07 / 05 / 2024

Gaysan yurt mobilyaları

Gaysan yurt mobilyaları

Türkiye’de ilk ve tek, çok fonksiyonlu mobilya üreten öncü bir şirket olan Gaysan Mobilya’nın bu ürünü önemli ölçüde alan tasarrufu sağlamakta ve alternatiflerine göre aynı alanda daha fazla öğrenci barındırma imkanı sağlamakta.

Gaysan Mobilya ile öğrenci yurtlarında yüzde 40 kapasite artışı!

Gaysan Mobilya, küçük yaşam alanlarında maksimum alan tasarrufu sağlayan multifonksiyonel ve ‘akıllı’ mobilyaları ile öğrenci yurtlarında yüzde 40’a varan kapasite artışı sağlıyor.

Samsun'da vatandaşlar kent mobilyalarına sahip çıkıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, vatandaşlara kent mobilyalarına sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

İnegöl mobilyaları 150 ülkeye gönderiliyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde imal edilen mobilyalar,150 ülkeye ihraç ediliyor. İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, yaptığı açıklamada, bir asırlık geçmişe sahip İnegöl mobilyasının yurt içi ve dışında tercih edildiğini söyledi.

İnegöl'de üretilen mobilyalar 150 ülkeye ihraç ediliyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde imal edilen mobilyalar,150 ülkeye ihraç ediliyor. İnegöl Mobilya Sanayiciler Derneği (İMOS) Başkanı Yavuz Uğurdağ, yaptığı açıklamada, bir asırlık geçmişe sahip İnegöl mobilyasının yurt içi ve dışında tercih edildiğini söyledi.

Van'da 5. Yapı ve İş Makineleri ile 1. Belediye İhtiyaçları ve Kent Mobilyaları fuarı açıldı!

Van'da "5. Yapı ve İş Makineleri" ile "1. Belediye İhtiyaçları ve Kent Mobilyaları" fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuara 9'u yurt dışından olmak üzere toplam 74 firma katılıyor.

Gaysan Mobilya yurtlarda ev ortamı sunuyor!

Prefabrik konutlara, konteynerlara, misafirhanelere ‘dar mekanlara pratik çözümler’ üreten Gaysan Mobilya, şimdi de öğrenci yurt odalarının sınırlı, kısıtlı metrekaredeki yaşam alanlarına yer açmak için sayısız çözüm vaad ediyor.

Yurt yatırımlarında patlama var, 34 ilde 68 yurt yapılıyor!

Yatırımcı yurt açığını gördü, 9 ayda 34 ilde 68 özel yurt yatırımı için teşvik alındı. Bu yurtların yatırım değeri 476 milyon lira. Kastamonu'ya 18 katlı yurt yapılıyor...

Yurt yapana KYK desteği verilecek!

Öğrenci evleri tartışmasıyla bir kez daha gündeme gelen yurtların yetersizliği konusuna çözüm bulundu. Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla yurt yapmak isteyen üniversitelere Kredi Yurtlar Kurumu maddi destek verecek....

Aziz Kocaoğlu belediyelere yurt açma yetkisi istedi!

Özdere İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nin açılışını yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocağlu, öğrenci evlerine yönelik bakış açısı karşısında derin üzüntü duyduğunu belirterek, belediyelere yurt açma yetkisi verilmesini istedi....

Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ödül töreni gerçekleşti!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ödül töreni, 7 Kasım 2013 Perşembe günü TİM’in İstanbul’daki Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleşti.

Yeni düzenlemeyle apartlar özel yurt olacak!

Hükümet, yurt sıkıntısını çözmek ve özellikle ruhsatsız çalışan apartlara çeki düzen vermek için bir dizi tedbir alacak. Buna göre; öğrencilere yönelik apart ve pansiyonlar özel yurt statüsüne alınacak...

Adanalı müteahhitler yurt dışına açılıyor!

Adanalı müteahhitler yurt dışına açılmaya hazırlanıyor. Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) yönetimi, Adana’nın daha güvenli ve daha güzel binalara kavuşması için bir dizi yurtdışı gezileri düzenlemeye karar verdi.

Yurdum Evim Projesi ile Diyarbakır'da bin 20 yataklı yurt yapıldı!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürlüğü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile "Yurdum Evim Projesi" kapsamında Diyarbakır'da bin 20 yataklı yurt yaptı...

Gaysan yurt mobilyaları Haberi

Gaysan yurt mobilyaları

Türkiye’de ilk ve tek, çok fonksiyonlu mobilya üreten öncü bir şirket olan Gaysan Mobilya,  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversite yurtlarında ranza sistemini kaldırma projesi üzerine harekete geçerek gardrop, yatak, çalışma masası, yüklük, ayakkabılık gibi fonksiyonları tek bir ünitede barındıran yurtlara özel bir mobilya üretti. Gaysan Mobilya’nın bu ürünü önemli ölçüde alan tasarrufu sağlamakta ve alternatiflerine göre aynı alanda daha fazla öğrenci barındırma imkanı sağlamakta.


Muhsin Özdemir ‘ Otel konforunda öğrenci yurduna varız’

Gaysan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı  Muhsin Özdemir, öğrenci yurtları için mobilya tasarımını yakından takip eden bir isim. Özdemir, kalabalık bir yurt ve yatakhane sistemini çözmek için kendilerinin harekete geçtiğini, AR-Ge çalışmalarını tamamlayarak bir öğrencinin ihtiyacı olan, gardrop, yatak, çılaşma masası, yüklük, ayakkabılık fonksiyonlarını bir ünitede biraraya...