13 / 05 / 2024

gayrimenkul yatırımlarına beklenti

gayrimenkul yatırımlarına beklenti

Gayrimenkul yatırım fonları, yakın zamanda hayata geçecek. Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, “Dünyadaki emsalleri baz aldığımızda önümüzdeki 5 yıl içerisinde toplam yatırım hacmi 50 milyar TL'ye ulaşabilir” dedi

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Mekan Gayrimenkul dijital yatırımlarına hız veriyor!

Uzun yıllardır emlak piyasasında başarılı işlere imza atan Mekan Gayrimenkul, dijital yatırımlarına hız vererek iki yeni emlak sitesini hizmete sundu. 

Gülşen'den Bodrum’da gayrimenkul yatırımlarına devam kararı!

Şarkıcı Gülşen, gayrimenkul yatırımlarına Bodrum’da devam etmeye karar verdi. Gülşen dün eşiyle Yalıkavak’ta fiyatları 5 ile 15 milyon lira arasında değişen evlere baktı.

Fiba CP dünyadaki gayrimenkul yatırımlarına rehberlik edecek!

Fiba CP CEO'su Yurdaer Kahraman, Çin'den Romanya'ya uzanan AVM, ofis ve plaza yatırımlarını Fiba Grubu'nun gayrimenkul deneyimi ile birleştirdiklerini ve yatırım danışmanlığı misyonuyla gayrimenkul sektörüne de rehberlik edecekleri belirtti.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları elde edilen fonun kullanım raporu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları tarafından sermayesinin 27 milyon 218 bin 798,16 TL'den 54 milyon 437 bin 596,32 TL'ye artırılması ile elde edilen fonun kullanımına ilişkin denetimden sorumlu komitenin raporu yayınlandı...

Astaş Holding gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor!

Astaş Holding gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Astaş Holding'in son projelerinden Mandarin Orientai Bosphorus, İstanbul, yüksek standartları ve elit mekanları tercih edenler için bir buluşma noktası olmaya hazırlanıyor...

Demet Akalın gayrimenkul yatırımlarına devam edecek!

Magazin dünyasının gayrimenkul zengini isimlerinden olan ünlü şarkıcı Demet Akalın yeni yılda da gayrimenkul yatırımlarına devam edecek.

THY, gayrimenkul yatırımlarına başlıyor!

THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme AŞ'ye ilişkin konuşmasında THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, üçüncü havalimanındaki ihtiyaçlarına cevap vermek için bu şirketin kurulduğunu, çok yakında bölgede inşaatlarının görülebileceğini ifade etti.

Kaan Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaan Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ayhan Altan ve Kaan Namlıcı imzasıyla kuruldu.

Fikret Öztürk: Turizm yatırımlarına ara verdik!

Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Opet'in yüzde 50'sini Koç Holding'e sattıktan sonra turizm yatırımlarına odaklanan Fikret Öztürk, bu alandaki yeni yatırımlara 3-5 yıl ara verdiklerini açıkladı.

Telal Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Telal Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Khalıd Saud M. Abuhaımed, Samı Tıseer Mostafa Salamn ve Zeyad Othman İ. Alhekaıl imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı?

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı, kira gelirinde hangi il öne çıktı? Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi’nin 5 yıllık sonuçları işte bu sorulara cevap veriyor.

gayrimenkul yatırımlarına beklenti Haberi

gayrimenkul yatırımlarına beklenti

Türkiye yakın zamanda, yurtdışında uzun vadeli ve güvenli bir yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul yatırım fonları (GFY) ile tanışıyor. Bu gelişme gayrimenkul yatırımcısının iştahını kabartırken sektöre de canlılık getirmesi bekleniyor. 


GYF’ler yurt dışında gayrimenkul sektöründe çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden dünyanın en önemli 50 GYF’leri son 5 yılda toplam 220 milyar dolardan fazla sermaye tedarik etmiş durumda olduğunu ifade etti. GYF’ler dünyanın en önemli devlet ve emeklilik fonların yanı sıra varlıklı şahıslardan da ciddi yatırım aldıklarını kaydeden Gönden “Dünyadaki emsalleri baz aldığımızda önümüzdeki 5 yıl içerisinde Türkiye'deki toplam yatırım hacmi 50 milyar TL'ye ulaşabilir” dedi. 


Ciddi yatırımcı kitlesi çekecek 


GYF’ler yatırımcılara gayrimenkule doğrudan yatırım yapmayı sağlayan yeni bir yatırım aracı oluşturacağını dile getiren...