18 / 05 / 2024

Gayrimenkulde seferberlik kampanyası

Gayrimenkulde seferberlik kampanyası

Emlak Konut GYO öncülüğünde 1 Şubat'ta başlatılan konutta kampanya seferberliği ile yaklaşık 4 bin 500 konut satıldı. Kampanya ile konut satışları attı ama vatandaş 5 yıl veya 10 yıl vadeyi tercih etti.

Kira desteği, başvuru ücreti, başvuru tarihi gibi sorular yanıt buldu! 'Yarısı Bizden' kampanyasında 20 sorunun yanıtı

Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Bakanlık olarak kentsel dönüşümde yeni bir seferberlik başlatıldığını belirtip “Yarısı Bizden” kampanyasına katılım koşullarını sosyal medya paylaşımıyla 20 soruda duyurdu.

Samsun'da gayrimenkul yatırımcıları için yeni fırsat!

REMAX Work tarafından Samsun'da yeni bir kampanya başladı. Gayrimenkulde takas kampanyası ile Samsunlu aileler ve yatırımcıların yüzleri gülüyor.

Konutta 3. seferberlik kampanyası ile satışlar artacak!

Ekonomiye katkı sunmak ve konut satışlarını canlandırmak amacıyla konutta üçüncü kampanya seferberliği başladı. Kampanya tüketiciye yüzde 25’e varan getiri sağlayacak.

Konutta 3. seferberlik kampanyasına Babacan Holding de katıldı!

Konutta üçüncü seferberlik kampanyasına Babacan Holding’de katıldı Şirket, taksit ertelemeli kampanyaya ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Port Royal’ projeleriyle dahil oldu.

Ev satışları 3’e katlandı!

1 Şubat’ta başlayıp 2 ay süren konutta seferberlik kampanyası ile Emlak Konut 2017'nin ilk çeyreğinde satışlarını 3'e katladı.

Gayrimenkulde seferberlik kampanyasıyla 4 bin 500 ev satıldı!

Emlak Konut GYO öncülüğünde 1 Şubat'ta başlatılan konutta kampanya seferberliği ile yaklaşık 4 bin 500 konut satıldı. Kampanya ile konut satışları attı ama vatandaş 5 yıl veya 10 yıl vadeyi tercih etti.

Ant Yapı 20 yıl vade kampanyasıyla 3 yıldız projesiyle katılıyor!

Ant Yapı, GYODER’in Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına üç yıldız konut projesiyle destek vermeyi sürdürüyor. 31 Mart’a dek Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence’ta düşlediğiniz konutlar büyük ödeme kolaylıkları ve indirimlerle sizin olabilir.

Yedi Mavi'de 20 yıl vade kampanyası sürüyor!

Konutta seferberlik kapsamında, Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen 20 yıl vade kampanyasına Yedi Mavi'de katıldı.

Gayrimenkulde seferberlik sektörde doping etkisi yarattı!

Gyoder'in sektöre ve ekonomik büyümeye katkı sağlamak için katıldığı kampanya ile satış ofislerine gelen kişi sayısı 3’e katlandı.

Konutta seferberlik büyüyor!

Emlak Konut GYO’nun başlattığı konut kampanyasına özel sektörden de destek geldi.Kampanyaya destek veren KONUTDER ve GYODER'den sonra başka gayrimenkul şirketleri de katıldı ve seferberlik büyüdü.

Olimpa Park ve Vadiyaka projelerinde 20 yıl vade kampanyası!

33 GYODER üyesi, 75 konut projesi ile destek veriyor. GYODER üyeleri arasında yer alan Fuzul Yapı da, Olimpa Park ve Vadiyaka projeleri ile “Gayrimenkulde ikinci güç birliği” kampanyasına dahil oldu.

Ant Yapı'dan 20 yıl vade kampanyasına destek!

GYODER’in"Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyasına Ant Yapı 3 projesiyle destek veriyor. Projeler teslime hazır.

Hasanoğlu İnşaat konut seferberliği kampanyasına destek veriyor!

Hasanoğlu İnşaat; BanuEvleri Ispartakule 2’de 220 konut ve BanuEvleri Ispartakule 3’de 74 konut ile ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına destek veriyor.

Gayrimenkulde seferberlik kampanyası Haberi

Gayrimenkulde seferberlik kampanyası

GAYRİMENKUL sektörü temsilcileri 1 Şubat’ta bir kampanya seferberliği başlattı. Kampanya ile ev peşinatı yüzde 20’den yüzde 5‘e çekilirken, Türkiye’de ilk kez 240 ay yani 20 yıl vadeli konut satışı yapılmasının önü açıldı. 60 ayda sıfır, 120 ayda yüzde 0.45, 240 ayda yüzde 0.79 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunulan kampanya konut pazarını canlandırdı. Emlak Konut GYO öncülüğünde başlayan kampanyaya özel sektör de destek oldu. Hem vatandaşın ev alması kolaylaştı, hem de konut piyasası canlandı. 240 ay taksitle ev satışı Türkiye’de ilk kez uygulansa da vatandaş bu seçeneği tercih etmedi. Fırsatı görüp satış ofisine giden vatandaş 60 ve 120 ay borçlanarak ev sahibi oldu. 20 yıl uzun geldi


5 VE 10 YIL AĞIRLIKLI


Kampanya kapsamında satışların yüzde 53’ü 60 ay...