07 / 05 / 2024

gaysan Muhsin Özdemir

gaysan Muhsin Özdemir

Türkiye’de ilk ve tek, çok fonksiyonlu mobilya üreten öncü bir şirket olan Gaysan Mobilya’nın bu ürünü önemli ölçüde alan tasarrufu sağlamakta ve alternatiflerine göre aynı alanda daha fazla öğrenci barındırma imkanı sağlamakta.

Özdemir Çakacak Taşkuyu Mağarası'nı gezdi!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Tarsus Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan ve geçtiğimiz günlerde ziyarete açılan Taşkuyu Mağarası'nı ziyaret etti.

Özdemir Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta Sultanbeyli, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

Cafer Özdemir: Geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ''Amasya Belediyesi olarak 2009'dan itibaren verdiğimiz hizmetler, 50 yıllık çalışmalarla ortaya konulan hizmetlerle boy ölçüşecek aşamaya gelmiştir, geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor'' dedi.

Burhan Özdemir: Konut satışlarında balon etkisi olmayacak!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD, inşaat sektörü için bir rapor hazırladı. Raporu sunan MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir Türkiye’de konut satışlarında balon etkisinin olamayacağını söyledi.

Burhan Özdemir: Yabancı yatırımcı için Türkiye güvenli bir yatırım limanı!

MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, "Türkiye'deki konut talebi 2008 yılında dünya genelinde yaşanan krizin ardından artışa geçti, yabancılar için ülkemiz güvenli yatırım limanı haline geldi" dedi.

Özdemir Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Bekar, Ufuk Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Giyim Sanatk Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Nurcan Özdemir: Enerji tasarrufunun gizli kahramanı yalıtım!

Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığı maliyetlerin yanında enerjide sürdürülebilirliği de tehdit ederken, EPSA Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, ülkemizde enerji verimliliği için en önemli argümanın temelden çatıya yalıtım olduğunu vurguladı.

Muhsin Albayrak kimdir?

Son günlerde, sahip olduğu Türkiye' deki tek Bentley GT Cabrio W12 Marbella ile konuşulan Muhsin Albayrak kimdir? Muhsin Albayrak hangi firmanın sahibidir? İşte Muhsin Albayrak..

Türkiye'deki tek Bentley GT Cabrio W12 Marbella Muhsin Albayrak'ta!

Dünyada 60 adet, Türkiye’de ise 1 tane bulunan ‘Bentley GT Cabrio W12 Marbella’yı test ettik. Bitlisli işadamı Muhsin Albayrak’ın sahibi olduğu bu aracın fiyatı 625 bin Euro. Kaskosu 106 bin lira, ilk bakımı ise 12 bin 500 lira.

Ebru Özdemir: 3. Havalimanı 2017’ye yetişmezse İstanbul trafiği biter!

3. havalimanıyla ilgili yer tartışmaları sürüyor. Bu tartışmalar sürerken ihaleyi kazanan Limak-Kolin-Cengiz-Mapa-Kalyon Ortak Girişim Grubu’ndan ilk açıklama geldi. Ebru Özdemir '3. Havalimanı 2017’ye yetişmezse İstanbul trafiği biter' dedi.

Ebru Özdemir: 3. havalimanında inşaat süreci planlandığı gibi sürüyor!

Ebru Özdemir, 3’üncü Havalimanı için zemin etüdünün birkaç ay içinde bitirileceğini belirterek, “Bütün dünya bu projeyi bekliyor. Eğer bu havalimanı 2017 sonuna bitmezse hiçbir yere uçamaz hale geleceğiz.” dedi

Muhsin Bayrak: Türkiye'de 1 yıl yetecek konut stoku var!

AB Grup İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, "Türkiye'de 1 yıl yetecek konut stoku var. Fakat duruma farklı açıdan bakmak gerekirse ülkede konuta olan talep hiçbir zaman bitmez" dedi.

Muhsin Bayrak: 1 yıl yetecek konut stokumuz var!

AB Grup İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, "Türkiye'de 1 yıl yetecek konut stoku var. Fakat duruma farklı açıdan bakmak gerekirse ülkede konuta olan talep hiçbir zaman bitmez" dedi.

gaysan Muhsin Özdemir Haberi

gaysan Muhsin Özdemir

Türkiye’de ilk ve tek, çok fonksiyonlu mobilya üreten öncü bir şirket olan Gaysan Mobilya,  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversite yurtlarında ranza sistemini kaldırma projesi üzerine harekete geçerek gardrop, yatak, çalışma masası, yüklük, ayakkabılık gibi fonksiyonları tek bir ünitede barındıran yurtlara özel bir mobilya üretti. Gaysan Mobilya’nın bu ürünü önemli ölçüde alan tasarrufu sağlamakta ve alternatiflerine göre aynı alanda daha fazla öğrenci barındırma imkanı sağlamakta.


Muhsin Özdemir ‘ Otel konforunda öğrenci yurduna varız’

Gaysan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı  Muhsin Özdemir, öğrenci yurtları için mobilya tasarımını yakından takip eden bir isim. Özdemir, kalabalık bir yurt ve yatakhane sistemini çözmek için kendilerinin harekete geçtiğini, AR-Ge çalışmalarını tamamlayarak bir öğrencinin ihtiyacı olan, gardrop, yatak, çılaşma masası, yüklük, ayakkabılık fonksiyonlarını bir ünitede biraraya...