07 / 05 / 2024

Gayrimenkulde hedef oyun kuruculuk

Gayrimenkulde hedef oyun kuruculuk

Uluslararası işbirliği Platformu tarafından TİM'in ev sahipliğinde düzenlenen ve 70 ülkenin katılımıyla gerçekleşen 5. Boğaziçi Zirvesinde gündem inşaat sektörü oldu. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO su Hasan Rahvalı açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkulde yeni pazar hedefi Çin, Hindistan ve Pakistan!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada gayrimenkulde yeni hedef pazarlar Çin, Hindistan ve Pakistan olduğunu söyledi.

Kalyon Holding'den yeni gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul sektörüne Nevbahar Üsküdar projesi ile giriş yapan Kalyon Holding, gayrimenkulde hedef büyütme yoluna gitti. Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, “Projede 2019’u yüzde 40 satışla tamamlayacağız” diye konuştu.  Kalyoncu, gayrimenkule 3 yılda 300 milyon avroluk yatırım yapa

TSK'dan Anıtkabir'e yapılan oyun parkı açıklaması!

Genelkurmay Başkanlığından, Anıtkabir Bakım Onarım Restorasyon Kurulu'nun olağanüstü toplanarak Anıtkabir'deki portatif oyun alanının kaldırılmasına oy birliğiyle karar verdiği belirtildi.

Anıtkabir'e yapılan oyun parkı söküldü!

Anıtkabir'e yapılan ve son günlerde yoğun tepki alan oyun parkı, CHP Çankaya İlçe Başkanlığı öncülüğünde toplanan partililer ve bir grup sivil toplum kuruluşu üyesi tarafından kısmen söküldü.

Grundig, büyümede hedef yükseltti!

Arçelik bünyesindeki Alman marka Grundig, büyümede hedef yükseltti. IFA 2016’da yeni ürün gamını sergileyen marka, Türkiye ve Avrupa’yla ilgili de büyüme hedeflerini paylaştı.

Nevşehir Cevher'e çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı geliyor!

Nevşehir’in Cevher Dudayev Mahallesi’nde, İmar Planı’nda yeşil alan olarak belirlenen yerleri çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı haline getirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Aziziye Belediyesi'nden oyun ve yüzme havuzu!

Merkez Aziziye Belediyesi, Dadaşkent'te 4 bin metrekare alan üzerine çocukların çok seveceği 'Oyun ve yüzme havuzlu park' yapmak için kolları sıvadı.

Ataşehir Düştepe Oyun Müzesi'ne müftülük alanı yapılmayacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri Sunay Akın’ı arayarak Ataşehir Mimar Sinan Parkı’ndaki Oyun Müzesi’nin müftülük alanı yapılmasından haberleri olmadığını belirtti.

Ataşehir Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı müftülüğe mi tahsis edildi?

Küratörlüğünü Sunay Akın’ın yaptığı Ataşehir Mimar Sinan Parkı’ndaki Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı sessiz sedasız ilçe müftülük alanı ilan edildi. Müzeye boşaltılması için verilen süre geçen günlerde doldu.

Galata İstanbul Cafe Restaurant Reklam Oyun Sistemleri Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galata İstanbul Cafe Restaurant Reklam Oyun Sistemleri Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Nevşehir çocuk oyun alanları yenilendi!

Nevşehir’in Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan çocuk Oyun alanı ve dinlenme parkı gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile birlikte daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama Süreci Semineri 16 Haziran'da!

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama Süreci Eğitim Semineri düzenliyor. Gayrimenkul sektörünün iletişim, pazarlama ve satış departmanlarında çalışanların katılabileceği eğitim semineri 16 Haziran'da gerçekleşecek.

Erhan Kamışlı: Gayrimenkulde esas olan yapılan yatırımlardır!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, " Ciroya gayrimenkulü dahil etmiyoruz. Gayrimenkulde esas olan, yaptığınız yatırımlar ve değerdir. Bir de tabii kira gelirleri önemlidir." dedi.

Gayrimenkulde hedef oyun kuruculuk Haberi

Gayrimenkulde hedef oyun kuruculuk

Uluslararası işbirliği Platformu tarafından TİM'in ev sahipliğinde düzenlenen ve 70 ülkenin katılımıyla gerçekleşen 5. Boğaziçi Zirvesinde gündem inşaat sektörü oldu. 


Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO su Hasan Rahvalı Türkiye ve kardeş ülkeler için müteahhitlik hizmetlerinin tümünde fırsat eşitliği yaratılması gerektiğini söyledi. Döviz girişi hızlanmalı Türk müteahhitlerinin oyun kurucu olmadığı taktirde ülkeye döviz girişinin az olacağına vurgu yapan Rahvalı şöyle konuştu: "Master plandan mimari projelerin hazırlanmasına, fizibilite çalışmasından finansal raporların oluşturulmasına birçok alanda yetişmiş insan kaynağına sahibiz.  Ancak buna rağmen bu tür hizmetleri dışarıdan alarak ülkemiz için döviz kaybına neden oluyoruz" dedi. 


Her alanda dönüşüm şart 

Dönüşüm denince akla ilk konutun geldiğini belirten Rahvalı, sadece konut değil, işyerleri, resmi binalar, altyapıların da dönüşmesi gerektiğini aktardı. İstanbul'da altyapı projelerinin 200 milyar dolarlık büyüklüğe ulaştığını belirten...