29 / 04 / 2024

Kira desteği, başvuru ücreti, başvuru tarihi gibi sorular yanıt buldu! 'Yarısı Bizden' kampanyasında 20 sorunun yanıtı

Kira desteği, başvuru ücreti, başvuru tarihi gibi sorular yanıt buldu! 'Yarısı Bizden' kampanyasında 20 sorunun yanıtı

Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Bakanlık olarak kentsel dönüşümde yeni bir seferberlik başlatıldığını belirtip “Yarısı Bizden” kampanyasına katılım koşullarını sosyal medya paylaşımıyla 20 soruda duyurdu.



Bakan Kurum açıklamasında, “Asrın felaketi bir milat bizim için. Aynı acıyı bir daha yaşayamayız, kararlıyız, İstanbul’da Yüzyılın Dönüşümü ile sağlıksız, riskli yapı bırakılmayacak. Yarısı Bizden kampanyamızla İstanbul'umuzu birlikte dönüştüreceğiz, 20 soruda Yarısı Bizden” diye konuştu.

Tüm Türkiye'nin ayrıntılarını araştırdığı 'Yarısı Bizden' kampanyasında merak edilen sorular yanıtlandı. İşte tüm detaylar... 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, riskli alanlarda yer alan ya da kendisi riskli olan yapıların kentsel dönüşümüne ilişkin destekler sağlanarak dönüşümün hızlandırılması ve muhtemel doğal afetlere karşı daha hazırlıklı olunması amacıyla hazırlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği “Yarısı Bizden” kampanyasıyla ilgili resmî sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Peki, kampanyaya başvuruda ücret ödenecek mi? İşte 'Yarısı Bizden' kampanyasında 'İstanbul' detayı ve tüm ayrıntılar...

Bakan Kurum, yayımladığı mesajında, “20 Soruda Yarısı Bizden” başlığı altında çok sorulan sorular ve yanıtlarını resmî sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şu şekilde açıkladı:


Geri Dön