkisiyle hareketli bir dönemin beklendiği 2024’te gayrimenkul yatırımında ön plana çıkan bölgeler belli oldu İşte en gözde emlak lokasyonları...

Proje gayrimenkul yatırım fonunun bugünden doğru kurgulanması gerekiyor!

Dünya gazetesi yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında proje gayrimenkul yatırım fonunu kaleme aldı. İşte o yazı...

UİB açıkladı! Çin'de gayrimenkul yatırımlarında düşüş sürüyor...

Çin ekonomisi, nisanda üretimdeki yükselişe oranla tüketimde ve yatırımlarda soğuma belirtileri yaşarken, gayrimenkul yatırımlarındaki düşüş ekonomi üzerindeki baskıyı artırmayı da sürdürüyor.

Dolar bazında katlamalı gayrimenkul yatırımı nasıl olmalı? Gayrimenkul uzmanı 8 maddede açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, yatırımcıların merak ettiği dolar bazında katlamalı gayrimenkul yatırımını 8 maddede açıkladı.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları 10 senenin dibini gördü: Türk zenginler de yurt dışına yöneldi!

Gayrimenkul kaleminde net yabancı girişi 2022 yılında 6 milyar 273 milyon dolarla rekor kırarken, 2023'te yüzde 43,3'lük düşüşle 3 milyar 560 milyon dolar oldu. Ancak Türklerin yurt dışı gayrimenkul yatırımında yüzde 163,7 oranında artış oldu. 

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

Al Gazi Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Gazi Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adıb Ghazı tarafından kuruldu.

88 genç bir araya gelerek Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ni kurdu!

İzmir iş dünyasında seneler önce başlayan çok ortaklı şirket sistemine genç iş insanlarından güçlü bir taze kan geldi. İzmir’in önde gelen iş insanlarının genç çocukları, 88 ortak olarak bir araya gelip Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım A.Ş. isimli bir şirket kurdu.

Gayrimenkul yatırımında dünya trendleri Haberi

Gayrimenkul yatırımında dünya trendleri

Gayrimenkul Yatırımında Yeni Dünya Trendleri

1 MİLYON EURO İLE NASIL YATIRIM YAPILIR?


Birikimlerinizle nokta atışı bir yatırım yapmak için öncelikle gelişen ve değişen dünya düzenini de doğru analiz etmek lazım. Doğru bir araştırma ile kısa, orta ve uzun vadede yatırımlarınızın ne gibi dönüşler yapabileceğini doğru okumak çok önemli.


Tüm dünyada kendini gösteren küresel bir krizin yaşandığı günümüzde; Amerika ve Avrupa başta olmak üzere yatırımcılar, yurt dışı gayrimenkul yatırımlarına eğilim gösteriyorlar. İstatistiklere göre yurt dışında kira artışları, gayrimenkul satış fiyatından çok daha hızlı bir artık göstermekte. Diğer taraftan gayrimenkul alımı ile ülkelerin sunduğu aile vize serbestliği, daimi oturum, ekonomik avantajlardan da yararlanabiliyorlar.


Yurt dışı yatırım ve yaşam danışmanlık şirketi Yeni Bir Hayat’ın kurucusu Şevki Akaydın yurt dışı projelerde çok cazip ödeme seçenekleri sunan yatırım...