06 / 05 / 2024

gayrimenkulde istikrar

gayrimenkulde istikrar

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay gayrimenkulün istikrarlı bir grafik sergilediğini, boşanma, göç ve nüfus artışı gibi etmenlerin de sektörde hareket yarattığını dile getirdi.

Gayrimenkul sektörü en istikrarlı iş!

2006 yılında Remax Türkiye Genel Müdürü Murat Goldştayn gayrimenkul sektörünün en istikrarlı iş olduğunu söylemiş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 10 Aralık'ta!

2012'den bu yana Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her yıl organize edilen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 10 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Gurbetçiler ve yabancılar için gayrimenkulde avantajlı dönem başladı!

Avantajlı konut kredi faizlerinin sona ermesinden sonra yavaşlayan konut sektörünün yeni hedefi yabancılar oldu. Gurbetçiler ve yabacılar için gayrimenkulde avantajlı dönem başladı.

Gayrimenkulde yurt dışı satışları artacak!

Türkiye, gayrimenkulde son yıllarda dünya standardındaki projelerle hızlı bir atılım sürecinde. Ancak yabancı yatırımcılara yapılan satışlar henüz potansiyelin altında kalıyor. 

Gayrimenkulde yeni pazar hedefi Çin, Hindistan ve Pakistan!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada gayrimenkulde yeni hedef pazarlar Çin, Hindistan ve Pakistan olduğunu söyledi.

Adana’da gayrimenkulde değer arttı!

Dijital gayrimenkul okuryazarlığı konusunda sektörün öncüleri arasında yer alan GABORAS’ın sunduğu TVNET’te yayınlanan Gayrimenkul Ekonomisi programında GABORAS Genel Müdürü Kurtuluş Altun, Adana’nın doların hızlı yükselişi karşısında gayrimenkulde değerinin arttığını açıkladı.

Koronavirüs gayrimenkulde 4 sınıfı etkilemedi!

EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü Kıdemli Direktörü Gün Gökkaya, koronavirüsün gayrimenkulde 4 sınıfı deviremediğini ifade etti. Gökkaya, koronavirüse daha dayanıklı gayrimenkul sınıflarını açıkladı...

Gayrimenkulde toparlanma hızlı olacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgının ardından Türkiye’de gayrimenkulde toparlanma sürecinin hızlanacağı düşünülüyor. Ofis pazarındaki yaşanacak büyük etkiler sektörü olumlu etkileyecek.

'Gayrimenkulde tanıtım'a devlet politikası önerisi!

GABORAS'a, Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal ve WMG Advisors Gayrimenkul Yatırımları Direktörü Didem Erendil, “Gayrimenkulde Yabancı Yatırımcı İlgisi” ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

G20: Sabitkoinler finansal istikrar için risk oluşturabilir!

G20 tarafından kurulan Finansal İstikrar Kurulu (FSB) Facebook’un Libra’sı gibi sabitkoinlerin (Stablecoin) finansal istikrar için risk oluşturabileceğini ve mutlaka sıkı düzenlemeden geçmesi gerektiğini aktardı.

Gayrimenkulde mevcut ekspertiz uygulaması değiştirilmeli!

MAKFED Başkanı Adnan Dalgakıran, COVID-19'un ekonomik etkileriyle mücadeleye ilişkin tavsiyelerde bulundu. Dalgakıran, "Gayrimenkulde mevcut ekspertiz uygulamasının değiştirilmeli" dedi..

Gayrimenkulde 2020 trendleri belirlendi!

PwC ve Urban Land Institute'ün (ULI) gayrimenkul sektörüne ışık tutan araştırması Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020 raporu açıklandı....

Ekonomi ve gayrimenkulde istikrar dönemi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, gayrimenkul sektöründe toparlanmanın başladığını söyledi. Çetinsaya 2020 yılının daha iyi olacağını da sözlerine ekledi.

Gayrimenkulde tüm satışlar 2 milyonu geçti!

2019 yılı Kasım sonu itibarı ile gayrimenkulde toplam satışlar 2 milyon adeti geçti. Konut satışlarında ise Kasım sonunda konut satış adeti 1 milyon 146 bin 655 oldu...

gayrimenkulde istikrar Haberi

gayrimenkulde istikrar

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay gayrimenkulün istikrarlı bir grafik sergilediğini, boşanma, göç ve nüfus artışı gibi etmenlerin de sektörde hareket yarattığını dile getirdi. Okay, "Bugün tüketicilerin talebi karşısında birçok yeni, kaliteli, sosyal alanlar olarak bol seçenekli, mümkün olduğunca doğayla iç içe ve merkezi konumlardaki projeler, firmalar tarafından üretilmeye ve sunulmaya başlandı. Türkiye'de deprem gerçeği, daha iyi koşullarda yaşama isteği, değişen aile yapısı, göçler ve gayrimenkulün en iyi yatırım aracı olarak görülmesi de dikkate alındığında sektörün, 2023'te de ekonominin lokomotifi olmaya devanı edeceğini söylemek yanlış olmaz" diye konuştu. 


İLK 50 İÇERİSİNE GİRERİZ

Mehmet O kay, "Farklı sektörlerden bu konuda faaliyet gösteren firmalarda sıkıntılar yaşanması kaçınılmaz olabiliyor. Bu sebeple Türkiye ekonomisi açısından değerlendirildiğinde,  çeşitli sorunlara rağmen istikrarını koruyacağını düşünüyoruz" dedi ve...