29 / 04 / 2024

gayrimenkulde 2.0 modeli

gayrimenkulde 2.0 modeli

1 ay ve üzeri süreli konaklama ihtiyacı içerisindeki kişiler için otel konforunda ev yaşamı sunan ve kurulduğu yıldan beri her yıl 3 kat büyüyen Blueground, Dubai, Yunanistan ve Türkiye pazarından sonra farklı ülkelere de yatırım yapacak.

Dilasa Orman'da 2+1'ler 3 milyon 833 bin TL'ye! 0 faiz fırsatıyla!

Zeray Dilasa Orman projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 3 milyon 833 bin TL'den başlıyor. 0 faiz imkanı sağlanan Dilasa Orman projesi 20 blok olarak yükseliyor.

İngiltere’de konut fiyatları yüzde 0,2 oranında yükseldi

İngiltere’de konut fiyatları bu yılın kasım ayında yüzde 0,2 artarak yükseldi. Konut finansman kuruluşu Nationwide’dan yapılan açıklamada, ülkede konut fiyatlarının bu yılın kasım ayında aylık bazda yüzde 0, 2 artış yaptığı belirtildi. İşte haberin detayları...

Rams City Haliç 2. Etap 3 Kasım'da satışta! Dev projede 48 ay 0 faiz fırsatı!

Rams City Haliç 2. Etap satışları 3 Kasım'da başlıyor. Lansman özel fırsatların sunulduğu projede ayrıca 48 ay vade 0 faiz imkanı da sağlanıyor. 

Yeni BMW 520d Türkiye yollarında! İşte dudak uçuklatan fiyatı

8. nesil yeni BMW 5 Serisi görücüye çıktı. Yeni 5 Serisi’nin 2.0 litre dizel motorlu ve tamamen elektrikli versiyonu Türkiye’ye giriş yaptı. Yeni BMW 520d xDrive Sedan motor seçenekleri arasına mild hibriti de (hafif hibrit) dahil etti.

Rams City Haliç 2. Etap çok yakında satışta! 48 ay vade 0 faiz fırsatıyla! 

Rams City Haliç 2. Etap, 48 ay vade 0 faiz fırsatıyla çok yakında satışa çıkıyor. İşte Rams City Haliç 2. Etap ile ilgili merak edilen detaylar...

T.C. kimlik numarasının sonu 0 ve 2 olanlara müjde! Bu tarihte hemen hesaplarınızı kontrol edin!

T.C. kimlik numarasının sonu 0 ve 2 olanlara son dakika müjdesi geldi. Bu tarihte hemen hesaplarınızı kontrol edin...

T.C. kimlik numarasının sonu 0, 2, 4, 6, 8 olanlar dikkat! Hesaplara tam 1.250 TL yatırılacak, bu parayı mutlaka alın!

T.C. kimlik numarasının sonu 0, 2, 4, 6, 8 olanların hesaplarına 1.250 TL yatırılacak, bu parayı mutlaka alın... İşte söz konusu ödemeler ile ilgili son dakika detayları...

Tamamen elektrikli Hyundai IONIQ 6’dan menzil rekoru! 519 km menzilli IONIQ 6, Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı...

Hyundai Assan, tümüyle elektrikli otomobillere (BEV'ler) adanmış IONIQ markası altındaki 2’nci modeli olan IONIQ 6’yı Türkiye’de satışa çıkardı. D-sedan segmentindeki IONIQ 6, markanın özel E-GMP platformuyla üretildi.

T.C. kimlik numarasının son 2 hanesi 0 ve 2 olanlara para yatırılacak! Hemen alın!

T.C. kimlik numarasının son 2 hanesi 0 ve 2 olanların beklediği paralar hesaplara yatırılıyor. Bu paraları mutlaka alın...

Beko’dan robot süpürge hamlesi! Robo-X 2.0 RS 8121 robot süpürgenin fiyatı belli oldu!

Beko, son dönemin en popüler ürünlerinden robot süpürge konusunda büyük bir adım attı. Robo-X 2.0 RS 8121 robot süpürgeyi üreten Beko, ürünü görücüye çıkardı.

TÜİK resmen açıkladı: İşsizlik rakamları  temmuzda yüzde 0,2 puan azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayına ilişkin işsizlik rakamlarını açıkladı. Buna göre işsizlik temmuzda bir önceki aya göre 0,2 puan azalarak yüzde 9,4'e geriledi.

TC Kimlik numarası 0-2-4-6-8 ile biten vatandaşlar dikkat! 3 ay ertelenecek

TC Kimlik numarası 0-2-4-6-8 ile biten vatandaşları ilgilendiren önemli bir haber geldi. Bu vatandaşlar için 3 ay erteleme fırsatı var.

TC kimlik numarasının sonu 0,2,4,6,8 olanlar dikkat! Paralar hesaplara yatırıldı, hemen hesaplarınıza bakın!

TC kimlik numarasının sonu 0,2,4,6,8 olanların merakla beklediği ödemeler hesaplara yatırıldı. Hemen hesaplarınıza bakın... İşte o ödemeler ile ilgili detaylar...

gayrimenkulde 2.0 modeli Haberi

gayrimenkulde 2.0 modeli

Şehrin dört bir yanından kiraladığı evleri, misafirlerinin taleplerine uygun şekilde 7/24 premium servis, şık dekorasyon ve kişiye özel hizmet ile dönüştüren girişim, ilk oluşu, fayda odaklı şeffaf hizmeti ve büyüme modeli ile pazarda bir ‘game changer’ (oyun değiştirici) olma yolunda.Bugüne kadar 500’den fazla ev ile 1000’den fazla misafirini ağırlayan, ‘yaşayanlara evinde hissettiren’ sofistike ve konforlu yaşam alanları ile yeni nesil konaklama hizmeti sağlayan Türk ortaklı girişim blueground, farklı şehirlere de yatırım yaparak dünyaya açılacak.


Alanındaki Dev Türk Pazarında Büyümeye Devam Edecek

blueground, aldığı son yatırım ile Türk pazarındaki varlığını daha da büyütmeyi hedefliyor. Ülkemizi seçmelerindeki en önemli kriterler arasında; ülkenin büyüyen ve gelişen bir pazar olması, çok uluslu şirketler tarafından yatırım alması ve çok sayıda expat'a da ev sahipliği yapıyor olması...