06 / 05 / 2024

Gayrimenkulde profesyonel dönem

Gayrimenkulde profesyonel dönem

Özellikle büyük kentlerde yapılaşmaya ilişkin atılan adımların, önümüzdeki 5 yıllık süreçte gayrimenkul yatırımlarını mahalle aralarından tamamen kurtararak, sektörde profesyonel dönemin başlamasını sağlayacağı belirtildi.

Gayrimenkulde profesyonel dönem başlıyor!

Onursal AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün: “Türkiye gündeminin 2015 genel seçimlerinden sonra dinginleşeceği düşünüldüğünde, önümüzdeki yılların gayrimenkul sektöründe profesyonelleşme yılları olacağını söyleyebiliriz” dedi.

Gurbetçiler ve yabancılar için gayrimenkulde avantajlı dönem başladı!

Avantajlı konut kredi faizlerinin sona ermesinden sonra yavaşlayan konut sektörünün yeni hedefi yabancılar oldu. Gurbetçiler ve yabacılar için gayrimenkulde avantajlı dönem başladı.

Gayrimenkulde yeni dönem başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin etmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi resmen başladı. Peki, konut sektörü yeni dönem için ne diyor?

Ümit Çevikbaş: Konut almak için en uygun dönem!

Çevikbaş İnşaat sahibi Ümit Çevikbaş konut alma düşüncesi olan vatandaşlar için şartların en uygun dönem olduğunu belirterek "Konut alma fikri olanların bugünden alması mantıklı olur. Aksi takdirde yarın çok daha yüksek fiyatlara almak zorunda kalacaklar." dedi.

Rönesans Holding 4. Dönem kupon ödemesini yaptı!

Rönesans Holding TRSRNSH11919 ISIN kodlu tahvilin 4. Dönem kupon ödemesini gerçekletirdi.

Konut her dönem en gözde yatırım aracı!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, gayrimenkulün; ekonominin inişli-çıkışlı olduğu dönemler de dahil her dönem en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu söyledi.

Uzun dönem kiralama yatırımın gözdesi oldu!

Türkiye'de iş yaşamının giderek gelişmesi, uzun dönem kiralama hizmeti veren konaklama tesislerinin artmasını sağladı. Ant Yapı'dan Babacan Holding'e kadar birçok inşaat şirketi bu alana yatırım yaptı.

Tekfen Holding ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Tekfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada ara dönem faaliyet raporunu yayınladı.

Yeşil Yapı Endüstrisi ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide sorumluluk beyanını yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat ve Sanayi A.Ş, 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

Özak GYO ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

Özak GYO ara dönem finansal raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide finansal raporunu yayınladı.

Özak GYO ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide sorumluluk beyanını yayınladı.

Say Reklamcılık Yapı ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı.

Gayrimenkulde profesyonel dönem Haberi

Gayrimenkulde profesyonel dönem

İnşaat sektöründeki reformlar ve arsa geliştirmede baş döndürücü hızın, son yıllarda gayrimenkul yatırımlarında uzman kişilere ihtiyacı artırdığını ifade eden uzmanlar, alanında başarılı işlere imza atan söz konusu uzmanların, diğer tüm yatırım araçlarından daha fazla kazandırmasının, iş dünyasının bu alanda profesyonel çözüm arayışını hızlandırdığını belirtiyor. Uzmanlar. İstanbul ve Ankara gibi kentlerde 3-5 yıl önce gözardı edilen arsaların bile bir anda onlarca kat değer kazanmasında kendileri gibi gayrimenkulde doğru planlama yapan kuruluşların katkısı olduğunu dile getiriyor. Yatırımlar ehil ellere teslim Uzmanlar, teknolojinin bu kadar etkin kullanıldığı, yasal düzenlemelerin yatırımcıların ufkunu ve hareket alanını genişlettiği bu dönemde profesyonelliğin ön plana çıktığını belirterek, küçük projelerin giderek önemini yitirdiğini ifade ediyor. Uzmanlara göre; gayrimenkul piyasasında, büyük projelere yapılan yatırımlarda profesyonel ekipler, varlık yönetimi ve...