02 / 05 / 2024

Gazanfer Bilge Bulvarına seyir terası mı yapılacak

Gazanfer Bilge Bulvarına seyir terası mı yapılacak

Santral yokuşu olarak bilinen Gazanfer Bilge Bulvarı’nın yüzüncü metresindeki kayalık alana şelale ve seyir tepesi yapılıyor. Gün yüzüne çıkmaya başlayan şelale şimdiden Körfez manzarasıyla büyülüyor.

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

Bulvar Loft, Ankara Film Festivali’nde anısına film seçkisinin sponsoru oldu!

Sanatı desteklemeye devam eden Akfen İnşaat,Bulvar Loft projesi ile Ankara Uluslararası Film Festivali’nde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu ve yönetmenlerin anılarının yaşatılacağı ‘anısına’ film seçkisinin sponsoru oldu...

Kayseri Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na yeni alt geçit!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in Ulaşım Yılı ilan ettiği 2017 yılında da ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa'ya üç katlı köprülü kavşak!

7 köprülü kavşak hayata geçirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü İlçesi Kolsuzoğlu Bulvarı’na keşisen alandaki yeni kavşak için çalışmalara başladı.

Adıyaman 3. Çevreyolu Atatürk Bulvarı'na bağlanıyor!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 3. Çevreyolu’nu Atatürk Bulvarına bağlamak için Siteler Mahallesinde kazı çalışmalarına başladı.

Ankara Anadolu Bulvarı'na ikinci U dönüş köprüsü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

Trabzon Tabakhane Vadisi Mayıs'ta ihaleye çıkacak!

TOKİ ve Trabzon Belediyesi tarafından yürütülen Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında uygulama projei tamamlandı. Pazarkapı'yı Kanuni Bulvarı'na bağlayacak olan yol ise Mayıs ayında ihaleye edilecek.

Tekirdağ'da 100. Yıl Mahallesi'ndeki kavşak açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa'daki 100. Yıl Mahallesi Ekrem Tantı Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesini Atatürk Bulvarına bağlayan kavşak kullanıma açıldı.100. Yıl Mahallesi sakinleri Atatürk Bulvarına ve sahil yoluna rahatça ulaşabilecek.

Adana Ziyapaşa Consept projesinde teslimler 2018'de başlıyor!

Yamaç İnşaat, Ziyapaşa Consept projesi çalışmalarını sürdürüyor. Adana'nın merkezi lokasyonlarından kabul edilen Ziyapaşa Bulvarı'na yürüme mesafesinde yer alan proje, 2 bin 200 metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çekiyor.

Ankara Güneypark Dönüşüm Projesi'ne yeni yollar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamındaki konut alanlarını Turan Güneş Bulvarı’na ve Doğukent Caddesi’ne bağlamak amacıyla yol ve viyadük yapıyor.

Melikgazi Battalgazi Bulvarı'na üst geçit müjdesi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde yer alan Karacaoğlu Mahallesi’ne üst geçit yaptırıldığını söyledi.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'na yeni düzenleme!

Hastane caddesinin Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı ile birleştiği noktada kavşak ve kaldırım düzenlemesi yapıldı. Bu arada yeni açılan yollarda da kaldırım çalışmaları sürdürülüyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi 12 milyon liralık kamulaştırma yaptı!

Adananın merkez ilçesi Yüreğir'deki otoyolu Mithat Özsan Bulvarına bağlayacak Yonca Kavşak Projesi için lokomotif rol üstlenen Adana Büyükşehir Belediyesi, 100 bin metrekarelik alanda yaklaşık 12 milyon liralık kamulaştırma yaptı.

Gazanfer Bilge Bulvarına seyir terası mı yapılacak Haberi

Gazanfer Bilge Bulvarına seyir terası mı yapılacak



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit’in batı ucunda olduğu gibi doğu ucunu da şelaleyle süslüyor. Santral yokuşu olarak bilinen Gazanfer Bilge Bulvarı’nın yüzüncü metresindeki kayalık alana şelale ve seyir tepesi yapılıyor. Gün yüzüne çıkmaya başlayan şelale şimdiden Körfez manzarasıyla büyülüyor.




İKİ ŞELALE YAPILIYOR


Çalışma kapsamında bulvara 18 metre yüksekliğinde iki adet şelale yapılıyor.


Şelalenin üst kısmına bir de kent manzarasının seyredilebileceği seyir terası inşa ediliyor. Yokuşu yürüyerek çıkan vatandaşlar burada dinlenme imkanı bulacak. Şelalenin yapılacağı alanın üst kısmı da dekoratif taş duvarla örülüyor. Duvarın içine taş binayı andıran pencereler yerleştirildi. Şelale suyunu toplayacak betonarme havuz tamamlandı.




SOSYAL DONATILAR


Şelale çevresinde kamelyalar, gölgelikler, seyir terası ve oturma alanları ile 250 metrekarelik bir de kafeterya bulunacak. Çalışmayla oluşturulacak meydanda ressam Osman Hamdi Bey’in kaplumbağa terbiyecisi rölyefi yer alacak....