18 / 05 / 2024

gayrimenkulde pazar analizi

gayrimenkulde pazar analizi

Gayrimenkul uzmanı Murat Akça, konut üretiminde önce pazar analizinin yapılması gerektiğine vurgu yaparak, "Pazar analizi yapılmadan ortaya çıkartılan projeler, başarısız olmaya mahkumdur. Buna göre hareket edilmeli'' dedi.

Gayrimenkulde 3 fiyat dönemi!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Gayrimenkulde 3 fiyat dönemi" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin  o analizi...

Gayrimenkulde yeni pazar hedefi Çin, Hindistan ve Pakistan!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada gayrimenkulde yeni hedef pazarlar Çin, Hindistan ve Pakistan olduğunu söyledi.

Gayrimenkulde toparlanma hızlı olacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgının ardından Türkiye’de gayrimenkulde toparlanma sürecinin hızlanacağı düşünülüyor. Ofis pazarındaki yaşanacak büyük etkiler sektörü olumlu etkileyecek.

Gayrimenkulde 30 milyar TL'lik pazar!

BYY Finans'ın kurucusu Bekir Yener Yıldırım, gayrimenkul yatırım fon pazarının toplam büyüklüğünün 5 yıl içinde 30 milyar TL'ye ulaşmasını öngördüklerine dikkat çekiyor. 

Murat Akça: Konut üretiminde öncelik pazar analizinde!

Gayrimenkul uzmanı Murat Akça, konut üretiminde önce pazar analizinin yapılması gerektiğine vurgu yaparak, "Pazar analizi yapılmadan ortaya çıkartılan projeler, başarısız olmaya mahkumdur. Buna göre hareket edilmeli'' dedi.

İstanbul gayrimenkulde uluslararası yatırımcıların gözünde yükseliyor!

ULI ve PwC’nin Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2016 Raporu'na göre İstanbul, Avrupa’da yatırımcıların en çok ilgi gösterdiği 14’üncü pazar olarak öne çıkıyor. Yabancı yatırımcılar gelecek yıllarda daha yüksek bir sıçrama beklediklerini söylüyor.

Gayrimenkulde pazar kurumsal şirketlerin elinde!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, ‘’Türkiye’de son 5 yıldır gayrimenkul sektörü her yıl ortalama satış adedinde yüzde 15’e yakın artış gösterdi." dedi.

Kur dalgalanması ile gayrimenkulde yeni bir denge!

Jones Lang LaSalle Türkiye her yarı yılda Gayrimenkul Pazarına ait Perakende, Ofis, Lojistik ve Otel pazar verilerini paylaşıyor. Kur dalgalanması ile gayrimenkulde yeni bir denge oluyor...

Toğrul Gönden perakende pazarında yabancı oyuncuları değerlendirdi!

Cushman Wakefield Türkiye Genel Müdür'ü Toğrul Gönden yazdığı yazısında pazara hızlı giriş yapan yabancı oyuncuların bir süre sonra ayrılma kararı aldığını görüp gayrimenkulde perakende pazarının yabancı oyuncularından bahsetti...

Gayrimenkul pazarına dört ABD'li daha giriyor!

Şehirleşme çalışmalarının hız kazanması ve kentsel dönüşüm yasasının ardından gayrimenkulde yaşanan gelişmeler yabancı gayrimenkul şirketlerinin Türkiye'ye olan iştahlarını kabarttı. Gayrimenkul pazarına dört ABD'li daha geliyor...

Tripolis Antik Kenti kazısında pazar yeri bulundu!

Tripolis'te kazı çalışmalarındaki Kazı Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. Duman: ''Antik kentte jeoradar çalışmalarıyla agora ya da pazar yeri dediğimiz bir alan tespit ettik. Bu alanın yüzde 80 civarında sağlam olduğunu düşünüyoruz'

AVM'ler pazar günü kapanacak mı?

TPF Baskanı Aygün'ün, Pazar günleri perakende noktalarının tatil edilmesinin üzerinde durduğu, perakende yasasının altyapısını oluşturmak üzere düzenlenen toplantıda neler konuşuldu?

Yalıtım pazarı Kentsel dönüşümle 7 milyar TL'lik rakama ulaştı!

Kentsel dönüşüm süreci ve binalara getirilen Enerji Kimlik Belgesi zorunluluğuyla birlikte 7 milyar TL'lik büyüklüğe ulaşan yalıtım pazarı, boyacıların iştahını kabarttı

gayrimenkulde pazar analizi Haberi

gayrimenkulde pazar analizi

Kentsel dönüşüm sürecinde etkin ve yetkin kurumlara katkı sunma hedefiyle organize edilen uluslararası İdeal Kentler Zirvesi Ankara'da gerçekleştirildi. Gayrimenkul Uzmanı Murat Akça, bir yıllık yoğun ve titiz bir çalışmanın sonunda hayata geçirdikleri uluslar arası zirvede, dünyada şehirlere damgasını vurmuş en yetkin kişilerle, Türkiye'de en yetkin kurum yöneticilerini bir araya getirdiklerini ifade etti. Programda yapılan sunum ve konuşmaları hem İngilizce hem de Türkçe olarak bir kitapta toplayacaklarını belirten Akça, böylece herkesin faydalanacağı kalıcı bir dokümanın oluşacağını dile getirdi. 


BAŞARI ORANI ÇOK DÜŞÜK OLACAKTIR 


Akça, İdeal Kentler Zirvesi'nin gayrimenkul sektörüne çok ciddi katkı sunduğuna vurgu yaparak, şu değerlendirmelerde bulundu, "Hollanda, İtalya, Danimarka, Rusya ve diğer ülkelerden gelen belediye yöneticileri, mimarlar ve planlamacıların dünyada ürettikleri projelerin en önemli ayağının gayrimenkul olduğunu bizzat müşahede ettim. 


Üretilen...