13 / 05 / 2024

Gayrimenkul yönetimi nasıl olmalı

Gayrimenkul yönetimi nasıl olmalı

Türkiye’de inşaat sektörü gün geçtikçe büyüme kaydetmekte ve kalite, güven açışından büyük gelişmeler göstermektedir. Özellikle projeler, sektöre her geçen gün damgasını vurmaktadır. Peki mülk yönetimi nasıl olmalıdır?

Borsada yeni yatırım yapacaklar dikkat! Sektörel olarak nasıl dağılım yapılmalı?

Uzun vade hisse senedi yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsada yeni yatırım yapacaklara kendi portföyü üzerinden sektörel olarak nasıl dağılım yapılması gerektiğini portföy yönetmenin nasıl yapılacağını anlattı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Atahan Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul değeri nasıl hesaplanır? Ev fiyatları nasıl belirlenir?

Gayrimenkulün değeri, bir ev için önemli bir faktör olup, satın almayı düşündüğünüz veya sahip olduğunuz bir gayrimenkulün gerçek değerini belirlemek önemli bir adımdır. Peki bir evin değeri nasıl hesaplanır ve hesaplama yöntemleri nelerdir? İşte bu konuyla ilgili önemli bilgiler…

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Sigorta nasıl sorgulanır? e-devlet ve 170 ile sigorta sorgulama yöntemleri nasıl?

Çalışan kişiler için önemli bir güvence olan sigorta, çalışılan kurumlar tarafından başlatılmalıdır. İşe yeni başlayan çalışanların, sigorta işlemlerinin başlatılıp başlanmadığını sorgulamak büyük önem kazanmaktadır. Bu noktada çalışanlar tarafından sigorta işlemlerinin nasıl sorgulandığı merak edil

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur? Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023!

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023...

Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur?

Bayramda kamu kurum ve kuruluşlarının resmi tatil sebebiyle kapalı olduğu biliniyor. Fakat özel sektör çalışanları bayramda mesailerini sürdürüyor. Peki Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur? 

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni yıla nasıl başladı? Buğday, arpa, mısır 5 Ocak 2023 fiyat listesi..

Hububatta yılsonuna doğru fiyatların artacağına ilişkin bir beklenti gündemde yer alıyordu. Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni yıla nasıl başladı? 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

Fed sonrası altın ve doların yönü nasıl olacak? Elinde dolar ve altın olanlar için kritik uyarı geldi! 

Piyasaların merakla beklediği Aralık ayı Merkez Bankası FED toplantısı için geri sayım başladı. Özellikle altın ve doları olanlar için kritik uyarı Ekonomist Belgin Maviş'ten geldi. Fed sonrası altın ve doların yönü nasıl olacak?

Cfc Marmara Gayrimenkul Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cfc Marmara Gayrimenkul Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Kübra Çifçi ve Zühal Maraş ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yönetimi nasıl olmalı Haberi

Gayrimenkul yönetimi nasıl olmalı

Türkiye'nin başarılı iş adamlarından Megaport Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Durgun ''İstanbul'da 4.000 e yakın proje yer almakta ve 2016 yılı teslim süresi olan 400 ü aşkın proje mülk sahiplerine teslim edilecektir. Bu oluşum inşaat sektöründe birçok alt şirket oluşmasına da olanak sağlamıştır. Açık kalan birçok konuların en önemlisi satış sonrası hizmet olarak karşımıza çıkmaktadır. Şu an sektör ve projeler sanki satış sonrası hizmette destek istiyor. Çünkü mülk sahibi yatırımlarını değerlendirmek ve doğru bir gelir elde etmek için mülk yönetim sisteminin desteğine ihtiyaç duymaktadır'' diyor.


Muhsin Durgun, uzun zamandır Avrupa'da kullanılan mülk yönetimi sistemini, yaptıkları arge çalışmasıyla ve büyük bir alt yapıyla Türkiye'ye kanalize etmeyi başardıkları kiradagaranti.com sisteminin emlak sektöründe büyük bir rahatlama, güven ve sorunsuzluk...