06 / 05 / 2024

gayrimenkul yatırımının püf noktaları

gayrimenkul yatırımının püf noktaları

Ev sahibi olmak ve kira ödemeden yaşamak herkesin rüyası. Ancak bu rüyanın kabusa dönüşmemesi için ince eleyip sık dokumak gerekiyor. İşte emlak yatırımının püf noktaları..

Kripto paralara nasıl yatırım yapılır? Kısa vadede mi, uzun vadede mi kazandırıyor? İşte doğru yatırımın püf noktaları!

Bybit, son yılların en gözde yatırım araçlarından kripto paralara ilişkin yatırımcıları bilgilendirici açıklamalarda bulundu. İşte kripto paralara doğru yatırım yapmanın kuralları, detayları haberimizde…

Gayrimenkul yatırımının 5 altın kuralı!

Birçok yatırımcılar tarafından tercih edilen gayrimenkul yatırımı, uzun vadede yatırımcısına büyük kazanç sağlıyor. Peki, gayrimenkul yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte gayrimenkul yatırımın altın kuralları...

Lagard Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Lagard Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile MErter Cansın Mert ve Volkan Selçuk ortaklığında kuruldu.

Onok Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Onok Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Gürkan Hüsünbeyi tarafından kuruldu.

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Yaşar ve Serdar Yaşar ortaklığında kuruldu.

Mre Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mre Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon 99 bin 879 TL sermaye bedeli ile Coşkun Tünay ve Cengiz Burak Türkeri ortaklığında kuruldu.

Ezra Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ezra Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gün tarafından kuruldu.

Sevgim Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgim Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İnci Tektel tarafından kuruldu.

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Korkmaz tarafından kuruldu.

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Günşe tarafından kuruldu.

Yurtkulu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yurtkulu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat yurtkulu tarafından kuruldu.

Fergüven Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Fergüven Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ergüven tarafından açıldı. 

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kara ve Gürcan Ayaz ortaklığında kuruldu.

gayrimenkul yatırımının püf noktaları Haberi

gayrimenkul yatırımının püf noktaları

Konut alırken bir ev sahibi olmanın mutluluğuna kapılıp önemli detayları unutmamak ve çok iyi araştırma yapmak gerekiyor. Aksi halde sonuç pişmanlık olabiliyor. İster yatırım ister oturum amaçlı olsun konut tercihinde binanın zemininden projenin konumuna, iskanından net ve brüt metrekaresine, sosyal donatılarından proje sahibi firmaya kadar araştırılması gereken birçok konu var. 


Proje genelindeki müşteri profili ile ileride komşu olunacağından dolayı, ev sahibi olunduğunda ortak alanların paylaşılacağı komşular, sosyal ve mutlu bir yaşam için önemli bir etken. Projenin müşteri profili doğru değerlendirilmeli ve birlikte yaşamak isteyeceğiniz bir sosyal çevre olup olmadığı dikkatlice gözlemlenmeli. 


BÖLGENİN POTANSİYELİ İYİ ARAŞTIRILMALI 

Konut satın almadan göz önünde bulundurulması gereken unsurlardan ilki, mülkün bulunduğu il/ilçe/semtin gelişim trendleri ve prim yapma potansiyeli olmalı. 

Kamu hizmetlerinden ne kadar faydalandığı, genel ve teknik alt...