15 / 05 / 2024

gayrimenkul yatırımları kazançlı mı

gayrimenkul yatırımları kazançlı mı

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Türkiye'de yapılan gayrimenkul yatırımları, yatırımcısının yüzünü güldürürken hala bol kazanç sağlamaya devam ediyor" ifadesini kullandı.

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2 milyar dolara dayandı!

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları rakamlarında, 2023'te büyük bir yükseliş oldu. 2022 yılının toplamında 701 milyon dolar olan yatırım miktarı, 2023'ün ilk 11 ayında 1 milyar 918 milyon dolara yükseldi. İşte son dakika rakamları...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile I.-Ur-Rehman Chaudhry, Mansha Sohaıl Abdul Rashıd, Mohammad Rıaz Farooq ve Shahıd Mehmood Anwar ortaklığında kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi açıldı!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi 4 milyon 237 bin 49  TL yatırım bedeli ile Nahit Sağlık tarafından açıldı.

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Golden Shamrock Investments Lımıted tarafından kuruldu.

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Kaplaner tarafından kuruldu.

Amerika'da gayrimenkul yatırımları borsayı solladı!

Ekonomide kazançlı yatırım yapmak isteyen vatandaşların bir kısmı borsayı tercih ederken bir kısmı da gayrimenkulü tercih ediyor. Amerika'da yapılan araştırmalara göre; son zamanlarda gayrimenkul yatırımları borsa yatırımlarını tahtından etti. 

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 320 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Ayşegük Özgür Çiçek, Necati Özaydın ve Tayfun Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

gayrimenkul yatırımları kazançlı mı Haberi

gayrimenkul yatırımları kazançlı mı

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Türkiye'de yapılan gayrimenkul yatırımları, yatırımcısının yüzünü güldürürken hala bol kazanç sağlamaya devam ediyor" ifadesini kullandı.


Demir İnşaat'tan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Demir, Türkiye'den gayrimenkul alan yatırımcıların yüzde 100'e varan oranlarda kazanç sağladığını ve Türkiye'nin gayrimenkul yatırımlarında cazibe merkezi haline geldiğini kaydetti.


Türkiye'nin, Orta Doğu, Avrupa, Rusya ve Uzak Doğu başta olmak üzere dünyanın hemen her yerinden yatırım aldığını bildiren Demir, şöyle devam etti:


"Bu yatırımcılar, Türkiye'ye yaptıkları yatırımlardan memnun kalarak, cazip yatırım fırsatlarını değerlendirmeye devam ediyorlar. Yatırımcılar için hala iyi kazanç fırsatları sunan Türkiye, bu özelliği ile gayrimenkulün yıldız ülkesi konumunda. Ülkemiz, huzurlu oturum ve kazançlı yatırım yapmak isteyenler için güvenli bir liman olmaya devam ediyor.


2004 yılında 1,3 milyar dolar olan yabancıya satış rakamı,...