13 / 05 / 2024

gazeteci Evrim Engin

gazeteci Evrim Engin

Evrim Engin, Şubat 2015’te Limak Şirketler Grubu'nun basın danışmanı oldu. Peki, Evrim Engin kimdir? Evrim Engin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Evrim Engin...

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci İzmir'de ev yaptırdı!

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çifti şehrin stresinden kurtulmak için doğaya kaçtı. Ünlü çift, İzmir'de tek katlı bir taş ev yaptırdı. 

Kiler GYO, Engin Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Engin Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Kiler GYO 2019 yılı için Engin Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Kiler GYO'nun 2019 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Engin Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Hande Enes, Engin Group’un gayrimenkul işinin kaptanlığını üstleniyor!

Hande Enes, internet yatırımlarına ek olarak aile şirketi Engin Group’un yeni girdiği gayrimenkul işinin “takım kaptanlığını üstleniyor.

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Yalı daireleri üçte biri fiyatına satılıyor!

Remax Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, yabancıların ilgisiyle yalı daireleri ve köşk satışlarında artış olduğunu söyledi. Başaran, özellikle yalı dairelerinin fiyatlarının yatırım için çok cazip olduğunu açıkladı. 

Evrim Savaş Harita Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Evrim Savaş Harita Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Gülcan Savaş tarafından kuruldu. 

Barış Arduç ve Engin Öztürk Bodrum'da yeni mekan açacak!

Oyunculuktan kazandıklarını yatırıma çeviren Barış Arduç ve Engin Öztürk, Bodrum Yalıkavak Marina'nın içinde 'Müşlemilat' isimli mekan açacak.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a 5 ödül birden!

Remax Dünya Rekortmeni Evrim Kırmızıtaş Başaran, Remax Türkiye'nin düzenlediği ödül gecesinde toplam 5 ödül birden aldı..

Evrim Karayel, Erkanlı Holding'in yeni genel müdürü oldu!

Yatırım Amaçlı Öğrenci Evi Projeleri ile alternatif gayrimenkul yatırımlarının öncüsü haline gelen Erkanlı Holding'in genel müdürlük koltuğuna Evrim Karayel geçti...

Ali Engin, Narlıdere Belediye Başkanı oldu!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Ali Engin kazandı.

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, Kentsel dönüşüm için yetki Narlıdere Belediyesi'ne verilmiş ancak bölgenin imar planları onaylanmamış. İlk işim planların onaylanması için çalışmak olacak" diye konuştu.

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin yaptığı açıklamada, “Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak. Sizin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayacağım. Eğer bir rant oluşacaksa, bunu halk paylaşacak” dedi.

Evrim Kırmızıtaş: Bir kadın olarak dünyaya meydan okudum!

RE/MAX Dünya Rekortmeni Evrim Kırmızıtaş Başaran, İTÜ Jeofizik Mühendisi mezunu olarak katıldığı panelde "Bir kadın olarak dünyaya meydan okudum" şeklinde konuştu...

gazeteci Evrim Engin Haberi

gazeteci Evrim Engin

Evrim Engin kimdir?

Evrim Engin, Şubat 2015’te Limak Şirketler Grubu'nun basın danışmanı oldu.


Gazetecilik mesleğine 2000 yılında başlayan Evrim Ergin, Milliyet, Akşam ve Sabah gazetelerinde çalıştı. Evrim Ergin, 5 yıl boyunca görev aldığı Reuters Haber Ajansı`ndan 2014 sonu itibariyle ayrılmıştı. 


Aynı zamanda Enerji Gazetecileri ve Medya Derneği EGAD`ın Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Evrim Ergin, enerji ve havacılık sektörlerindeki haberleriyle tanınıyordu.  


Limak Şirketler Grubu..

1976 yılında Limak İnşaat ile faaliyetine başlayan Limak Şirketler Grubu, sürekli ve dengeli büyüyerek turizm, çimento, enerji, altyapı, havalimanı yönetimi ve operasyonları, liman işletmeciliği, gıda ve havacılık sektörlerini de faaliyet alanlarına katmıştır. 


Havaalanlarından limanlara, barajlardan sulama tesislerine, otoyollardan hidroelektrik santrallere, endüstriyel tesislerden petrol ve doğal gaz boru hatlarına, tatil köylerinden bina komplekslerine kadar başarıyla tamamladığı 100’den fazla projenin toplam değeri...