03 / 05 / 2024

gayrimenkulde Alternatif Öneriler

gayrimenkulde Alternatif Öneriler

28 Nisan Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirilecek 5. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nde, ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ‘Gayrimenkul Finansmanında Alternatif Öneriler’i anlatacak.

Gayrimenkulde alternatif enstrüman: Gayrimenkul sertifikası ihracı!

Gayrimenkul sektörünün uzman isimleri 3 yılın ardından ilk kez hayata geçirilen gayrimenkul sertifikası ihraçlarıyla ilgili görüşlerini paylaştı.

6. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 23 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri ''Ticari ve Alternatif Gayrimenkulde Farklılık Yaratmak'' için buluşacak. 6. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 23 Mayıs 2017 günü gerçekleşecek.

Konut finansmanı etkin çalışmıyor!

Gayrimenkul sektöründeki yatırımları artırmayı hedefleyen ‘5. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nde uzmanlar ve yatırımcılar bir araya geldi. Ekşioğlu, gayrimenkul finansmanında alternatif öneriler konusunu anlattı.

Gayrimenkulde Kadın Girişimi toplantısı 2 Mayıs'ta!

Türkiye için henüz yeni olan girişimler, ULI Türkiye öncülüğünde ele alınmak üzere “Gayrimenkulde Kadın Girişimi” Toplantısı ile mercek altına alınacak.Gayrimenkulde Kadın Girişimi toplantısı 2 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul finansmanında alternatif öneriler 28 Nisan'da anlatılacak!

28 Nisan Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirilecek 5. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nde, ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ‘Gayrimenkul Finansmanında Alternatif Öneriler’i anlatacak.

Nef, gayrimenkulde küresel marka olmayı hedefliyor!

Nef, Berlin, Londra, New York, Paris gibi 10 metropoldeki projeleriyle gayrimenkulde küresel marka olmayı hedefliyor. Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, gayrimenkulde marka olan Trump'ın sadece 4 ülkede projesi olduğunu belirtti.

Villalar konut seçiminde öne çıkan alternatif!

Şehir yaşamında toprağa değen özellikleriyle nefes aldıran villalar, konut seçiminde bir alternatif olmaya devam ediyor. "Villa kent" niteliği taşıyan İncek, Beytepe gibi yerleşim alanları ise yeni projelerle gelişmeyi sürdürüyor.

5. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 28 Nisan'da!

Gayrimenkul sektörünün liderlerini bir araya toplayan, 5. Gayrimenkulde liderler Zirvesi 28 Nisan 2016 perşembe günü İstanbul Şişli'deki Marrıott Hotel'de gerçekleşecek.

ULI Gayrimenkulde Yoğunluk Arayışları Konferansı 15 Nisan'da!

ULI Urban Land Institute tarafından düzenlenen Gayrimenkulde Yoğunluk Arayışı: Büyüyen Şehirler İçin Arayışlar Konferansı 15 Nisan 2016 Cuma günü Sabancı Center Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Emlak Danışmanlığı Yasa Taslağına sektörden öneriler geldi!

Emlakçıların çalışma hayatında köklü değişiklikler içeren "Emlak Danışmanlığı Yasa Taslağı" onay beklerken, uzmanlardan düzenleme için çeşitli öneriler geldi. İşte Emlak Danışmanlığı Yasa Taslağına sektörden 10 öneri...

İstanbul gayrimenkulde uluslararası yatırımcıların gözünde yükseliyor!

ULI ve PwC’nin Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2016 Raporu'na göre İstanbul, Avrupa’da yatırımcıların en çok ilgi gösterdiği 14’üncü pazar olarak öne çıkıyor. Yabancı yatırımcılar gelecek yıllarda daha yüksek bir sıçrama beklediklerini söylüyor.

Tokat'a alternatif yol yapıldı!

Tokat'ta yaşayan çiftçi Hasan Tosun (32), 6 bin kişinin yaşadığı alana giden bir yolu, "Tapulu arazim" diyerek kapattı. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun talimatı ile sadece 24 saat içinde alternatif yol yapıldı.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa Raporu toplantısı 23 Şubat'ta!

PwC ve ULI Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2016 Avrupa Raporu'nu açıklıyor. Sektöre dair tüm gelişmelerin de konuşulacağı basın toplantısı 23 Şubat'ta gerçekleşecek.

gayrimenkulde Alternatif Öneriler Haberi

gayrimenkulde Alternatif Öneriler

2016'yı atak yılı ilan eden ERA Türkiye, insan kaynakları ve portföy yatırımlarının yanında, sektöre değer katan organizasyonlarına verdiği destekle de dikkat çekiyor. 28 Nisan 2016'da gerçekleşecek ‘5. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’ne de konuşmacı olarak ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, 'Gayrimenkul finansmanında alternatif öneriler' konusunu anlatacak. Zirve, Marriott Hotel Şişli’de gerçekleşecek.


ERA Türkiye; gayrimenkul yatırımlarını arttırmak, faizlerin düşürülmesi, mortgage sisteminin gelişimi, kolay tüketici finansmanı ve alternatifleri, ülke ekonomisini rahatlatma gibi hedefleri bulunan Zirve'nin platin sponsorluğunu da üstleniyor.


Ana teması ‘Gayrimenkulde Finansman Modelleri ve Alternatifleri’ olan zirve 3 ana oturumdan oluşuyor. Birinci ana oturum, ‘düzenleyici kurumların gayrimenkul finansmanına genel bakışı’ başlığı altında gerçekleşirken, 2. ana oturumda, ‘gayrimenkul finansmanının önemi ve sektöre olan katkıları’ ve 3. ana oturumda ise ‘gayrimenkul finansmanında alternatiflerin tüketiciye...