06 / 05 / 2024

gayrimenkulün gerçek satış değeri

gayrimenkulün gerçek satış değeri

Gayrimenkulün gerçek değerini ortaya çıkaracak standartlar oluşturulacak. Her ilin veya ilçenin konut değerleri yeniden belirlenecek.

Emekliye yapılan gerçek zam ne kadar? Ekonomi profesörü tek tek açıkladı!

Ocak ayında açıklanan yüzde 37.37’lik maaş artışını az bulan emeklinin gözü kulağı ek zamdaydı. Açıklanan yüzde 5’lik ek zamla birlikte artış yüzde 42,6’ya ulaştı. Ancak Profesörü Aziz Çelik, bu zammın gerçek olmadığını belirterek X sosyal medya hesabından bir tablo paylaştı.

Konut kira ve satış fiyatlarında beklenen düşüş gerçek olacak mı? Emlakçılar ve vatandaş ne diyor?

Konut kira fiyatlarındaki artış son zamanların en büyük sorunu haline geldi. Fahiş kira fiyatlarının önüne geçebilmek için hükümet yüzde 25 sınırı getirdi. Bu uygulama ile konut kira fiyatlarının gerilemesi bekleniyor. Peki Konut kira ve satış fiyatlarında beklenen düşüş gerçek olacak mı? Emlakçılar

Dolar 24 lirayı gördü! Gerçek ortaya çıktı

Banka sistemlerinde 28.05 TL'den işlem gören Dolar/TL kuru, dünyaca ünlü arama motoru Google'ın verilerine göre 24.05 TL'ye düştüğü görüldü. Kullanıcılar Dolar/TL kurundaki dalgalanmaları izlemek için arama yaptıklarında büyük şok yaşadılar. İşte olayın gerçek nedeni...

Gerçek Star Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Star Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Medet Anli tarafından kuruldu.

Gayrimenkul değeri nasıl hesaplanır? Ev fiyatları nasıl belirlenir?

Gayrimenkulün değeri, bir ev için önemli bir faktör olup, satın almayı düşündüğünüz veya sahip olduğunuz bir gayrimenkulün gerçek değerini belirlemek önemli bir adımdır. Peki bir evin değeri nasıl hesaplanır ve hesaplama yöntemleri nelerdir? İşte bu konuyla ilgili önemli bilgiler…

İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi: Araçlar gerçek değerlerine ulaşacak

İkinci el araçlarla ilgili yeni düzenlemelerin gelmesi hem satıcıları hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi oluşurken, fiyatların gerçek değerlerine ulaşması bekleniyor.

Topuzlar Madencilik Gayrimenkul İnşaat Online Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuzlar Madencilik Gayrimenkul İnşaat Online Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Topuz tarafından kuruldu.

1 doların gerçek değeri ortaya çıktı! İşte doların asıl ederi...

IIF Eski Başekonomisti, doların gerçek değerini açıklayarak aslında 1 doların asıl değeri bu kadar diyerek rakam verdi.

İkili kur oluşturuldu diyen ekonomist Özgür Demirtaş dolarda gerçek rakamı açıkladı! Gördüklerinizi unutun! 

İkili kur oluşturuldu diyen ekonomist Özgür Demirtaş dolarda gerçek rakamı açıkladı! Gördüklerinizi unutun! Doların gerçek değeri bu...

1 gram altın 1.444 TL oldu! Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Borsa İstanbul'da altına olan ilgi gittikçe artıyor. Alım satımının kolay olmasından dolayı sıkça tercih edilen Borsa İstanbul'da bir gram altın 1,444 TL oldu. Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Doların gerçek değeri resmen belli oldu! Ekonomist Necmettin Batırel şakkadanak açıkladı! Görenlerin eli ayağına dolaştı

Dolar yorumları ile bilinen Ekonomist Necmettin Batırel doların gerçek değerini resmen açıkladı. Görenlerin eli ayağına dolaştı!

Duyanlar şok oldu! Sakın bunu yapmayın, aman dikkat! Gayrimenkulünüz elinizden alınabilir!

Gayrimenkul satın alırken çoğumuz tapu işlemleri sırasında düşük harç ödemek için değerini gerçek değeri yerine düşük gösteririz. Ama Dimyat’a pirince giderken, evdeki bulgurdan olmak da var! Bir anda gayrimenkullerinizi kaybedebilirsiniz.

Doları olanlar tepetaklak oldu! Doların gerçek değeri ortaya çıktı! Görenlerin eli ayağına dolaştı! Hemen bakın!

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Necmettin Batırel doların gerçek değerini açıkladı. Doların değerini görenler tepetaklak olurken doları olanların eli ayağına dolaştı. Hesap ortada, hemen bakın!

gayrimenkulün gerçek satış değeri Haberi

gayrimenkulün gerçek satış değeri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı’nın koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda gayrimenkulün gerçek değerini ortaya çıkaracak standartlar oluşturulacak.


Buna göre her şehrin veya ilçenin konut değerleri yeniden belirlenecek. Gayrimenkul alım satımlarında tartışma konusu olan değerleme sorununun çözüme kavuşturulması amacıyla izlenecek yol haritası bu ay sonunda masaya yatırılıyor. Tapuda düşük harç ödeme sorununu bitirecek çalışma hız kazandı. Belediyelerdeki emlak rayiç bedeli yerine Türkiye geneli için değer haritaları oluşturulacak. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonunda 27 Şubat-3 Mart 2017 tarihleri arasında ‘Gayrimenkul Değerleme Çalıştay›’ düzenlenecek. Amaç, konut ve arsa almak isteyenler için banka, belediye, emlak şirketleri ve farklı kurumlar tarafından yapılan değerlere standart getirilmesi.


Mevcut uygulamada alım satımlarda belediyelerin emlak rayiç değerleri kullanılıyor. Bu rakam da gerçek değeri yansıtmadığı için gayrimenkul alım satımlarından alınan...